- 9 Şubat 2021
- 105
- 143
Biestron Dhea mi canım kullandığı? Şubat topiğine bi göz mü atayımONu Şubat topiğinde bir arkadaş kullandı şu an o da hamile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biestron Dhea mi canım kullandığı? Şubat topiğine bi göz mü atayımONu Şubat topiğinde bir arkadaş kullandı şu an o da hamile
Sadece biestron old söyledi soriyim istersen eses1009 olan arkadaş elinde bir kutu old isteyene veririm demişti 1,5 kutu kullandıktan sonra hamile kalmışBiestron Dhea mi canım kullandığı? Şubat topiğine bi göz mü atayım
Valla kalmış canım ben de karıştım şimdi ne kullanalımDeme valla ya bu ayy herşeyi kullanıyorum valla olmadı artık araştırıp ona yönelicez herşeyi deneyecez bu yolda naapalım
Biraz araştırdım da şuan yaşlanan yumurtalarda etkiliymiş sanırım. Eğer doktor bu yönde birşey söylemediyse kullanmak ters etki yaratır mı acaba birde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ya aslında bu durumlarda doktorun verdiği vitaminleri kullanmakta fayda var. Ne dersin Desen35 ?Valla kalmış canım ben de karıştım şimdi ne kullanalım
Ayyy harika darısı başımıza bana versin bariSadece biestron old söyledi soriyim istersen eses1009 olan arkadaş elinde bir kutu old isteyene veririm demişti 1,5 kutu kullandıktan sonra hamile kalmış
Kuzum evet ben de böyle bişiler okudum sanki ileri yaşlarda filan o yüzden dedim ya sana uygun olmayabilir diye..esasında ben de doktora sorup da mo içsem diye düşünmüyor değilim ..tam araştırmak istiyorum aslındaBiraz araştırdım da şuan yaşlanan yumurtalarda etkiliymiş sanırım. Eğer doktor bu yönde birşey söylemediyse kullanmak ters etki yaratır mı acaba birde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ya aslında bu durumlarda doktorun verdiği vitaminleri kullanmakta fayda var. Ne dersin Desen35 ?
O Arkadaş aslında tüp bebeğe başlicakmış ama doktor önce bu ilacı kullan hamile kalmazsan tüpe geçeriz demişBiraz araştırdım da şuan yaşlanan yumurtalarda etkiliymiş sanırım. Eğer doktor bu yönde birşey söylemediyse kullanmak ters etki yaratır mı acaba birde tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ya aslında bu durumlarda doktorun verdiği vitaminleri kullanmakta fayda var. Ne dersin Desen35 ?
Söyle verir kesinAyyy harika darısı başımıza bana versin bari
Canım senin de yaşın çok ileri değil zannedersem sana da uygun olmayabilir belki..bu takviye 40 lı yaşlarda filan sanırım iyice azalmış bir hormon için takviye gibi bişiy gibi ..yanlış anlamadıysam ..iyice emin olayım bi sizlere de yazarım.O Arkadaş aslında tüp bebeğe başlicakmış ama doktor önce bu ilacı kullan hamile kalmazsan tüpe geçeriz demiş
Benim zaten 2 tüp bebek denemem oldu ben kullanabilirim herhalde
Sonuçta vitamin değil mi zararı olabilir mi
Bir de amh çok çok düşükmüş onun benim o kadar düşük değil
Ben de 39 yaşındayım ama bence de bu bana uygun değil gibi geldi TM canım bilgilendirirsen sevinirimCanım senin de yaşın çok ileri değil zannedersem sana da uygun olmayabilir belki..bu takviye 40 lı yaşlarda filan sanırım iyice azalmış bir hormon için takviye gibi bişiy gibi ..yanlış anlamadıysam ..iyice emin olayım bi sizlere de yazarım.
Tam benim gibiymiş o halde her ilaç da herkese iyi gelmiyor. Bilmiyorum ki. Perşembe doktora gideceğim ona da sorarım isterseniz bakalım ne diyecekO Arkadaş aslında tüp bebeğe başlicakmış ama doktor önce bu ilacı kullan hamile kalmazsan tüpe geçeriz demiş
Benim zaten 2 tüp bebek denemem oldu ben kullanabilirim herhalde
Sonuçta vitamin değil mi zararı olabilir mi
Bir de amh çok çok düşükmüş onun benim o kadar düşük değil
Ayy evet kuzucum ya lütfennn sorTam benim gibiymiş o halde her ilaç da herkese iyi gelmiyor. Bilmiyorum ki. Perşembe doktora gideceğim ona da sorarım isterseniz bakalım ne diyecek
2016 da klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ben ama ikinci bebek için ne kadar kullandıysam hamile kalamamıştım canımklomen kullanan var mı aranızda hanımlar. Bu ay klomene başlıyorum ben
Predictor makasla kesilecek gibi değilmiş ya içini açtım bir sürü parça cikti darmadağın oldu yapboz gibi birleştirdim doğru yaptiysamÇok iyi yaa gerçekten olabilir biz kadınlar çaresizlikten herşeyi yaparız
Bence kesinlikle hamilesinz gozunuzaydinTest bu yanlış olma ihtimali var mı
Canımmmm ayy gözünaydın inşallah yanlış değildir de niye yanlış olsun çıkmış ama çizgi yarın kan ver benceTest bu yanlış olma ihtimali var mı
Kuzum regl basladi demişsin. Bat günü o kadar geçince sonra erken gebelik testi bu kadar silik olmaz. Hemen bi normal test yapar misin bizimle de paylaşKızlar yumurtlamanın 11.gununde erken gebelik testim negatif çıktı adetim bir gün gecikti o günde negatifti ertesi gün adet başladı ama çok az kahverengi 2.gunde aynı şekil dün 3.gundu yine çok az geldi bugün uyandım kirmizi gelmiş ama az predictor yaptım internetten almıştım silik çizgi çıktı güvenilir mi bide idrara uzun tutarsam çubuğu yanlış pozitif verir mi