Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kalmış canım ben de karıştım şimdi ne kullanalım 😂
Biraz araştırdım da şuan yaşlanan yumurtalarda etkiliymiş sanırım. Eğer doktor bu yönde birşey söylemediyse kullanmak ters etki yaratır mı acaba birde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ya aslında bu durumlarda doktorun verdiği vitaminleri kullanmakta fayda var. Ne dersin Desen35 Desen35 ?

Biraz araştırdım da şuan yaşlanan yumurtalarda etkiliymiş sanırım. Eğer doktor bu yönde birşey söylemediyse kullanmak ters etki yaratır mı acaba birde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ya aslında bu durumlarda doktorun verdiği vitaminleri kullanmakta fayda var. Ne dersin Desen35 Desen35 ?
Kuzum evet ben de böyle bişiler okudum sanki ileri yaşlarda filan o yüzden dedim ya sana uygun olmayabilir diye..esasında ben de doktora sorup da mo içsem diye düşünmüyor değilim ..tam araştırmak istiyorum aslında

O Arkadaş aslında tüp bebeğe başlicakmış ama doktor önce bu ilacı kullan hamile kalmazsan tüpe geçeriz demiş

Benim zaten 2 tüp bebek denemem oldu ben kullanabilirim herhalde
Sonuçta vitamin değil mi zararı olabilir mi
Bir de amh çok çok düşükmüş onun benim o kadar düşük değil

O Arkadaş aslında tüp bebeğe başlicakmış ama doktor önce bu ilacı kullan hamile kalmazsan tüpe geçeriz demiş

Canım senin de yaşın çok ileri değil zannedersem sana da uygun olmayabilir belki..bu takviye 40 lı yaşlarda filan sanırım iyice azalmış bir hormon için takviye gibi bişiy gibi ..yanlış anlamadıysam ..iyice emin olayım bi sizlere de yazarım.

Canım senin de yaşın çok ileri değil zannedersem sana da uygun olmayabilir belki..bu takviye 40 lı yaşlarda filan sanırım iyice azalmış bir hormon için takviye gibi bişiy gibi ..yanlış anlamadıysam ..iyice emin olayım bi sizlere de yazarım.
Ben de 39 yaşındayım😅 ama bence de bu bana uygun değil gibi geldi TM canım bilgilendirirsen sevinirim

Tam benim gibiymiş o halde 🧐 her ilaç da herkese iyi gelmiyor. Bilmiyorum ki. Perşembe doktora gideceğim ona da sorarım isterseniz bakalım ne diyecek 😊

Kızlar yumurtlamanın 11.gununde erken gebelik testim negatif çıktı adetim bir gün gecikti o günde negatifti ertesi gün adet başladı ama çok az kahverengi 2.gunde aynı şekil dün 3.gundu yine çok az geldi bugün uyandım kirmizi gelmiş ama az predictor yaptım internetten almıştım silik çizgi çıktı güvenilir mi bide idrara uzun tutarsam çubuğu yanlış pozitif verir mi

Test bu yanlış olma ihtimali var mı

Eklentiler

• 16132798337328109077564414832178.jpg
    16132798337328109077564414832178.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar yumurtlamanın 11.gununde erken gebelik testim negatif çıktı adetim bir gün gecikti o günde negatifti ertesi gün adet başladı ama çok az kahverengi 2.gunde aynı şekil dün 3.gundu yine çok az geldi bugün uyandım kirmizi gelmiş ama az predictor yaptım internetten almıştım silik çizgi çıktı güvenilir mi bide idrara uzun tutarsam çubuğu yanlış pozitif verir mi
Kuzum regl basladi demişsin. Bat günü o kadar geçince sonra erken gebelik testi bu kadar silik olmaz. Hemen bi normal test yapar misin bizimle de paylaş 🙏

X