Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aynı senin gibi bugün klomenin 5. Günüydü yumurtalıklara baktı cumaya 2 cm olursa çatlatma ignesi yapıcaz dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
İnşallah :))) Ama aklıma takılan bir şey var benim ilacım bugün başladı cuma son ama beni haftaya cuma cagardi ilaç bittikten bir hafta sonra arası uzun değil mi acaba

Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Ben de aldım Amh 1,41 çıktı dr normal dedi ama buralarda okuyup ben de aldım.yarın sabah aç karnına başlayacağım Bol şanslar dilerim

Ya aslında bende o kısmı merak ediyorum, çeken doktor 3 gün ilişki yasak dedi, sonrasında kırunmalı mı olacak korunmasızmı onu doktoruma sormam gerekiyor

Korunma olur mu kız Hsg çekildiği ay hamile kalan çok bu fırsat kaçarmı
Bence de olmamalı kuzum benim doktor da sorduğumda 48 saat sonra işe devam demişti..ben çekileyim 48 saat sonra işlere başlıcam ama burda yazılanları okudum bazı doktorlar korunun diyormuş o yüzden sordum canikom

Anladım şekerim ama zannetmem ya hem vaktimiz yok tam gaz devam

Neden tıkanmış belirti neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…