Doktorumla konuştum travazol önerdi o da ilk defa başıma geliyor bende anlamadım neden olduğunuHer gebenin mantar olmadığını düşünürsek bence düşük bir ihtimal hormon ile alakalı olmayabilir. Travazol diye bir krem var kaşıntını alır çok rahatlarsın. Ama gebelik durumunda kullanılabilir mi bilmiyorum eczacına sorarak al.
Bir sürü vitamin var ya birden ağır geldi belki de yarım içmeyi denesen olur mu acaba ya da eczacıya sorsanBı garip hissediyrm ama içtikten sonra yüzüm yanıyor gibi midemde yanma da oldu
Aynen adetin biter bitmez başla canım bende uygulamadan kontrol ediyodum ovu testi yapınca 1 hafta önce yumurtlama yaşadığımı gördüm .şimdi adet bitiminden 6 gün sonra yumurtlama görüyorum değişiyor takvime göre uymuyoşöyle anlatayım ben telefondan bir uygulama ile takip ediyordum ve ortalama döngü ortasına denk gelir sanıp o günlerde test yaptım baktım pik olmuyor. araştırdım ki yanlış yapıyormuşum adet biter bitmez başlamak lazımmış ve bir sonraki adete kadar devam etmeni öneririm piki görene kadar devam yani. adeti biter bitmez yumurtlayanda var bata yakın günlerde olan da var.
arı sütü neden kullanılıyor? erkek icin mi kadin için mi acaba?Canım saf arısütünün mutlaka buzdolabında saklanmış olması gerekiyor yoksa bozulur. saf arısütü alacaksan eğriçayır ya da arifoğlu mağazalarından buzdolabından alabilirsin. Ya da arısütü karışımları almak lazım onların dolapta saklanmasına gerek yok ama içinde %2 filan oluyor çok az miktarı
İnşallah faydasını görürsün bende kullanıyorum hayırlı haberler verelim inşallahBende bilmiyrm burda okuyup aldm ilk dozumu içtim bile
Ayy canım yaa atlattın şükür hadi hayırlara vesile olsun inşallahKızlar bugün hsg çekildi, soran arkadaşlar için kısaca anlatayım, adetin bitmesinin 3. Günü yapıldı, ilk olarak damaryolu açıldı ilacın yan etkisi olursa müdehale için, doktor işlermi yaptı, ilk baştan vajinal muayeneden farksızdı, ilaç salımı başladığında şiddetli bi adet sancısı oldu, sağ tüpüm tıkalıymış bu sebepten o kısım açmaya çalışıldı, sonuç olarak ilaç salma işlemi (ağrılı kısım) yalnızca 20-30 saniye sürdü, açılan tüp dahil, toplam giyinme hazırlık vs 15 dk sürdü, ben bursa tomotay da yaptırdım, henüz doktoruma sonucumu gösteremedim, bakalım bu işlemin sonucu güzel olur inşallah
Canikom nerdesin sen bakiyimİnşallah faydasını görürsün bende kullanıyorum hayırlı haberler verelim inşallah
Korunma olur mu kız Hsg çekildiği ay hamile kalan çok bu fırsat kaçarmıAyy canım yaa atlattın şükür hadi hayırlara vesile olsun inşallah.tüp açıldıysa yol açıldı demektir ben de heyecanla bekliyorum çekilmeyi ama bana doktorum anestezili dedi bakalım nasıl olacak ..doktorun korunun dedi mi ne dedi canım
Yaa canımmmmCanikom nerdesin sen bakiyimben o senin womeni bulcam diye Bugün var ya akla karayı seçtim sonuç olarak bulamadım ama siparişle gelir dediler getirin dedim bakalım yatın getirecek mi
Evet bu da olabilir maalesef bende aynı düşünceler ile gittim doktorula anlattım durumu adetime 1 gün kala gitmiştim ve çatlamamış bir yumurta olduğunu söyledi doktorum. o yüzden de bu ay klomen e başlattıAdet biter bitmez başladım canım bat 21 Şubat
Bir ara koyu olur gibi oldu ama hala silik çıkıyor acaba yumurtam büyümüyor mu ondan korkuyorum
Beeennnn aynı süreç sadece ben klomen kullanıyorum ve 5 günlük ilacın 2. Günündeyim. Sonra kontrol ve iğneARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN RABBİM
BENİM 2020 HAZİRANDAN BERİ REGL DUZENSİZ. 12 SUBATTA REGL OLDUM(54,GUN GECTİKTEN SONRA) BUGUN DOKTORA GİTTİM ALTTAN MUAYENE OLDUM PCO GORUNUMU VAR DEDİ HORMONLARA BAKİLDİ HİC BİR SIKINTI CİKMADİ COK SUKUR. YUMURTA TAKİBİ YAPMAYİ ONERDİ DOKTORUM FEMARA VERDİ SİMDİ İCTİM 5 GUN İCECEGİM ,26 SUBATTA YANİNA CAGARDİ GİDİP YUMURTALARA BAKİCAK EGER GUZEL GELİSMİSSE İGNE VERECEK. UMARİM HER SEY YOLUNDA GİDER VE SAGLİCAKLA KAVUSURUMTABİ ONCELİKLE STRESTEN UZAK DURMAK BESLENMEYE DİKKAT ETMEK FOLİK ASİTTE ONEMLİ. BENİMLE AYNİ DURUMDA OLANLAR VAR Mİ BU AY İGNE OLACAKLAR:))
Öyle mi yaa. Çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizeBen de sizin gibi oğluma kardeş istiyordum rabbim dileğimi gerçekleştirdi ama iki aylıkken kardeşini kaybettik maalesef rabbim yine güldürür yüzümüzü inşallah
Bu ayı çok güzel değerlendir hsg sonrası gebe kalan çooookkkkkKızlar bugün hsg çekildi, soran arkadaşlar için kısaca anlatayım, adetin bitmesinin 3. Günü yapıldı, ilk olarak damaryolu açıldı ilacın yan etkisi olursa müdehale için, doktor işlermi yaptı, ilk baştan vajinal muayeneden farksızdı, ilaç salımı başladığında şiddetli bi adet sancısı oldu, sağ tüpüm tıkalıymış bu sebepten o kısım açmaya çalışıldı, sonuç olarak ilaç salma işlemi (ağrılı kısım) yalnızca 20-30 saniye sürdü, açılan tüp dahil, toplam giyinme hazırlık vs 15 dk sürdü, ben bursa tomotay da yaptırdım, henüz doktoruma sonucumu gösteremedim, bakalım bu işlemin sonucu güzel olur inşallah
Benimde aynı senin gibi bugün klomenin 5. Günüydü yumurtalıklara baktı cumaya 2 cm olursa çatlatma ignesi yapıcaz dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN RABBİM
BENİM 2020 HAZİRANDAN BERİ REGL DUZENSİZ. 12 SUBATTA REGL OLDUM(54,GUN GECTİKTEN SONRA) BUGUN DOKTORA GİTTİM ALTTAN MUAYENE OLDUM PCO GORUNUMU VAR DEDİ HORMONLARA BAKİLDİ HİC BİR SIKINTI CİKMADİ COK SUKUR. YUMURTA TAKİBİ YAPMAYİ ONERDİ DOKTORUM FEMARA VERDİ SİMDİ İCTİM 5 GUN İCECEGİM ,26 SUBATTA YANİNA CAGARDİ GİDİP YUMURTALARA BAKİCAK EGER GUZEL GELİSMİSSE İGNE VERECEK. UMARİM HER SEY YOLUNDA GİDER VE SAGLİCAKLA KAVUSURUMTABİ ONCELİKLE STRESTEN UZAK DURMAK BESLENMEYE DİKKAT ETMEK FOLİK ASİTTE ONEMLİ. BENİMLE AYNİ DURUMDA OLANLAR VAR Mİ BU AY İGNE OLACAKLAR:))
Çakşırın faydası çok buna inanıyorum. Ben de eşime çinko ve e vitamini almak istiyordum. Sizin dediğiniz neler içeriyorbenim eşimde spermi 4 katına çıktı çakşır suyu ve solgar ın bi vitamin takviyesi ile eczacımız önermişti. İstersen yazarım adını ben bu ikisinin fayda ettiğini düşünüyorum açıkçası
İçinde msm, C vit, lizin, prolin, çinko, bakır ve lithothamnion diye bişey varmış.Çakşırın faydası çok buna inanıyorum. Ben de eşime çinko ve e vitamini almak istiyordum. Sizin dediğiniz neler içeriyor
Tamam teşekkürler eczaneye danışırımİçinde msm, C vit, lizin, prolin, çinko, bakır ve lithothamnion diye bişey varmış.