Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada yarın değilde Perşembe çatlar gibi geldi. Haberdar et. Merak ettim
Az önce yaptım çatlamış, artık gece mi çatladı sabah mı bilmem, dün öğleden sonra değerlendirmiştik yalnızca faydası olur mu acaba yaa, yine bugün aynı saatlerde değerlendirelim

Hanimlar benim bu ay ilk denemem olacak. Gözüme zararsız göründüğü icin bal tarçın çörek otu kürü yapmistim. Henüz yumurtlama görmedim ama dün gece bel ağrısından uyuyamadim ilk defa böyle agrim var. Bu kürü denemis olup bu tarz bi agri yasayan var mı acaba?

image.jpg
3 günovu testim ilk iki test dün ve önceki güne ait ondan biraz daha silik görünüyor sondaki bugüne ait biraz silikleşti .sağ ve sol kasığımda ağrı var bugünü es geçip yarını mı değerlendirsem kararsız kaldım

Sol kasikda batma yanma var cunku akintim az az var pazar gunundennonce 3/4 gun oncesi akintim oldu ama.. suan okadar yok mesela anlayamadim gogus agrim yok sisme yok karin şişlik az var ocakdaki yumurtlamada hepsi vardi
Ya işte bu belirtilere de güven olmuyor ki yani . Benim bazen hiç bişey olmaz bazen de hunharca belirti yaşarım 🤷🏼‍♀️

Eki Görüntüle 2784886 3 günovu testim ilk iki test dün ve önceki güne ait ondan biraz daha silik görünüyor sondaki bugüne ait biraz silikleşti .sağ ve sol kasığımda ağrı var bugünü es geçip yarını mı değerlendirsem kararsız kaldım
Catlamis yumurtan bence bugünu değerlendir yarin anlami kalmayabilir

Eki Görüntüle 2784886 3 günovu testim ilk iki test dün ve önceki güne ait ondan biraz daha silik görünüyor sondaki bugüne ait biraz silikleşti .sağ ve sol kasığımda ağrı var bugünü es geçip yarını mı değerlendirsem kararsız kaldım
canım ben koyu gördüğüm günden bu yana deniyorum silik görene kadar deneyeceğim sende değerlendir canım istersen

Kızlar merhaba bn ilk defa ovu testi yapıyorum bir gebenin günlüğü sayfasından aldım bu testleri kullanan varmı hep böyle midir c çizgiside silik üç gündür yapıyorum bugün ikinci çizgiyi gördüm yorumlar msnz

Eklentiler

• 20210217_141515.jpg
    20210217_141515.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba bn ilk defa ovu testi yapıyorum bir gebenin günlüğü sayfasından aldım bu testleri kullanan varmı hep böyle midir c çizgiside silik üç gündür yapıyorum bugün ikinci çizgiyi gördüm yorumlar msnz
Silikte olsa değerlendir canım istersen gün aşırı. testini yapmaya da devam et silik olup hamile kalanlar oldu

1-Beklenen Adet Tarihiniz 25.03.2021
2-Yaşınız 25
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler folbiol-coraspırın
4-Ne zamandır deniyorsunuz 8 aydır

Akşam da mı tekrar edeyim testi her gün bi defa yaoıyrm aynı saatte
Bende günde 1 kez yapıyorum canım ama burdan birinden duymuştum testleri silikti değerlendirmiş yine o günleri hamile kalmıştı ondan dedim sana değerlendir günlerini diye . Bi yandan da yine testlerini yapmaya devam et ki koyulaşma olursa görürsün .inşallah en yakın sürede sende görürsün canım 🙏🙏

X