Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende öle düşündüm işte gündüz yaparım gecesıne degerlendırırım
yoksa eger bu o saatlerde bıtıyorsa dıyelım yapsam da boşa gıtcek gunduz yapmasam goremıcem yıne kacıcak en ıyısı akşam ustune dogru yapıp 3/4 saat sonra degerlendırmek

Piki gorunce vakit var tabiki o kadar ama gunduz 12de yaptin pik goremedin aksama dogru koyulaştı diyelim ama tekrar test yapmadigin icin goremiceksin taa bidahaki aksama kadar boş geçmis olcak. Kucuk kucuk hesapliyoruz Allah hepimizin yardimici olsun

amin en ıyısı akşam ustu 5 sonrası koşa koşa eve gıtmek :)))) Allahım şu halime bak

Kızlar merhaba. Benim uygulamam yumurtlama dönemi olarak gösteriyor. Birkaç gündür ovulasyon yapıyorum dün t çizgisi hafif silik C çizgisi belirgin çıktı. Gün aşırı birliktelik oluyor. Dün de birliktelik oldu dün geceden beri karın ve bel agrısından uyuyamadım. Su anda da sanki adet olacakmışım gibi agrıyor belim. Akıntım da var. Bugün de birliktelik olmalı mı?

Bir de her yumurtlama çatlamayla sonuçlanıyor mu?

Doktorumla konuştum travazol önerdi o da ilk defa başıma geliyor bende anlamadım neden olduğunu
travazol kısa süreliğine iyi ketol diye bir fitil sayesinde yılladır olmuyorum ama fitil vajinadan atılıyor ona göre muhteşem bir şey birde limon suyunu eline sık ve sür yanıyor ama ilk etapta inanılmaz kesin çözüm tecrübeyle sabit denedim.

Ben hem aşıyı olup hemde çalışmalara devam edenlerdenim canım BEnim de öyle tereddütlerim vardı. Doktorum içimi rahatlattı. İsterseniz sizde doktorunuza danışın

olmaz mı canım ben varım 17. yaşında oğlum var benim ikinci evliliğim iki sene korunduk salak gibi şimdi hopluyorum bebekte bebek diye :) yaşımda 38 bakalım hayırlısı inşallah bebek istemenin yaşımı olur ayrıca annelik hak edene her yaşta güzel rabbim her isteyene değil layıkıyla annelik yapan herkese nasip etsin inşallah :)

Günaydın arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bugun idrar testinde enfeksiyon çıktı böyle olup iyileşen var mı ne uyguladınız soğan kürü iyi gelir mi hamileliğe engel olur mu? Kaç güne geçer?

ben maydonoz suyu yaptım içedebilirisniz ama ben sıcak suya maydonoz u attım kovanın ıcıne onun buharına oturdum ama benım aşırı vardı şöleki idrarımı yapamıyordum yanıyordu soğan suyuda iyi geliyormus netden bır bak ıstersen maydonoza

Katılıyorum kesinlikle pik gördün hemen ilişki mümkün değil zaten. PiK olacağını hissettiniz andan yani çizginin baya belirginleştiği andan itibaren 4_5 güneş peşe ara vermeden değerlendirseniz yeter bence.
amin en ıyısı akşam ustu 5 sonrası koşa koşa eve gıtmek :)))) Allahım şu halime bak
bence o kadar kasma ya gebe kalanları annelerimiz ninelerimizi düşünsene küçücük evde nasıl halloluyordu olacağı varsa her türlü olur. Bir adetten diğer adete gün aşırı ve pik günleri hergün ilişki en mantıklısı

Anladım canım geçmiş olsun sizede benim bir şikayetim yoktu ama test yaptırınca çıktı maydanoz kürüde denicem

Benim ovulasyonum yarın gelecek. Elime gecseydi yapacaktım. Neler olduğunu öğrenecektim
kızlar ya ovulasyon testinsıl yapıyorsunuz çişlemi :) ne zaman yapıp ne olunca birliktelik yaşıyorsunuz denicem bilmediğim için alamıyorum ben 38 yaşındayım ikinci gebeliğim olacak 2 aydır deniyorum bu şubat 3. ayım olacak şuan eşim çaksır suyu bende hayıt suyu içiyorum 2 aydır folk asit kullanıyorum ve dün adetimin 3. günü klomene başladım şimdide test ile takibini yapmak istiyorum lakin anlamıyorum şunu bir anlatın allah aşkına nedir ne değildir bu arada bu ay kimyasal gebelik yaşadım testler pozitif çıkt çktı sonra 18. geçti günüm tam o gün adet oldum çok sinir bozucu

kizlar ne ise yariyor bu kür? yani yumurta buyumesi icin mi hormonlar icin mi?
Canım geç gördüm kusura bakma, yumurtanın sağlıklı gelişebilmesi için destekleyici amaçla kullanılıyor. Yumurtlamaya kadar kullanıyoruz sonra kesiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…