Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben cuma günü tekrar hastaneye gittim kızlar değerim sıfırlandı mi diye şükür sıfırlanmış, fakat iki ayri doktor kullandığım folik asiti yarım olarak kullanmamı söyledi FOLBİOL kullanıyorum. Mutlaka doktorunuza bu konuda danışın. 1 doz fazla gelebiliyormus

evet idrar la yapıyor aynı gebelik testi gibi ama ilk idrar la yapmıyacaksın 12/5 ve 8/10 saatlerı arası daha net cıkıyormus.en az 1 saat onceden sıvı alımını kesmen gerekıyor. ve hergun aynı saatde yapman gerekıyor

Allah e verirse hayırlısını versin belli ki çok takıyorsun benim gibi bekle doğru zamanı takma imkanın varsa adetin biter bitmez bir tatile git o misss bir rahatla akışına bırak rabbim ne verirse hayırlısını versin bunu söylemek bize kolay sana zor biliyorum ama başka çare yok

merhaba canım fazla gelmesinin ne gibi zararı olabileceğini de söyledi mi doktor.

Ciddi misin canım sen?? Ben de folbiol kullanıyorum ve bundan üç ay öncesinde kan tahlili verince folat çok yüksek çıkmış demişti doktorum. Ama kullanma diye birsey demedi aile hekimim. Yarın tekrar kan tahlili vereceğim aynı şekilde çıkarsa o zaman sorayım bende yarım mı kullanayım diye.

Gebelik düşünüyorum o yüzden fitil kullanmak sakıncalı olabilir mi bilmiyorum ama limonu mutlaka denicem. Bende yanma da olmuyor sadece arada sarı akıntı kaşıntı ve vulvada şişlik vardı

hanimlar üstteki düne. Alttaki de bugüne ait. Bugün daha da koyulasmasini beklerken daha da silik çıktı. Ben dün mü yumurtladim hemen yumurtam çatladı yani

Evet evet devam et . çünkü o telefon falan doğru gösteremiyor bazen. Adetten 5 gün önce bile yumurtlayanlar varmış.
Sol kasikda batma yanma var cunku akintim az az var pazar gunundennonce 3/4 gun oncesi akintim oldu ama.. suan okadar yok mesela anlayamadim gogus agrim yok sisme yok karin şişlik az var ocakdaki yumurtlamada hepsi vardi

Eki Görüntüle 2784828 hanimlar üstteki düne. Alttaki de bugüne ait. Bugün daha da koyulasmasini beklerken daha da silik çıktı. Ben dün mü yumurtladim hemen yumurtam çatladı yani
aynen benimde böyle oldu . aldığım yer yapmaya devam et diyor . adetim pazar günü o zaman kadar yapıcam . birşey olacağını sanmıyorum ama sırf yapmadım diye kafama takmamak için yapıcam canım

Hic aklımdan çıkmıyor ki hep sorunları kendimde arayıp duruyorum çalışmaya başladım sırf unutiyim diye ama iste olmuyor

Arkadaşlar benim ovulasyon testim az önce böyle çıktı. Yumurtlama dönemine girdim demek bu değil mi? Telefondaki uygulamayla paralel oluyor benim o zaman. Bugün ve yarın birliktelik olmalı mı? Hayatımda ilk defa ovulasyon yapıyorum acemilik var

merhaba canım fazla gelmesinin ne gibi zararı olabileceğini de söyledi mi doktor.
Kuzum fazlası da çocukta olumsuz gelişim bozukluklarına sebebiyet verirmiş. Hamile kalınca 1 doz yeterli fakat oncesi yarım al dedi. Hatta farklı marka önerdi bana onu bulamayınca folbiolu yarıma düşür dedi

Kuzum fazlası da çocukta olumsuz gelişim bozukluklarına sebebiyet verirmiş. Hamile kalınca 1 doz yeterli fakat oncesi yarım al dedi. Hatta farklı marka önerdi bana onu bulamayınca folbiolu yarıma düşür dedi
sağol canım bilgilendirdiğin için ne kadar eksik şey biliyoruz gerçekten çoğu dr da bilgilendirmiyor

Evet kuzum Folbiol gebelik öncesi dönemde ağır geliyormuş , yine kendi doktorlarimizda sormakta fayda var tabi

sağol canım bilgilendirdiğin için ne kadar eksik şey biliyoruz gerçekten çoğu dr da bilgilendirmiyor
Kesinlikle kuzum, dahiliye pat diye verdi bana bende ara ara kullanıyordum Allah'tan hiç düzenli kullanmadım şimdi yarim yarim düzenli kullanıyorum. Yavaş yavaş öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…