Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl kullanılıyor ve nezaman başlatılıyor kaç gün yardımcı olurmusunuz acaba ve tam ismi nedir
araştırma aşamasındayım henüz almadım. ama sanırım suda eriyen tarz da portakal tadı olan bir vitamin
adı prowomen . günde 1 defa kullanılıyor diye biliyorum . M Minikfaremmm almıştı o daha iyi cevaplayabilir

evet bi kere kaldım ama ozaman eşim kemoterapi almamışdı coronada olmamışdı zaten bunlar olduktan cocugum olmus olsaydı yazmazdım bunu mantıken

evet bi kere kaldım ama ozaman eşim kemoterapi almamışdı coronada olmamışdı zaten bunlar olduktan cocugum olmus olsaydı yazmazdım bunu mantıken
Kemoterapi ve covidin esine etkisi oldu mu olmadi mi sperm testiyle bakilabilir canim. Sendeki vitamin eksiklikleri vs toparlanir merak etme

Kemoterapi ve covidin esine etkisi oldu mu olmadi mi sperm testiyle bakilabilir canim. Sendeki vitamin eksiklikleri vs toparlanir merak etme
Tşk ederimm :) zaten ille oldu demıyorum hanı bole bıse olan duyan varsa yazar bende rahatlarım dıye yazdım belkı de etkılenmedı bılmıyoruzkı 5 sene geçti üstünden coronayı yenı oldu spremlerıne baktırmadık

yoo estagfurullah mesajlar bazen yanlış anaşılıyor kalbını kırdıysam sen kusura bakma özür dilerim bu konular acılınca gerılıyorum
est. kusurluk bişey yok. en yakınının hasta olması ve ona bakmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.

Benimde bugun 11. Gun ilk defa hala pembe pembe akinti geliyor normalde adetim 9 gun surer. Sanirim gecen ay catlatma ignesi kullandigim icin oyle oldu. Butun dengelerim degisti . Amh dusuk bendede inan bende ne yapsam bilemiyorum. Tup bebek maddisini gectim artik ama manevi olarak cok yorucu.

hiç yaramı deşme kardeş. da hala kredi ödüyorum her ödediğimde içime evlat acısı gibi oturuyor. dediğin gibi manevisine hiç girmiyorum bile
sen tüp beebk yaptırdın mı

Atarsın canım bende birazdan yapcam testimi bende atarım

Neymiş isimlerini söyler misin canım
Kızlar size birsey soracağım ben kan tahlili verirken aile hekimine sadece hormon testlerim yapılmasını istiyorum desem yeterli olur mu yoksa prolaktin e2 ama lh ve fsh tek tek söyleyecek miyim?? Bilgisi olanlar cvp verebilir mi?
aynı şekilde gittim aile hekimime gebelik düşünüyorum ve ilgili olan tüm hormonlara baktırmak istiyorum dedim. Hepsine baktı hatta şeker tiroid vs o tarz şeylere de bakıldı 3 tüp kan vermiştim Gebelik olayını belirt bence
canım o belirtiler de telefon uygulaması da yanıltıcı olabiliyor ben yaşadım. Her şey var ama test negatif. Anladım ki bu işin öyle bi vakti yok. Adet bittiği günün ertesi gün hemen başlanı öneririm diğer adete kadar. eğer pik olmazsa da doktoruna söyle durumu bende yaşadım aynı şeyi piki göremedim bir türlü ve şimdi klomen tedavisine başladım.
1 saatten fazla bekle bence sıvı alımını en Az 1 diyorlar çünkü
Benim de düşük değerler ve doktorum ohooo kimler kimler gebe kalıyor bu değerler düşük ama çok da aşırı etkilemez dedi. Ve o vitaminler olumsuz etkilemez için rahat olsun. endişeni anlıyorum ama biraz rahat olmakta fayda var. stres en büyük engel oluyor bazen. Şöyle düşünmeye çalış biz elimizden geleni yapalım da gerisi yaradana kalmış. İçin rahat olsun ne kadar sorunu olan insanlar hamile kalıyor. İnşallah bizimde olacak bir gün okumak araştırmak güzel sen üstüne düşeni yapıyorsun

hiç yaramı deşme kardeş. da hala kredi ödüyorum her ödediğimde içime evlat acısı gibi oturuyor. dediğin gibi manevisine hiç girmiyorum bile
sen tüp beebk yaptırdın mı
Yok ama bana da tup bebege yonelebilirsin dedi doktor ama tabiki hala istemiyorum . Bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…