Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumla konuştum travazol önerdi o da ilk defa başıma geliyor bende anlamadım neden olduğunu

Aynen adetin biter bitmez başla canım bende uygulamadan kontrol ediyodum ovu testi yapınca 1 hafta önce yumurtlama yaşadığımı gördüm .şimdi adet bitiminden 6 gün sonra yumurtlama görüyorum değişiyor takvime göre uymuyo

Kızlar bugün hsg çekildi, soran arkadaşlar için kısaca anlatayım, adetin bitmesinin 3. Günü yapıldı, ilk olarak damaryolu açıldı ilacın yan etkisi olursa müdehale için, doktor işlermi yaptı, ilk baştan vajinal muayeneden farksızdı, ilaç salımı başladığında şiddetli bi adet sancısı oldu, sağ tüpüm tıkalıymış bu sebepten o kısım açmaya çalışıldı, sonuç olarak ilaç salma işlemi (ağrılı kısım) yalnızca 20-30 saniye sürdü, açılan tüp dahil, toplam giyinme hazırlık vs 15 dk sürdü, ben bursa tomotay da yaptırdım, henüz doktoruma sonucumu gösteremedim, bakalım bu işlemin sonucu güzel olur inşallah

arı sütü neden kullanılıyor? erkek icin mi kadin için mi acaba?

Ayy canım yaa atlattın şükür hadi hayırlara vesile olsun inşallah .tüp açıldıysa yol açıldı demektirben de heyecanla bekliyorum çekilmeyi ama bana doktorum anestezili dedi bakalım nasıl olacak ..doktorun korunun dedi mi ne dedi canım

Korunma olur mu kız Hsg çekildiği ay hamile kalan çok bu fırsat kaçarmı

Canikom nerdesin sen bakiyim ben o senin womeni bulcam diye Bugün var ya akla karayı seçtim sonuç olarak bulamadım ama siparişle gelir dediler getirin dedim bakalım yatın getirecek mi
Yaa canımmmm biraz inzivaya çekildim bende bulamamıştım siparişle getirdilerr haddi all artık bana eşlikçi lazım

Adet biter bitmez başladım canım bat 21 Şubat
Bir ara koyu olur gibi oldu ama hala silik çıkıyor acaba yumurtam büyümüyor mu ondan korkuyorum
Evet bu da olabilir maalesef bende aynı düşünceler ile gittim doktorula anlattım durumu adetime 1 gün kala gitmiştim ve çatlamamış bir yumurta olduğunu söyledi doktorum. o yüzden de bu ay klomen e başlattı bence teste devam edip olmazsa dr a git durumunu anlat büyük ihtimalle klomen başlarsın sende

Beeennnn aynı süreç sadece ben klomen kullanıyorum ve 5 günlük ilacın 2. Günündeyim. Sonra kontrol ve iğne

Bu ayı çok güzel değerlendir hsg sonrası gebe kalan çooookkkkk

Benimde aynı senin gibi bugün klomenin 5. Günüydü yumurtalıklara baktı cumaya 2 cm olursa çatlatma ignesi yapıcaz dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Çakşırın faydası çok buna inanıyorum. Ben de eşime çinko ve e vitamini almak istiyordum. Sizin dediğiniz neler içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…