Bence değerlendir canm hiçbir zararı olmaz bende rahim filmi çektikten sonra enfeksiyon riskine karşı iki gün korun demişti DrAynen canım ya bende bir ay beklemek istemiyorumşimdi biraz okudum genelde 3-7 gün ilişki yasak demişler, banada işlemi yapan 3 gün dedi, yaklaşık 6-7 gün sonra yumurtlamam var değerlendirmek istiyorum bende
Ben adetin beşinci günü basladm insaallah faydası olurİnşallah faydasını görürsün bende kullanıyorum hayırlı haberler verelim inşallah
Bende beşinci günü başladım hadi gazamız mübarek olsun arkadaşımBen adetin beşinci günü basladm insaallah faydası olur
Bat ne zaman 9 mart ama yumurtlamaya bağlı bir iki gün oynarBende beşinci günü başladım hadi gazamız mübarek olsun arkadaşım
Bende 9 mart ama 5 mart diye yazdırmışım burdaBat ne zaman 9 mart ama yumurtlamaya bağlı bir iki gün oynar
Bilmiyorumki canım bir çocuğum var 7 yaşında, ya diğer tüpten hamile kalmıştım ya da sonradan tıkandıNeden tıkanmış belirti neler
İlacım 18inde bitiyor. 21inde gideceğim konntrole eğer yeteri kadar büyüdüyse iğne olacakNe zaman kontrolün canım ben ilk gundeyim ilacın. Ne zaman yanına cagardi seni
Yarın pik olduğunu nerden biliyorsunuz. Ovulasyondan mı ben 5 gündür ovulasyon yapıyorum. Daha pik i göremedimBenim sabahtan beri kasiklarim sanki yanıyor gibi. Tüm alt karnım öyle. Yarın pik günü acaba ne ola ki. Korkuyorum enfeksiyon vs olsun.
Ay inşallah ama bişey yok henüzÇalışıyorum. Ilacın bitmesine yakın böyle aşırı kötü hissediyorum kendimi ya inşallah sizde olmaz
Benimde aynı senin gibi bugün klomenin 5. Günüydü yumurtalıklara baktı cumaya 2 cm olursa çatlatma ignesi yapıcaz dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar al
Benimde 19unda bitiyor ama 26sinda cagardi beniİlacım 18inde bitiyor. 21inde gideceğim konntrole eğer yeteri kadar büyüdüyse iğne olacak
Yasım 30 maalesef,4aydir klomenle deniyoruz olmadiBelli olmaz arkadaş ya bende 18 aydık istiyorum ve şu an klomen kullanıyorum. Sırayla gidiliyor bence hele bi klomeni kullan işe yaramazsa düşünürsün yaş kaç bu arada ?
İnternette gezinirken folik asit ile birlikte B vitamini de kullanılması gerektiğini görmüştüm, doktora sorduğumda zaten folik asit içinde var o yüzden aşırı bir eksiklik yoksa kullanman gerek yok deyip tahlil istedi B vitamini için. Ama ben bütün folik asitlerde bu vitaminler var gibi düşündüm demek fark buymuş. Teşekkür ederimCanım ben de onu kullanıyorum farkı içinde d vitamini, b12 ve iyot da var. Bi de folik asit değil doğal formu olan folat var
İnşaallah şuan adetmisin benm adet uzun suruyorBende 9 mart ama 5 mart diye yazdırmışım burdaaynı gün ha inşallah görmeyiz kırmızıları
Bu ay hamile kalmazsam bende cektirecegimBilmiyorumki canım bir çocuğum var 7 yaşında, ya diğer tüpten hamile kalmıştım ya da sonradan tıkandı
O zaman pik görene kadar devam et testlere adet öncesi bile yumurtlama oluyo bazılarında sen silikte olsa gördün galiba yalnış hatırlamıyosam piki de görürsün yakında .aklıma gelmişken söyliyim biri de piki tam görmemişti silikti çizgileri ona rağmen değerlendirmişti o günleri o ay hamile kalmıştı sende gün aşırı değerlendir bence silikte görsenİlk defa ovulasyon yapıyorum bu ay
. Üç aylık evliyim.
Bence ağrı gibi bi sorun olmazsa gitme. Çünkü belki biz gideceğiz bizi gönderecek tekrar gel diyecek bilemiyorum. bence sen kontrole gidene kadar gün aşırı devam et.Benimde 19unda bitiyor ama 26sinda cagardi beniacaba erken mi gitsem bilemedim ;(
Ayy canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun aşılamaya geçilmedi mi ? Benim doktorum 2 ay klomen deneyeceğiz olmazsa aşılama dediYasım 30 maalesef,4aydir klomenle deniyoruz olmadi