Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ya bende bir ay beklemek istemiyorum şimdi biraz okudum genelde 3-7 gün ilişki yasak demişler, banada işlemi yapan 3 gün dedi, yaklaşık 6-7 gün sonra yumurtlamam var değerlendirmek istiyorum bende
Bence değerlendir canm hiçbir zararı olmaz bende rahim filmi çektikten sonra enfeksiyon riskine karşı iki gün korun demişti Dr

Benim sabahtan beri kasiklarim sanki yanıyor gibi. Tüm alt karnım öyle. Yarın pik günü acaba ne ola ki. Korkuyorum enfeksiyon vs olsun.

Benim sabahtan beri kasiklarim sanki yanıyor gibi. Tüm alt karnım öyle. Yarın pik günü acaba ne ola ki. Korkuyorum enfeksiyon vs olsun.
Yarın pik olduğunu nerden biliyorsunuz. Ovulasyondan mı ben 5 gündür ovulasyon yapıyorum. Daha pik i göremedim

Benimde aynı senin gibi bugün klomenin 5. Günüydü yumurtalıklara baktı cumaya 2 cm olursa çatlatma ignesi yapıcaz dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar al

İlacım 18inde bitiyor. 21inde gideceğim konntrole eğer yeteri kadar büyüdüyse iğne olacak
Benimde 19unda bitiyor ama 26sinda cagardi beni acaba erken mi gitsem bilemedim ;(

Canım ben de onu kullanıyorum farkı içinde d vitamini, b12 ve iyot da var. Bi de folik asit değil doğal formu olan folat var
İnternette gezinirken folik asit ile birlikte B vitamini de kullanılması gerektiğini görmüştüm, doktora sorduğumda zaten folik asit içinde var o yüzden aşırı bir eksiklik yoksa kullanman gerek yok deyip tahlil istedi B vitamini için. Ama ben bütün folik asitlerde bu vitaminler var gibi düşündüm demek fark buymuş. Teşekkür ederim

İlk defa ovulasyon yapıyorum bu ay
. Üç aylık evliyim.
O zaman pik görene kadar devam et testlere adet öncesi bile yumurtlama oluyo bazılarında sen silikte olsa gördün galiba yalnış hatırlamıyosam piki de görürsün yakında .aklıma gelmişken söyliyim biri de piki tam görmemişti silikti çizgileri ona rağmen değerlendirmişti o günleri o ay hamile kalmıştı sende gün aşırı değerlendir bence silikte görsen

Benimde 19unda bitiyor ama 26sinda cagardi beni acaba erken mi gitsem bilemedim ;(
Bence ağrı gibi bi sorun olmazsa gitme. Çünkü belki biz gideceğiz bizi gönderecek tekrar gel diyecek bilemiyorum. bence sen kontrole gidene kadar gün aşırı devam et.
Yasım 30 maalesef,4aydir klomenle deniyoruz olmadi
Ayy canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun aşılamaya geçilmedi mi ? Benim doktorum 2 ay klomen deneyeceğiz olmazsa aşılama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…