Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovu testi kullanıyormsuun
Kullaniyorum 3 aydir , ilk ay olmadi yumurtlama 2. Ay pik gordum ama bi ise yaramadi 3, ay catlatma ignesi denedim yine olmadi bu ay doktora da gitmicem dedim. Bi ay relax olucam cok geriliyorum cunku.meditasyon yapiyorum bakalim ama ilk defa bu kadar uzun surdu yuksek ihtimalle vucuduma aldigim hormonlardan. Bu ay caksir suyuna ve aslanpencesi bitkisine abandim. Ise yarar mi bakicaz.

bende bu ay çakşır suyuna başlicam eşimle beraber :) bir karışım dhaa var hatta eşime onu da içiricem.

Ben hem kendin hem eşin toparlanin öyle bebek düşünün. Çok geçmiş olsun. Her yerde yazan şeyler doğru olsaydı oooo. Sen oku araştır kendi bunyene mantığına ne yatiyorsa onu yap. Kimse senden başka sana ne iyi gelecrk bilmez.

Tamam canım sağol. Kasım yada Aralık ayında yaptırmıştım sanırım o tahlilleri bulabilirsem buraya atarım bi sıkıntı var mıymış anlarsaniz bilgi verirseniz sevinirim.
Sağlık ocağinda hormon testi yapılıyor mu bende yaptırıcam da sanırım siz yaptırmışsınız bazı yerde yapılmaz yazmışlar size sormak istedim

Sağlık ocağinda hormon testi yapılıyor mu bende yaptırıcam da sanırım siz yaptırmışsınız bazı yerde yapılmaz yazmışlar size sormak istedim
Bazı hormon testlerinin yapılmadıgını biliyorum canım sen onu aile hekimine sor bence ama çoğu yapılıyor

Çakşır suyu kadınlara pek önerilmiyor eşiniz deyil siz kullanıyorsanız bi araştırın isterseniz

Bizim sağlık ocağı yapıyor ama burdan bir arkadaş gitti onun yapmamışlar heryere göre değişiyor galiba sormak lazım.
Ben regl dönemi dışında baktırmıştım hormonlara bu ay regl döneminde yine baktırıcam. Sıkıntıdan testlere vitaminlere sardım napalım ben de böyle vakit geçiriyorum. sezeryandan sonra 7 ay bekleme süresi hiç de kolay geçmedi. şu saatte ilacımı alcam şu vitamini araştırıyım şu testi yaptırıyım diye diye oyaladım kendimi. Reglime 7 gün kaldı son kez regl olup bebiş denicez Hala en geç bat tarihi benim listeye ilk girdim ama hala en sonuncuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…