- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
Bende sizdenim FSH 2 ay önce 13 çıktı amh 0.91 çıktıAy canım al benden de o kadar Fsh çıkmış amh düşmüş ..eşimin testleri baya iyi çıktı ama bende tosladık ama aynen umutsuzluk yok yola devam Allah büyüktür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizdenim FSH 2 ay önce 13 çıktı amh 0.91 çıktıAy canım al benden de o kadar Fsh çıkmış amh düşmüş ..eşimin testleri baya iyi çıktı ama bende tosladık ama aynen umutsuzluk yok yola devam Allah büyüktür
Çıkar yumurtlama donemi akıntı şeffaf uzayan oluyor bende pik yaptığı günde ise beyaz koyu kıvamlı geliyorkızlar benim altkarnım dolu dolu ve sancı var. bugün adetiin ilk günün bir sayarsam 9.günü. ve su gibi akıntım var femara kullanıyorum aynı zamanda bal tarçın çörek otu kullanıyorum. Yumurtama akıntısı jel gibi mi oluyor? Benim su gibi akıntım var şuan. Acaba erken mi yumurtluyorum. Testimde yok iş yerindeyim. akşam 7 gibi ovu yapsam çıkar mı yumurtlama olsa acba?
18 mart benimde eşimin doğum günü hediye olur inşallah güzel haberler14 Mart da eşimin doğum günü inşallah hem ona hem size hediye olur
bende 18 mart doğumluuyum:)18 mart benimde eşimin doğum günü hediye olur inşallah güzel haberler
Hayıt suyu fshımı düşürmüştü deneyebilirsin canımBende sizdenim FSH 2 ay önce 13 çıktı amh 0.91 çıktı
14 gün çok değil mi nasıl bekleyebiliyosunuz 12. günde yap varsa çıkar ben 11. gunden den itibaren başlıyorum her gune bir testBenim ovulasyon nihayet negatifi gosterdi üç güne yakin çok koyuydu test cizgisi. Kendimi dinlememeye calisarak 14 gün beklicem simdi. Başarabilirsem
Bu pik mi oluyor canım daha koyu olması gerekmiyor muEki Görüntüle 2783500 Kızlar ben piki görmeye başladım yarın tam oluşacak büyük ihtimalle hep öyle oluyo adet bitiminden 6 gün sonra oluşuyor .işimi şansa bırakmayayım dedim bugün de yapayım dedim ovu testini kısmetse yarın görcem inşallah
Bulur canım inşallah Yavaş yavaş yumurtlamalar bitiyor hayırlı haberler gelsin bakalımKizlar dun takvime gore dun yumrtlamaydi ama gun icinde degil sabah iliski oldu aksamada feci migren tuttu olmadi sabahki degerlendirme umarim yerini bulur
Yok canım pik değil daha yarın koyulaşır o zaman tam pik olacak .böyle görünce bile mutlu oluyo insanBu pik mi oluyor canım daha koyu olması gerekmiyor mu
Dimi dimi Gönlüne göre olsun inşallah canımYok canım pik değil daha yarın koyulaşır o zaman tam pik olacak .böyle görünce bile mutlu oluyo insan
Amin hepimizin inşallahDimi dimi Gönlüne göre olsun inşallah canım
İnsallahh cnm migren mahvediyor beni sabah oldu aksama yada yatarkende degerlendiiriz dedik ama olmadi sabahkiyle kapattik gunu bi kez oldu yaniBulur canım inşallah Yavaş yavaş yumurtlamalar bitiyor hayırlı haberler gelsin bakalım
Cok normal Normalde yumurtlama gordukten sonra 10 gun gecmesi lazim min. Insallah hamile kalirsinizBu ay ilk defa deniyoruz. Bilemedim nedir ne değildir diye