- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Anladım .olacağı varsa oluyo kötü düşünme bugünü değerlendirirsen yine sorun yok inşallah bu ay olacakKuzum zaten bigun arayla hep oldu subat14 yumurtlamaydi sabahi oldu gun icinde ve gecesi olmadi bugun birazdaha iyiyim yine bigun arayla olmus oluyo ama kimi sirelerde yumurtlama oncesi 2/ yumurtlama sonrasi 2 gun iliski oneriyo zaten
Bugünki testim böyle çıktı kızlar pil mi sizce
Evet canım ikisi aynı koyulukta.Bugunü değerlendir.muhtemel yarın filan çatlama olur.Düzenli regl oluyor musunn kaçıncı gününBugünki testim böyle çıktı kızlar pil mi sizce
bayağı kullanan var . zatne kısa bir süre kullanılacak o kadar etkilemez herhalde diye düşünüyorum. tüp bebek tedavisi gördüğüm için herlade orda kullanılan ilaçlar kadardır tehlikesi. o ilaçlarda kısa süreli kullanıldığından bir zararı olmadı bana . uzun süreli kuulanılırsa sıkıntı olabilir bence ama yinede tam emin değilimCanim aynisini merak ediyorum ben de cok fazla olumlu sonuç alan yorum var ama karaciğerde sorun yaratabiliyor deniyor bazı makalelerde korkuyorum oyuzden kararsiz kaldim
Pık canim, degerlendir mutlaka bugun yarin ve sonraki gün
Evet canm düzenli oluyorum 26 günde 1 bugün 12. GünEvet canım ikisi aynı koyulukta.Bugunü değerlendir.muhtemel yarın filan çatlama olur.Düzenli regl oluyor musunn kaçıncı günün
3 gün üst üste di mi canmPık canim, degerlendir mutlaka bugun yarin ve sonraki gün
Tamam canımm silik görene kadar da devam et o günleri mutlaka değerlendir.Hayırlısı olsunnEvet canm düzenli oluyorum 26 günde 1 bugün 12. Gün
Amin canm inşallah. Teşekkür ederim devam edeceğim canm silik görene kadarTamam canımm silik görene kadar da devam et o günleri mutlaka değerlendir.Hayırlısı olsunn
Eki Görüntüle 2783615 hanimlar beş gündür bekliyorum
. Bir türlü pik i göremedim. Yavaş mı yumurtluyorum acaba. Ya da yumurtlamayacagim mi
İnsan düşünmüyor değil. Ne zaman pik göreceğiz bakalım. Bat kaçtı sizinbende aynı durumdayım bir türlü pik göremiyorum anlamadım
İnsan düşünmüyor değil. Ne zaman pik göreceğiz bakalım. Bat kaçtıbende aynı durumdayım bir türlü pik göremiyorum anlamadım
Sizin ovulasyon orneklerinize bakabilir miyimbende aynı durumdayım bir türlü pik göremiyorum anlamadım
21 şubat canım senin ki. aldığım yere sordum bakalım ne diceklerİnsan düşünmüyor değil. Ne zaman pik göreceğiz bakalım. Bat kaçtı sizin
yanımda yok canım evde ama durdukça kuruyup bayağı belirsizleştiler yinede istersen atabilirim iş çıkışıİnsan düşünmüyor değil. Ne zaman pik göreceğiz bakalım. Bat kaçtı
Sizin ovulasyon orneklerinize bakabilir miyim
Canim bat 21 ise ayin 17 sinde 18 inde pik gormen beklenir . Yumurtlama olduktan sonra 14.gun regl olursun21 şubat canım senin ki. aldığım yere sordum bakalım ne dicekler
Canim yapmaya devam et, kac gunde bir regl oluyorsun o önemli ben 28 gunde bir regl oluyorum ovulasyon ile takip ediyorum ama hemen hemen çoğu zaman 13.14. Gün pik oluyorİnsan düşünmüyor değil. Ne zaman pik göreceğiz bakalım. Bat kaçtı
Sizin ovulasyon orneklerinize bakabilir miyim
Geçen iki ay yaklaşık 40 gün temiz kaldım. Yeni evliyim. Adetim çok düzensiz. 10. Gün ovulasyon yapmaya başladım. Silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Ne zaman pik olacağını bilmiyorumCanim yapmaya devam et, kac gunde bir regl oluyorsun o önemli ben 28 gunde bir regl oluyorum ovulasyon ile takip ediyorum ama hemen hemen çoğu zaman 13.14. Gün pik oluyor