Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen de yeterli olgunluga gelemeden catliyor diye biliyorum. Doktora gittin mi hic bu konuyla ilgili?
bencede öyle oldu . çünkü adetimin 11. günü koyulaştı hatta yarın pik olur diye düşündüm ama sonra yeniden silikleşmeye başladı . olgunlaşmadan çatladı . tüp bebek denedim 2 kere olmadı canım . birazda normal yolla deniyim dedim. .çünkü herhagi bir tedavi olmadan amh ve yaşa bağlı direk tüpe yolladılar . açıkçası şu anda ne yapacağımı da şaşırdım. araştırıyorum olgunlaşması için neler yapabilrim diye

Arkadaşlar merhaba. Nereye yazacağımı bilemedim size sorayım dedim. İki buçuk yıldır evliyim. bu ay çocuk denemelerine başladık. Daha önce hep prezervatif ile korunmuştuk. 27 ocaktan beri deniyoruz. Adetlerim düzenli 29 günde bir oluyorum. Takvim uygulamam hiç şaşmaz. Uygulama Su an yumurtlama döneminde gösteriyor. Ovulasın testi yapıyorum negatif çıkıyor. Oysaki akıntım var. Kasıklarımda agrı var. Ama test negatif:KK43:

Uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm. Ovulasyon testi sadece yumurtlama gününü mü gösteriyor? Yoksa dönemini mi?

Arkadaşlar merhaba. Nereye yazacağımı bilemedim size sorayım dedim. İki buçuk yıldır evliyim. bu ay çocuk denemelerine başladık. Daha önce hep prezervatif ile korunmuştuk. 27 ocaktan beri deniyoruz. Adetlerim düzenli 29 günde bir oluyorum. Takvim uygulamam hiç şaşmaz. Uygulama Su an yumurtlama döneminde gösteriyor. Ovulasın testi yapıyorum negatif çıkıyor. Oysaki akıntım var. Kasıklarımda agrı var. Ama test negatif:KK43:

Uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm. Ovulasyon testi sadece yumurtlama gününü mü gösteriyor? Yoksa dönemini mi?
Ovulasyonda silik çizgi yumurtlamanın yaklaştığını gösterir ama bir önemi yoktur. Her iki çizgi aynı koyulukta veya T çizgisi C çizgisinden daha koyuysa yumurtlama günü çok yakın demektir. Birkaç gün içinde çizgi tekrar silikleşmeye başlar. Bu da yumurtlama oldu ya da 1 gün içinde olacak demektir :super:

Öncelikle hayırlısı olsun takvime aldanmayın derim ovulasyon testi adet bitiminde kullanmaya başlayın gün değişiyor standart sapmanın dışıda oluyor adet biter bitmez yumurtlayanda oluyor adete yakın yumurtlayanda

Selam kizlar bugün histeroskopiden sonra kontrol günümdü. Çok şükür yapisiklik yokmus. Bakmisken yumurtam catlamis mi ona da bakar misiniz dedim evet catlamis dedi. Ovulasyon testi dogru imis yani. Yumurtalarin orta kalite bitkisel ve vitamin takviyeleriyle hamile kalabilirsin olmazsa gelirsin diyerek iki vitamin önerdi. Yalniz fiyatlari 350 tl

Kızlar size birsey soracağım ben kan tahlili verirken aile hekimine sadece hormon testlerim yapılmasını istiyorum desem yeterli olur mu yoksa prolaktin e2 ama lh ve fsh tek tek söyleyecek miyim?? Bilgisi olanlar cvp verebilir mi?

Selam kizlar bugün histeroskopiden sonra kontrol günümdü. Çok şükür yapisiklik yokmus. Bakmisken yumurtam catlamis mi ona da bakar misiniz dedim evet catlamis dedi. Ovulasyon testi dogru imis yani. Yumurtalarin orta kalite bitkisel ve vitamin takviyeleriyle hamile kalabilirsin olmazsa gelirsin diyerek iki vitamin önerdi. Yalniz fiyatlari 350 tl
Hangi vitaminleri önerdi? ben yumurta kalitesi için inofolic combi kullanmak istiyordum ama kanama yaptı bende :KK43: süper yumişler istiyorum ama içemiyorum

Öncelikle hayırlısı olsun takvime aldanmayın derim ovulasyon testi adet bitiminde kullanmaya başlayın gün değişiyor standart sapmanın dışıda oluyor adet biter bitmez yumurtlayanda oluyor adete yakın yumurtlayanda

adet bitiminden beri ovulasyon testi yapmaya çalışıyorum. Her gün değil ama gün aşırı yaptım. Birliktelik de gün aşırı oldu. Bundan sonrası nasip. Ama belirtiler varken yok göstermesi garip geldi bana.

Ovulasyonda silik çizgi yumurtlamanın yaklaştığını gösterir ama bir önemi yoktur. Her iki çizgi aynı koyulukta veya T çizgisi C çizgisinden daha koyuysa yumurtlama günü çok yakın demektir. Birkaç gün içinde çizgi tekrar silikleşmeye başlar. Bu da yumurtlama oldu ya da 1 gün içinde olacak demektir :super:
Of zor işler kaç tane test ziyan oldu acemilikten. Daha ilk denemelerimiz ama korkuyor insan.

Hangi vitaminleri önerdi? ben yumurta kalitesi için inofolic combi kullanmak istiyordum ama kanama yaptı bende :KK43: süper yumişler istiyorum ama içemiyorum
Argifetil f benim icin
Astalife kari-koca her ikisi de icecek.
Bir de d vitamini ve b vitamini eksiksiz olsun dedi. Hayit kullanabilir miyim dedim evet kullanabilirsin ama biz onu daha cok fsh duzensizliklerinde oneriyoruz kilo sorunu olanlara yariyor sen zayifsin cok etkisi olacağını sanmiyorum ama istersen dene dedi.
Incir kürü icin de prolaktini yüksek olanlar icmemeli dedi.

Yarın pik olduğunu nerden biliyorsunuz. Ovulasyondan mı ben 5 gündür ovulasyon yapıyorum. Daha pik i göremedim
Programdan bugün iğneler batırıp çıkarıyorlar sanki ta göbeğime kadar hissediyorum. Benim hormonlar düzenli dendi birazda ona güvenip porgramdan takip ediyorum. Belki de pik değil bugün ya da dündü ama gün aşırı ilişki var.

Ben prowomen kendim başladım dün 265 lira eczanede

herkesden birşey okuyunca hamıle kalamıyacakmısım gıbı gelıyor :KK43:
tüp mide amelıyatı oldum vıtamınlerım cok dusuk suan folık asıt demır ve d vitamini kullanıyorum bunlar yumurtlamayı etkılermı
eşimde kemoterapi aldı sonrasından bıde corona oldu offf ınsallah öle bırsey yoktur.

herkesden birşey okuyunca hamıle kalamıyacakmısım gıbı gelıyor :KK43:
tüp mide amelıyatı oldum vıtamınlerım cok dusuk suan folık asıt demır ve d vitamini kullanıyorum bunlar yumurtlamayı etkılermı
eşimde kemoterapi aldı sonrasından bıde corona oldu offf ınsallah öle bırsey yoktur.
bir kere kalmışsın işte . bu da hamile kalabildiğini gösterir. eşine de çok geçmiş olsun canım . şimdi herşeyin çaresi var
başka bir topikte biri corono olduğu ay hamile kaldı . üstelik 9 yıldır çocuğu olmayan biri

X