Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen iki ay yaklaşık 40 gün temiz kaldım. Yeni evliyim. Adetim çok düzensiz. 10. Gün ovulasyon yapmaya başladım. Silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Ne zaman pik olacağını bilmiyorum
Canım adetin de düzensizmiş sen piki görene kadar devam et bence testlere çünkü 30. Gün 40. Gün pik olan var

Benim adetim düzenli ama piki göremiyorum neden olabilir acaba bilginiz var mı
şöyle anlatayım ben telefondan bir uygulama ile takip ediyordum ve ortalama döngü ortasına denk gelir sanıp o günlerde test yaptım baktım pik olmuyor. araştırdım ki yanlış yapıyormuşum adet biter bitmez başlamak lazımmış ve bir sonraki adete kadar devam etmeni öneririm piki görene kadar devam yani. adeti biter bitmez yumurtlayanda var bata yakın günlerde olan da var.

Adet biter bitmez başladım canım bat 21 Şubat
Bir ara koyu olur gibi oldu ama hala silik çıkıyor acaba yumurtam büyümüyor mu ondan korkuyorum

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN RABBİM
BENİM 2020 HAZİRANDAN BERİ REGL DUZENSİZ. 12 SUBATTA REGL OLDUM(54,GUN GECTİKTEN SONRA) BUGUN DOKTORA GİTTİM ALTTAN MUAYENE OLDUM PCO GORUNUMU VAR DEDİ HORMONLARA BAKİLDİ HİC BİR SIKINTI CİKMADİ COK SUKUR. YUMURTA TAKİBİ YAPMAYİ ONERDİ DOKTORUM FEMARA VERDİ SİMDİ İCTİM 5 GUN İCECEGİM ,26 SUBATTA YANİNA CAGARDİ GİDİP YUMURTALARA BAKİCAK EGER GUZEL GELİSMİSSE İGNE VERECEK. UMARİM HER SEY YOLUNDA GİDER VE SAGLİCAKLA KAVUSURUM TABİ ONCELİKLE STRESTEN UZAK DURMAK BESLENMEYE DİKKAT ETMEK FOLİK ASİTTE ONEMLİ. BENİMLE AYNİ DURUMDA OLANLAR VAR Mİ BU AY İGNE OLACAKLAR:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…