Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum zaten bigun arayla hep oldu subat14 yumurtlamaydi sabahi oldu gun icinde ve gecesi olmadi bugun birazdaha iyiyim yine bigun arayla olmus oluyo ama kimi sirelerde yumurtlama oncesi 2/ yumurtlama sonrasi 2 gun iliski oneriyo zaten
Anladım .olacağı varsa oluyo kötü düşünme bugünü değerlendirirsen yine sorun yok inşallah bu ay olacak 🙏🙏

A05B0492-96E9-415A-B6E4-D6A1D7C3FBFA.jpeg

Canim aynisini merak ediyorum ben de cok fazla olumlu sonuç alan yorum var ama karaciğerde sorun yaratabiliyor deniyor bazı makalelerde korkuyorum oyuzden kararsiz kaldim
bayağı kullanan var . zatne kısa bir süre kullanılacak o kadar etkilemez herhalde diye düşünüyorum. tüp bebek tedavisi gördüğüm için herlade orda kullanılan ilaçlar kadardır tehlikesi. o ilaçlarda kısa süreli kullanıldığından bir zararı olmadı bana . uzun süreli kuulanılırsa sıkıntı olabilir bence ama yinede tam emin değilim

Sabah beri kasiklarim ikisi de patlayacakmis gibi ağrıyor. Yarın pik günü ağrı kesici içsem mi yoksa ne ders calisabiliyorum ne de yemek vs yapıyorum.

IMG_20210215_145402.jpg
hanimlar beş gündür bekliyorum
. Bir türlü pik i göremedim. Yavaş mı yumurtluyorum acaba. Ya da yumurtlamayacagim mi

İnsan düşünmüyor değil. Ne zaman pik göreceğiz bakalım. Bat kaçtı

Sizin ovulasyon orneklerinize bakabilir miyim
Canim yapmaya devam et, kac gunde bir regl oluyorsun o önemli ben 28 gunde bir regl oluyorum ovulasyon ile takip ediyorum ama hemen hemen çoğu zaman 13.14. Gün pik oluyor

Canim yapmaya devam et, kac gunde bir regl oluyorsun o önemli ben 28 gunde bir regl oluyorum ovulasyon ile takip ediyorum ama hemen hemen çoğu zaman 13.14. Gün pik oluyor
Geçen iki ay yaklaşık 40 gün temiz kaldım. Yeni evliyim. Adetim çok düzensiz. 10. Gün ovulasyon yapmaya başladım. Silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Ne zaman pik olacağını bilmiyorum

X