1martta olması lazım. Ama adetim çok duzensizlesti. Hiç bilmiyorum bat kaç olacak21 şubat canım senin ki. aldığım yere sordum bakalım ne dicekler
Neden düzensizleşti kullandığın herhangi birşey var mı omu etkiledi acaba1martta olması lazım. Ama adetim çok duzensizlesti. Hiç bilmiyorum bat kaç olacak
Evlenince hormonlar değişiyormuş ya. Ondandır belkide . Henüz 3 aylık evliyimNeden düzensizleşti kullandığın herhangi birşey var mı omu etkiledi acaba
Ya ben öyle bişey henüz hissetmedim açıkçası. Boşluktamısın şu an çalışıyor musun ?anladım hayırlısı olur inşalah ilaç beni psikolojik olrak çok yoruyor ya sizde de oldu mu ?
Canım adetin de düzensizmiş sen piki görene kadar devam et bence testlere çünkü 30. Gün 40. Gün pik olan varGeçen iki ay yaklaşık 40 gün temiz kaldım. Yeni evliyim. Adetim çok düzensiz. 10. Gün ovulasyon yapmaya başladım. Silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Ne zaman pik olacağını bilmiyorum
Benim adetim düzenli ama piki göremiyorum neden olabilir acaba bilginiz var mıCanım adetin de düzensizmiş sen piki görene kadar devam et bence testlere çünkü 30. Gün 40. Gün pik olan var
kaç günde oluyorsun canım? bir de adetin biter bitmez mi başladın testlere ?Benim adetim düzenli ama piki göremiyorum neden olabilir acaba bilginiz var mı
şöyle anlatayım ben telefondan bir uygulama ile takip ediyordum ve ortalama döngü ortasına denk gelir sanıp o günlerde test yaptım baktım pik olmuyor. araştırdım ki yanlış yapıyormuşum adet biter bitmez başlamak lazımmış ve bir sonraki adete kadar devam etmeni öneririm piki görene kadar devam yani. adeti biter bitmez yumurtlayanda var bata yakın günlerde olan da var.Benim adetim düzenli ama piki göremiyorum neden olabilir acaba bilginiz var mı
Adet biter bitmez başladım canım bat 21 Şubatşöyle anlatayım ben telefondan bir uygulama ile takip ediyordum ve ortalama döngü ortasına denk gelir sanıp o günlerde test yaptım baktım pik olmuyor. araştırdım ki yanlış yapıyormuşum adet biter bitmez başlamak lazımmış ve bir sonraki adete kadar devam etmeni öneririm piki görene kadar devam yani. adeti biter bitmez yumurtlayanda var bata yakın günlerde olan da var.
24 -26 arası değişiyor canımkaç günde oluyorsun canım? bir de adetin biter bitmez mi başladın testlere ?
Bazi aylar yumurtlamayabilirmisizAdet biter bitmez başladım canım bat 21 Şubat
Bir ara koyu olur gibi oldu ama hala silik çıkıyor acaba yumurtam büyümüyor mu ondan korkuyorum
Bazi aylar yumurtlamayabilirmisiz
Prowomen aldm eczaneden 265 liraya bugün başlayıp onu deneyeceğim adetin 4. GunuHayıt suyu fshımı düşürmüştü deneyebilirsin canım
Bende ondan alıcam ama bir arkadaş çakşır suyunu kullan dedi ikisi arasında kaldım hangisi alsam diyeProwomen aldm eczaneden 265 liraya bugün başlayıp onu deneyeceğim adetin 4. Gunu
Evet canım değerlendir bu günleriBugünki testim böyle çıktı kızlar pil mi sizce
Önceki test takiplerin nasıldı canım geç yumurtlama olacak belki ondan pik göremiyorsunEki Görüntüle 2783615 hanimlar beş gündür bekliyorum
. Bir türlü pik i göremedim. Yavaş mı yumurtluyorum acaba. Ya da yumurtlamayacagim mi
Bende bilmiyrm burda okuyup aldm ilk dozumu içtim bileBende ondan alıcam ama bir arkadaş çakşır suyunu kullan dedi ikisi arasında kaldım hangisi alsam diye
YArasın şifa olsun bebiş olsun inşBende bilmiyrm burda okuyup aldm ilk dozumu içtim bile
Bı garip hissediyrm ama içtikten sonra yüzüm yanıyor gibi midemde yanma da olduYArasın şifa olsun bebiş olsun inş