uygulamadan değil de google chromedan girmen lazım. normal yorum yazıyorsun orda dosya ekle çıkıyor.Kızlar bir foto yükleyeceğim ama beceremedim anlatmanızı rica etseeem
pikKızlar pik değil mi?
inşallah canımYumurtlamayı aynı gün gördük inşallah hamilelik haberini de aynı gün veririz
bazen iki gün pik olarak kalıyor hem değerlendir hem teste devam et silikleşince çatladı demektirSabaha kadar çatlar mı ki yahu
Benimde pik 2 gün sürdü pazar günü çatladı ama biz öğünü değerlendiremedik çünkü kayınvalidemler 2 haftadır bende duş sorunu caktirmamaya çalışmak tan böyle oldubazen iki gün pik olarak kalıyor hem değerlendir hem teste devam et silikleşince çatladı demektir
Canım arkadaşım bak geldi o günlerimizBizim sağlık ocağı yapıyor ama burdan bir arkadaş gitti onun yapmamışlar heryere göre değişiyor galiba sormak lazım.
Ben regl dönemi dışında baktırmıştım hormonlara bu ay regl döneminde yine baktırıcam.Sıkıntıdan testlere vitaminlere sardım napalım ben de böyle vakit geçiriyorum. sezeryandan sonra 7 ay bekleme süresi hiç de kolay geçmedi. şu saatte ilacımı alcam şu vitamini araştırıyım şu testi yaptırıyım diye diye oyaladım kendimi. Reglime 7 gün kaldı son kez regl olup bebiş denicez Hala en geç bat tarihi benim listeye ilk girdim ama hala en sonuncuyum
Ne güzel canım adetten kaç gün sonra gördün?Eki Görüntüle 2784268 Kızlar çok şükür piki gördüm beninşallahhamilelik testinde de böyle çift çizgi görürüz
Adetin 10. Günü gördüm canımNe güzel canım adetten kaç gün sonra gördün?
Adetim biteli 2 gün oldu ilk defa yapıyrm ovu testini hiç çıkmayacak gibi ikinci çizgi silik bile değil bnmkiAdetin 10. Günü gördüm canım
çok tşk ederim toparlandık çok şükür 5 sene oldu corona da 6 ayı gectı 34 yaşındayım oğlum 8 yasında daha nekadar beklıyım ki :)Ben hem kendin hem eşin toparlanin öyle bebek düşünün. Çok geçmiş olsun. Her yerde yazan şeyler doğru olsaydı oooo. Sen oku araştır kendi bunyene mantığına ne yatiyorsa onu yap. Kimse senden başka sana ne iyi gelecrk bilmez.
Yapmaya devam et canım 1 kere ovulasyon testini kullanınca yumurtlama gününü biliyorsun zaten değişmiyor bende öyle daha doğrusu 2. Ayım ovu testinde ikisinde de aynı zamanda oldu .daha erken ben adetim bittikten sonra 5.gün yaptım (dün ) silik çıkmıştı bugün bayağı koyu çıktı tahminimce yarında koyu olup öbür gün silikleşecek. Çift çizgiyi görünceye kadar devam et sen herkesin vücut işleyişi aynı değil adete yakın bile yumurtlayabilirsin belli olmaz oAdetim biteli 2 gün oldu ilk defa yapıyrm ovu testini hiç çıkmayacak gibi ikinci çizgi silik bile değil bnmki
Valla cnm uygulamadan gidiyordum olmadı düzenli olurdum adet geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti o yüzden ovu testine başladım bu ay çok istiyoruz 1 yıllık evli olacağım inşallah bu ay olurYapmaya devam et canım 1 kere ovulasyon testini kullanınca yumurtlama gününü biliyorsun zaten değişmiyor bende öyle daha doğrusu 2. Ayım ovu testinde ikisinde de aynı zamanda oldu .daha erken ben adetim bittikten sonra 5.gün yaptım (dün ) silik çıkmıştı bugün bayağı koyu çıktı tahminimce yarında koyu olup öbür gün silikleşecek. Çift çizgiyi görünceye kadar devam et sen herkesin vücut işleyişi aynı değil adete yakın bile yumurtlayabilirsin belli olmaz o
Evet erkekler icinde kullaniyor ama kadinlarda yumurta buyutme icin kullaniyor cok arastirdim.Çakşır suyu kadınlara pek önerilmiyor eşiniz deyil siz kullanıyorsanız bi araştırın isterseniz
Canım ben kadın doğum uzmanına bile sordum. Dr dedi ki bu verilen aşı ölü virüs. Aktif virüs enjekte etmiyorlar size. Ve gayet de güvenilir. Bende aşı vurulduğum ay gebelik düşünebilir miyim yoksa biraz bekliyim mi dedim. Beklemene gerek yok hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Ben daha ikinci dozumu olmadım. Sağlık personeliyim. Haftaya olacağım o da zaten adet zamanıma denk geliyor. İnşallah bebiş haberini alırım da ikinciyi vurulmam ama bakalım hayırlısıMerhaba biz de Mart-Nisan için bebek planlıyoruz. Covid aşısını anne olarak şimdilik ben vurulmayacağım ama eşim öğretmen oldugu için vurulması gerek malum okullar açılıyor. Aşısını sperm üzerşnde etkisi hakkında bilgi sahibi olan var mı???