- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet idrar la yapıyor aynı gebelik testi gibi ama ilk idrar la yapmıyacaksın 12/5 ve 8/10 saatlerı arası daha net cıkıyormus.en az 1 saat onceden sıvı alımını kesmen gerekıyor. ve hergun aynı saatde yapman gerekıyorkızlar ya ovulasyon testinsıl yapıyorsunuz çişlemi :) ne zaman yapıp ne olunca birliktelik yaşıyorsunuz denicem bilmediğim için alamıyorum ben 38 yaşındayım ikinci gebeliğim olacak 2 aydır deniyorum bu şubat 3. ayım olacak şuan eşim çaksır suyu bende hayıt suyu içiyorum 2 aydır folk asit kullanıyorum ve dün adetimin 3. günü klomene başladım şimdide test ile takibini yapmak istiyorum lakin anlamıyorum şunu bir anlatın allah aşkına nedir ne değildir bu arada bu ay kimyasal gebelik yaşadım testler pozitif çıkt çktı sonra 18. geçti günüm tam o gün adet oldum çok sinir bozucu
Allah e verirse hayırlısını versin belli ki çok takıyorsun benim gibi bekle doğru zamanı takma imkanın varsa adetin biter bitmez bir tatile git o misss bir rahatla akışına bırak rabbim ne verirse hayırlısını versin bunu söylemek bize kolay sana zor biliyorum ama başka çare yokCok tsk ederim aal
Cok tsk ederim aslında ilk bebeğim ve 2 yıldır istiyorum bi kimyasal gebelik yaşadım zaten tam sevinemeden kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ondan sonrada hiç olmadı her ay kendimi kandırmaktan sıkıldım aslında her ay belki bu ay olur demektende sıkıldım bu yüzden çok zoruma gidiyor ve tüm çevremdeki arkadaşlarım tanıdıklarım akrabalarımın hepsi hamile bi tek iste bana nasip olmuyor bende onlara böylece bakıp duruyorum yani canım çok yanıyor
merhaba canım fazla gelmesinin ne gibi zararı olabileceğini de söyledi mi doktor.Ben cuma günü tekrar hastaneye gittim kızlar değerim sıfırlandı mi diye şükür sıfırlanmış, fakat iki ayri doktor kullandığım folik asiti yarım olarak kullanmamı söyledi FOLBİOL kullanıyorum. Mutlaka doktorunuza bu konuda danışın. 1 doz fazla gelebiliyormus
ay ben tam ıcıyorummerhaba canım fazla gelmesinin ne gibi zararı olabileceğini de söyledi mi doktor.
bende tam içiyorum canım o yüzden arkadaşa sordumay ben tam ıcıyorum
Ciddi misin canım sen?? Ben de folbiol kullanıyorum ve bundan üç ay öncesinde kan tahlili verince folat çok yüksek çıkmış demişti doktorum. Ama kullanma diye birsey demedi aile hekimim. Yarın tekrar kan tahlili vereceğim aynı şekilde çıkarsa o zaman sorayım bende yarım mı kullanayım diye.Ben cuma günü tekrar hastaneye gittim kızlar değerim sıfırlandı mi diye şükür sıfırlanmış, fakat iki ayri doktor kullandığım folik asiti yarım olarak kullanmamı söyledi FOLBİOL kullanıyorum. Mutlaka doktorunuza bu konuda danışın. 1 doz fazla gelebiliyormus
Gebelik düşünüyorum o yüzden fitil kullanmak sakıncalı olabilir mi bilmiyorum ama limonu mutlaka denicem. Bende yanma da olmuyor sadece arada sarı akıntı kaşıntı ve vulvada şişlik vardıtravazol kısa süreliğine iyi ketol diye bir fitil sayesinde yılladır olmuyorum ama fitil vajinadan atılıyor ona göre muhteşem bir şey birde limon suyunu eline sık ve sür yanıyor ama ilk etapta inanılmaz kesin çözüm tecrübeyle sabit denedim.
Ben 5_10şubat arasında kullandımmerhaba arkadaşlar aranızda klomen kullanan var mı ?
Sol kasikda batma yanma var cunku akintim az az var pazar gunundennonce 3/4 gun oncesi akintim oldu ama.. suan okadar yok mesela anlayamadim gogus agrim yok sisme yok karin şişlik az var ocakdaki yumurtlamada hepsi vardiEvet evet devam et . çünkü o telefon falan doğru gösteremiyor bazen. Adetten 5 gün önce bile yumurtlayanlar varmış.
aynen benimde böyle oldu . aldığım yer yapmaya devam et diyor . adetim pazar günü o zaman kadar yapıcam . birşey olacağını sanmıyorum ama sırf yapmadım diye kafama takmamak için yapıcam canımEki Görüntüle 2784828 hanimlar üstteki düne. Alttaki de bugüne ait. Bugün daha da koyulasmasini beklerken daha da silik çıktı. Ben dün mü yumurtladim hemen yumurtam çatladı yani
Hic aklımdan çıkmıyor ki hep sorunları kendimde arayıp duruyorum çalışmaya başladım sırf unutiyim diye ama iste olmuyorAllah e verirse hayırlısını versin belli ki çok takıyorsun benim gibi bekle doğru zamanı takma imkanın varsa adetin biter bitmez bir tatile git o misss bir rahatla akışına bırak rabbim ne verirse hayırlısını versin bunu söylemek bize kolay sana zor biliyorum ama başka çare yok
Kuzum fazlası da çocukta olumsuz gelişim bozukluklarına sebebiyet verirmiş. Hamile kalınca 1 doz yeterli fakat oncesi yarım al dedi. Hatta farklı marka önerdi bana onu bulamayınca folbiolu yarıma düşür dedimerhaba canım fazla gelmesinin ne gibi zararı olabileceğini de söyledi mi doktor.
sağol canım bilgilendirdiğin için ne kadar eksik şey biliyoruz gerçekten çoğu dr da bilgilendirmiyorKuzum fazlası da çocukta olumsuz gelişim bozukluklarına sebebiyet verirmiş. Hamile kalınca 1 doz yeterli fakat oncesi yarım al dedi. Hatta farklı marka önerdi bana onu bulamayınca folbiolu yarıma düşür dedi
Evet kuzum Folbiol gebelik öncesi dönemde ağır geliyormuş , yine kendi doktorlarimizda sormakta fayda var tabiCiddi misin canım sen?? Ben de folbiol kullanıyorum ve bundan üç ay öncesinde kan tahlili verince folat çok yüksek çıkmış demişti doktorum. Ama kullanma diye birsey demedi aile hekimim. Yarın tekrar kan tahlili vereceğim aynı şekilde çıkarsa o zaman sorayım bende yarım mı kullanayım diye.
Kesinlikle kuzum, dahiliye pat diye verdi bana bende ara ara kullanıyordum Allah'tan hiç düzenli kullanmadım şimdi yarim yarim düzenli kullanıyorum. Yavaş yavaş öğreniyoruzsağol canım bilgilendirdiğin için ne kadar eksik şey biliyoruz gerçekten çoğu dr da bilgilendirmiyor
Silik çıksada değerlendir canım BÖyle görüp hamile kalan var yumurtlamayı bu şekilde görende şansını deneEki Görüntüle 2784828 hanimlar üstteki düne. Alttaki de bugüne ait. Bugün daha da koyulasmasini beklerken daha da silik çıktı. Ben dün mü yumurtladim hemen yumurtam çatladı yani