- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Silik mi görünüyor canım tam anlayamadım .eğer silikse yarın öbürgün oluşur pikEki Görüntüle 2784570 Kızlar merhaba bende bugun ilk defa yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik mi görünüyor canım tam anlayamadım .eğer silikse yarın öbürgün oluşur pikEki Görüntüle 2784570 Kızlar merhaba bende bugun ilk defa yaptım
Silik hemde baya ama ilk yaptıgımı akşam yapmıstım ya şimdi diyorumkı öğlen yapayım işte oluyorum ama bir şekilde yaparım artık 10 dan sonra sıvı almıyım 12.30 gıbı yapayım dıyorum bakalım bizi neler beklıyorSilik mi görünüyor canım tam anlayamadım .eğer silikse yarın öbürgün oluşur pik
Sağol canım teşekkür ederimCanım e nabızda olabilir
Canım yumurtlama görünüyor yarın daha koyuda çıkabilir (daha koyu olduğunda pik yapmış oluyor), bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin, yarın silikleşmezse ve pik yaparsa bugünü, yarını ve perşembe gününüde değerlendirmeniz gerekir.
Aynen canım tam gaz devam pik görene kadar inş hemen görürümÖyle oluyor canım koyulaşır sen hergün aynı saatte devam et
Aksam 8 ile 10 arasi da yapabilirsin.Silik hemde baya ama ilk yaptıgımı akşam yapmıstım ya şimdi diyorumkı öğlen yapayım işte oluyorum ama bir şekilde yaparım artık 10 dan sonra sıvı almıyım 12.30 gıbı yapayım dıyorum bakalım bizi neler beklıyor
Ben test yapamiyorum bitti testlerim anlayamiyorumda suanCanım benim silik çizgi olmaya başladığı zamanlar şeffaf akıntım oldu,bugün sabah grimsi hafif beyaz gibi değişik bişi geldi test yaptım pik olmuş..
Sanki daha da koyulaşmış, yarın çatlar galibaKızlar pik değil mi?
Bu ultra pik canım.. bence sabaha çatlar.. Ama değerlendir mutlakaSanki daha da koyulaşmış, yarın çatlar galiba
Banada yarın değilde Perşembe çatlar gibi geldi. Haberdar et. Merak ettimSanki daha da koyulaşmış, yarın çatlar galiba
Birkaç güne pik olur o zaman canım hergün aynı saatte yap ama hergün farklı saat olmasın ki daha doğru sonuç alabilSilik hemde baya ama ilk yaptıgımı akşam yapmıstım ya şimdi diyorumkı öğlen yapayım işte oluyorum ama bir şekilde yaparım artık 10 dan sonra sıvı almıyım 12.30 gıbı yapayım dıyorum bakalım bizi neler beklıyor
Aynen e nabızda bütün sonuçlarımız kayıtlı canım ordan bakabilirsinSağol canım teşekkür ederim
Günaydın canım tamam ordan bakayım teşekkür ederim.Aynen e nabızda bütün sonuçlarımız kayıtlı canım ordan bakabilirsin
Evet evet devam et . çünkü o telefon falan doğru gösteremiyor bazen. Adetten 5 gün önce bile yumurtlayanlar varmış.Kizlar bisey sorucam subatin 14 du yumurtlama benim takvime gore netteki takvime gorede 16 si gosteriyor pazar gunu iliski oldu Pazartesi sali olmadi afedersiniz demin oldu bide zaten adetim ayin 6 sinda bitti 7si itibari gun asiri oldu hep.. reglime 13 gun var bi iki gun şaşsa 15 gun var ayin 20sine kadar devammi etsem acaba İliskiye bilem
işyerinde 12 gibi yapıcaksın ama pikse hemen değerlendiremiceksin. o sırada akşam 8e kadar pik olursa tekrar test yapmadan göremezsin onu da göremezsin. o geceyi değerlendirmemiş olcaksın günde iki tane yap ya da biraz daha akşama doğru yap istersenGünaydın kızlar nasılız bugün :) ben şuna karar verdim işyerinde bir şekilde yapıcam 12 ile 5 arası daha mantıklı geldı.
10 da sıvı alımını bırakıp 12 gibi yapıcam bu saatde yeterlıdır dıye dusunuyorum hepımıze kolay gelee
e peki gündüz pik olduysa gece yapınca cıkacakmı a ıkı tane yazmıssınız sonradan gordum ya da ozaman 5 de yapayım hergun 6 da cıkıyorum ısten dıyelım kı pık gordum hemen mı degerlendırcem yanı bı kaç saat zamanım yokmu eve gıdeyım en azından :))))işyerinde 12 gibi yapıcaksın ama pikse hemen değerlendiremiceksin. o sırada akşam 8e kadar pik olursa tekrar test yapmadan göremezsin onu da göremezsin o geceyi değerlendirmemiş olcaksın iki tane yap ya da biraz daha akşama doğru yap istersen
Pik oluştuğu saat değerlendiremeye gerek var mı .bende mesela 2 de yapıyorum testi ama akşam değerlendiriyorumişyerinde 12 gibi yapıcaksın ama pikse hemen değerlendiremiceksin. o sırada akşam 8e kadar pik olursa tekrar test yapmadan göremezsin onu da göremezsin. o geceyi değerlendirmemiş olcaksın günde iki tane yap ya da biraz daha akşama doğru yap istersen
hı bunu demek istedım tşk ederim pik olunca bunun bı saatı olmalı hemen mı yumurtlayıp catlıyo bıtıyo :)Pik oluştuğu saat değerlendiremeye gerek var mı .bende mesela 2 de yapıyorum testi ama akşam değerlendiriyorum
Canım bende 2 de testi yapıp akşam değerlendiriyorum .araştırdığım kadarıyla sperm 72 saat yumurtalar da 12 ile 24 saat yaşayabiliyor .iki tane test yapmama gerek yok bence sabah yap akşam değerlendir benim fikrimce .bilgisi olan arkadaşlar yazsın yinehı bunu demek istedım tşk ederim pik olunca bunun bı saatı olmalı hemen mı yumurtlayıp catlıyo bıtıyo :)