İnşallah :))) Ama aklıma takılan bir şey var benim ilacım bugün başladı cuma son ama beni haftaya cuma cagardi ilaç bittikten bir hafta sonra arası uzun değil mi acabaBenimde aynı senin gibi bugün klomenin 5. Günüydü yumurtalıklara baktı cumaya 2 cm olursa çatlatma ignesi yapıcaz dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ne zaman kontrolün canım ben ilk gundeyim ilacın. Ne zaman yanına cagardi seniBeeennnn aynı süreç sadece ben klomen kullanıyorum ve 5 günlük ilacın 2. Günündeyim. Sonra kontrol ve iğne
Bazen de yeterli olgunluga gelemeden catliyor diye biliyorum. Doktora gittin mi hic bu konuyla ilgili?Adet biter bitmez başladım canım bat 21 Şubat
Bir ara koyu olur gibi oldu ama hala silik çıkıyor acaba yumurtam büyümüyor mu ondan korkuyorum
Ben de aldımKızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Ya aslında bende o kısmı merak ediyorum, çeken doktor 3 gün ilişki yasak dedi, sonrasında kırunmalı mı olacak korunmasızmı onu doktoruma sormam gerekiyorAyy canım yaa atlattın şükür hadi hayırlara vesile olsun inşallah.tüp açıldıysa yol açıldı demektir ben de heyecanla bekliyorum çekilmeyi ama bana doktorum anestezili dedi bakalım nasıl olacak ..doktorun korunun dedi mi ne dedi canım
Çalışıyorum. Ilacın bitmesine yakın böyle aşırı kötü hissediyorum kendimi ya inşallah sizde olmazYa ben öyle bişey henüz hissetmedim açıkçası. Boşluktamısın şu an çalışıyor musun ?
İlaç salınımı oluyor ya onun vücuttan atılmasını istiyormuş bazı doktorlarKorunma olur mu kız Hsg çekildiği ay hamile kalan çok bu fırsat kaçarmı
Bence de olmamalı kuzum benim doktor da sorduğumda 48 saat sonra işe devam demişti..ben çekileyim 48 saat sonra işlere başlıcamKorunma olur mu kız Hsg çekildiği ay hamile kalan çok bu fırsat kaçarmı
Herhalde 1-2 gündür o ayda korunma verildiği pek görmedim. İnşallah devam tam gazİlaç salınımı oluyor ya onun vücuttan atılmasını istiyormuş bazı doktorlar
Yarın kuzucum inşallah elime geçecekYaa canımmmmbiraz inzivaya çekildim bende bulamamıştım siparişle getirdilerr haddi all artık bana eşlikçi lazım
Anladım şekerim ama zannetmem yaBence de olmamalı kuzum benim doktor da sorduğumda 48 saat sonra işe devam demişti..ben çekileyim 48 saat sonra işlere başlıcamama burda yazılanları okudum bazı doktorlar korunun diyormuş o yüzden sordum canikom
İlk defa ovulasyon yapıyorum bu ayÖnceki test takiplerin nasıldı canım geç yumurtlama olacak belki ondan pik göremiyorsun
Hadi şifa bulalım inşallahBen de aldımAmh 1,41 çıktı dr normal dedi ama buralarda okuyup ben de aldım.yarın sabah aç karnına başlayacağım Bol şanslar dilerim
Aynen canım Tam gaz ileriAnladım şekerim ama zannetmem yahem vaktimiz yok tam gaz devam
Aynen canım ya bende bir ay beklemek istemiyorumHerhalde 1-2 gündür o ayda korunma verildiği pek görmedim. İnşallah devam tam gaz
Aminnnn canikom aminnnnnBaya arkadaş prowomen’a başladı sanırım hadiii güzel haberler alalım bu ay hepimizeee yarasınnnnn inşallahhhhöncü olalım nisan topiğine
Valla hergün dualarımdasınız zatenAminnnn canikom aminnnnnBir ara da dua gecesi yapalım
Psikolojiktir belki şuan iyiym yarında iceym belli olurBir sürü vitamin var ya birden ağır geldi belki de yarım içmeyi denesen olur mu acaba ya da eczacıya sorsan
Neden tıkanmış belirti nelerKızlar bugün hsg çekildi, soran arkadaşlar için kısaca anlatayım, adetin bitmesinin 3. Günü yapıldı, ilk olarak damaryolu açıldı ilacın yan etkisi olursa müdehale için, doktor işlermi yaptı, ilk baştan vajinal muayeneden farksızdı, ilaç salımı başladığında şiddetli bi adet sancısı oldu, sağ tüpüm tıkalıymış bu sebepten o kısım açmaya çalışıldı, sonuç olarak ilaç salma işlemi (ağrılı kısım) yalnızca 20-30 saniye sürdü, açılan tüp dahil, toplam giyinme hazırlık vs 15 dk sürdü, ben bursa tomotay da yaptırdım, henüz doktoruma sonucumu gösteremedim, bakalım bu işlemin sonucu güzel olur inşallah