Neymiş isimlerini söyler misin canım
aynı şekilde gittim aile hekimime gebelik düşünüyorum ve ilgili olan tüm hormonlara baktırmak istiyorum dedim. Hepsine baktı hatta şeker tiroid vs o tarz şeylere de bakıldı 3 tüp kan vermiştim
Gebelik olayını belirt bence
canım o belirtiler de telefon uygulaması da yanıltıcı olabiliyor ben yaşadım. Her şey var ama test negatif. Anladım ki bu işin öyle bi vakti yok. Adet bittiği günün ertesi gün hemen başlanı öneririm diğer adete kadar. eğer pik olmazsa da doktoruna söyle durumu bende yaşadım aynı şeyi piki göremedim bir türlü ve şimdi klomen tedavisine başladım.
1 saatten fazla bekle bence sıvı alımını en Az 1 diyorlar çünkü
Benim de düşük değerler ve doktorum ohooo kimler kimler gebe kalıyor bu değerler düşük ama çok da aşırı etkilemez dedi. Ve o vitaminler olumsuz etkilemez için rahat olsun. endişeni anlıyorum ama biraz rahat olmakta fayda var. stres en büyük engel oluyor bazen. Şöyle düşünmeye çalış biz elimizden geleni yapalım da gerisi yaradana kalmış. İçin rahat olsun ne kadar sorunu olan insanlar hamile kalıyor. İnşallah bizimde olacak bir gün okumak araştırmak güzel sen üstüne düşeni yapıyorsun