Tamam canım benim sağol öyle deyince hepsine bakarlar artık. Rabbim nasip etsin inşallah evlat hasreti çeken herkese...Neymiş isimlerini söyler misin canım
aynı şekilde gittim aile hekimime gebelik düşünüyorum ve ilgili olan tüm hormonlara baktırmak istiyorum dedim. Hepsine baktı hatta şeker tiroid vs o tarz şeylere de bakıldı 3 tüp kan vermiştimGebelik olayını belirt bence
canım o belirtiler de telefon uygulaması da yanıltıcı olabiliyor ben yaşadım. Her şey var ama test negatif. Anladım ki bu işin öyle bi vakti yok. Adet bittiği günün ertesi gün hemen başlanı öneririm diğer adete kadar. eğer pik olmazsa da doktoruna söyle durumu bende yaşadım aynı şeyi piki göremedim bir türlü ve şimdi klomen tedavisine başladım.
1 saatten fazla bekle bence sıvı alımını en Az 1 diyorlar çünkü
Benim de düşük değerler ve doktorum ohooo kimler kimler gebe kalıyor bu değerler düşük ama çok da aşırı etkilemez dedi. Ve o vitaminler olumsuz etkilemez için rahat olsun. endişeni anlıyorum ama biraz rahat olmakta fayda var. stres en büyük engel oluyor bazen. Şöyle düşünmeye çalış biz elimizden geleni yapalım da gerisi yaradana kalmış. İçin rahat olsun ne kadar sorunu olan insanlar hamile kalıyor. İnşallah bizimde olacak bir gün okumak araştırmak güzel sen üstüne düşeni yapıyorsun
Evet canım bazı aile hekimliği yapıyor. Çok küçük yerlerde merkeze uzaksa yapmıyorlar sanırımSağlık ocağinda hormon testi yapılıyor mu bende yaptırıcam da sanırım siz yaptırmışsınız bazı yerde yapılmaz yazmışlar size sormak istedim
Uygulamaya uymuyo canım bazen testler en iyisi .inşallah güzel haberler alcaz bu ay bende 6 aylık evliyim yeniyiz aslında çok stres yapıyoruz bazen . Hayırlısıyla o güzel haberi bizde bi alsakValla cnm uygulamadan gidiyordum olmadı düzenli olurdum adet geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti o yüzden ovu testine başladım bu ay çok istiyoruz 1 yıllık evli olacağım inşallah bu ay olur
Biraz daha koyulaşmadı lazım canm bir de hergün aynı saatte mi yapıyorsun sıvı alımına da dikkat ediyor MSNHanımlar biraz daha mı koyulasmasi lazım. Pik yaklaştı mı ya da
Evet toz şekilde bı bardak oda sıcaklığında suya koyuyorm portakallı ve gofret kokusu geliyor tadı kötü değil ikinci gunumdu bakalım faydası olacak mı bu ay da olmazsa rahim filmi cektirecegmBende araştırdım adı prowomen şase diye buldum OMu acaba
Canım devam et iki üç güne pik olur benimde böyleydi iki güne pik olduHanımlar biraz daha mı koyulasmasi lazım. Pik yaklaştı mı ya da
Canım benim silik çizgi olmaya başladığı zamanlar şeffaf akıntım oldu,bugün sabah grimsi hafif beyaz gibi değişik bişi geldi test yaptım pik olmuş..yumrtlama baslangic ve günlerinde olanlar akintilari nasil suan acaba arkadaslar
Yarın olur mu dersin pikCanım devam et iki üç güne pik olur benimde böyleydi iki güne pik oldu
Yarın yada diğer gün olur bence sen yapmaya devam etYarın olur mu dersin pik
Benim de seninle tamamen ayni canim cuma cumartesi pik gördüm. Dun bugun göğüs sizlamasi var. Ama hamilelige yormuyorum çünkü eğer yumurta dollendiyse bile henuz rahme yerlesmemistir yani vucudun hamilelikten haberi yokturMerhaba kizlar benim bat 1 Mart bu hafta cuma ve cumartesi pik gördüm ovulosyon testinde değerlendirdik geçen hafta pazartesiden beri yoğun akıntım oldu hala akıntım var ancak 2 gündür göğsümde sızlama var anlamadım benim 13 yaşında bir kızım var ilk hamileligimdi ve haftalar öncesinden göğüs sizimla hissetmiştim ama yaş 40 olunca emin olamıyor insan böyle yumurtlamadan sonra hisseden oodumu aranızda acaba ???
İnşallah canım inşallah hepimiz o haberi alırız dua ediyorum valla isteyen herkeseUygulamaya uymuyo canım bazen testler en iyisi .inşallah güzel haberler alcaz bu ay bende 6 aylık evliyim yeniyiz aslında çok stres yapıyoruz bazen . Hayırlısıyla o güzel haberi bizde bi alsak
İnşallah gerek kalmaz canımBu ay hamile kalmazsam bende cektirecegim
Canım e nabızda olabilirTamam canım sağol. Kasım yada Aralık ayında yaptırmıştım sanırım o tahlilleri bulabilirsem buraya atarım bi sıkıntı var mıymış anlarsaniz bilgi verirseniz sevinirim.
Canım yumurtlama görünüyor yarın daha koyuda çıkabilir (daha koyu olduğunda pik yapmış oluyor), bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin, yarın silikleşmezse ve pik yaparsa bugünü, yarını ve perşembe gününüde değerlendirmeniz gerekir.Bugün bu koyulukta çıktı kızlar sabah Eki Görüntüle 2784275
Öyle oluyor canım koyulaşır sen hergün aynı saatte devam etAdetim biteli 2 gün oldu ilk defa yapıyrm ovu testini hiç çıkmayacak gibi ikinci çizgi silik bile değil bnmki
Ben de bu konuda çok tereddütteydim . Okuyunca biraz içim rahatladı. Siz sağlıkçı olunca size daha net bilgi verirler diye düşündüm Öğretmenim bir yanım olmaktan yana bi yanıne etkiler mi diye korkuyor . Aşı olmayıp koronaya yakalanırsam o da bebeği olumsuz ekiler hamile kalırsam çok karmaşık durumCanım ben kadın doğum uzmanına bile sordum. Dr dedi ki bu verilen aşı ölü virüs. Aktif virüs enjekte etmiyorlar size. Ve gayet de güvenilir. Bende aşı vurulduğum ay gebelik düşünebilir miyim yoksa biraz bekliyim mi dedim. Beklemene gerek yok hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Ben daha ikinci dozumu olmadım. Sağlık personeliyim. Haftaya olacağım o da zaten adet zamanıma denk geliyor. İnşallah bebiş haberini alırım da ikinciyi vurulmam ama bakalım hayırlısıdiyeceğim o ki dr bebek planlandığın ay bile aşı olabilirsin rahat olun hiçbir sıkıntı olmaz dedi bize bilgin olsun. Tabi yine de sizin kararınız