Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım benim sağol öyle deyince hepsine bakarlar artık. Rabbim nasip etsin inşallah evlat hasreti çeken herkese...

Valla cnm uygulamadan gidiyordum olmadı düzenli olurdum adet geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti o yüzden ovu testine başladım bu ay çok istiyoruz 1 yıllık evli olacağım inşallah bu ay olur
Uygulamaya uymuyo canım bazen testler en iyisi .inşallah güzel haberler alcaz bu ay bende 6 aylık evliyim yeniyiz aslında çok stres yapıyoruz bazen . Hayırlısıyla o güzel haberi bizde bi alsak

Hanımlar biraz daha mı koyulasmasi lazım. Pik yaklaştı mı ya da

Eklentiler

• IMG_20210216_145911.jpg
    238,1 KB · Görüntüleme: 50
Bende araştırdım adı prowomen şase diye buldum OMu acaba
Evet toz şekilde bı bardak oda sıcaklığında suya koyuyorm portakallı ve gofret kokusu geliyor tadı kötü değil ikinci gunumdu bakalım faydası olacak mı bu ay da olmazsa rahim filmi cektirecegm

yumrtlama baslangic ve günlerinde olanlar akintilari nasil suan acaba arkadaslar
Canım benim silik çizgi olmaya başladığı zamanlar şeffaf akıntım oldu,bugün sabah grimsi hafif beyaz gibi değişik bişi geldi test yaptım pik olmuş..

Benim de seninle tamamen ayni canim cuma cumartesi pik gördüm. Dun bugun göğüs sizlamasi var. Ama hamilelige yormuyorum çünkü eğer yumurta dollendiyse bile henuz rahme yerlesmemistir yani vucudun hamilelikten haberi yoktur

Merhaba listeye ekleyebilir misiniz?
Yas 28 ilk defa deneyecegim laboquick ile ov. takibi yapiyorum 16. gundeyim henüz pik görmedim. Folidoce kullaniyorum. Herhangi bir saglik sorunu yok ama adetlerim duzensiz o yüzden bat'ı tahmin edemiyorum. Martin ilk haftasında bir gün olacak muhtemelen.

Tamam canım sağol. Kasım yada Aralık ayında yaptırmıştım sanırım o tahlilleri bulabilirsem buraya atarım bi sıkıntı var mıymış anlarsaniz bilgi verirseniz sevinirim.
Canım e nabızda olabilir
Bugün bu koyulukta çıktı kızlar sabah Eki Görüntüle 2784275
Canım yumurtlama görünüyor yarın daha koyuda çıkabilir (daha koyu olduğunda pik yapmış oluyor), bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin, yarın silikleşmezse ve pik yaparsa bugünü, yarını ve perşembe gününüde değerlendirmeniz gerekir.

Ben de bu konuda çok tereddütteydim . Okuyunca biraz içim rahatladı. Siz sağlıkçı olunca size daha net bilgi verirler diye düşündüm Öğretmenim bir yanım olmaktan yana bi yanıne etkiler mi diye korkuyor . Aşı olmayıp koronaya yakalanırsam o da bebeği olumsuz ekiler hamile kalırsam çok karmaşık durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…