O ilacı bilmiyorum canım, doktorum q folin verdi.Prowomen’a başlayacağım bugün kullanan var mı? Aramızda :)
Banada doktor verdi canım. Takviye amaçlı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş. O halde ben kullanmaya başlayayom bir faydasını görürsem söyleyeyimO ilacı bilmiyorum canım, doktorum q folin verdi.
Bana 2 gün varmış. İnşallah siz müjdeli haber vermek için gelirsinizSelam kızlar bata 2 gün kaldı. 2 gün sonra bende gelicem burayapsikolojik belirtileri bi kenara attıktan hemen sonra
Kullanmanız da fayda var bence. Bazı zamanlar beklenen günler çatlama olmayabiliyor. Yani siz 28 günde bir regl görürsünüz ama 14. Gün çatlamayabilir. En azından takip edip yumurtanız büyüdümü, çatladımı kontrol edebilirsiniz. Yani en azından emin olursunuz. Ama ilk ayınız isterseniz akışına da bırakabilirsiniz tabiki. İnşallah fazla uğraşmadan mutlu haberi alırsınızMerhaba güzel annelerim ve adaylarımbenimde reglim bitmek üzere.Düzenli regl oluyorum.ovülasyon kullanmam gerekli değil demi ilk defa başlıcaz çok heyecanlıyım
Bende tam olarak öyle düşündümm hani resmen aslında anlıyorum ağrımdan ve akıntımdan inşallah güzel haberler veririz birbirimizeKullanmanız da fayda var bence. Bazı zamanlar beklenen günler çatlama olmayabiliyor. Yani siz 28 günde bir regl görürsünüz ama 14. Gün çatlamayabilir. En azından takip edip yumurtanız büyüdümü, çatladımı kontrol edebilirsiniz. Yani en azından emin olursunuz. Ama ilk ayınız isterseniz akışına da bırakabilirsiniz tabiki. İnşallah fazla uğraşmadan mutlu haberi alırsınız
Yaa çok tatlısınız. Ben de dr kontrolündeyken ablamla görüntülü konuşuyorduk. Ablam naptın, ne dedi dr deyince ben de 'benim yumurtlama sorunum varmış, yumurtalarım büyümüyormuş' dedim. Yeğenim (4 yaşında) teyze senin yumurtaların büyümüyor mu? dedi. Biz tabi abla kardeş koptuk. Sonra hemen yeğenimin aklından bunu nasıl sileriz kısmını düşünmeye başladık, ablam kapatınca çözmüş. 'İnsanlar hiç yumurtlar mı kızım, teyzenin balkonuna güvercinler yuva yapmıştı ya hani, onların yumurtaları büyümüyormuş' demiş ve ilgiyi başka noktaya çekmiş. Yoksa eniştemin ya da büyükannelerinin yanında söylediğini düşünsenize 'teyzemin yumurtaları büyümüyormuş' diye :))))hahah güldürdünüz beni sabah sabah :)
Bu arada geçen eşimle konuşuyoruz bugün yumurtlama günüm bak ona göre vs meğer oğlum uyanıkmış :) ve o malum soru geldi anne kim yumurtlıcakkkbende inşallah ben yavrucum dedim baya gülmüştük ailecek tabi o anlamadı garibim :)
Amin canım benim. İnşallah hepimizin hediyelerini nasip etsin Allah gönlümüzeAhh canım benim ya Rabbim hediyeni en hayırlısıyla nasip etsinFilme gerek görmemiş ya doktorun ondan merak etmiştim canım İnşallah gönlünce olur
Merhaba canım ben de bu ay başladım. Neler olacak bekleyip göreceğizklomen kullanan var mı aranızda hanımlar. Bu ay klomene başlıyorum ben
amin inşallah :)Yaa çok tatlısınız. Ben de dr kontrolündeyken ablamla görüntülü konuşuyorduk. Ablam naptın, ne dedi dr deyince ben de 'benim yumurtlama sorunum varmış, yumurtalarım büyümüyormuş' dedim. Yeğenim (4 yaşında) teyze senin yumurtaların büyümüyor mu? dedi. Biz tabi abla kardeş koptuk. Sonra hemen yeğenimin aklından bunu nasıl sileriz kısmını düşünmeye başladık, ablam kapatınca çözmüş. 'İnsanlar hiç yumurtlar mı kızım, teyzenin balkonuna güvercinler yuva yapmıştı ya hani, onların yumurtaları büyümüyormuş' demiş ve ilgiyi başka noktaya çekmiş. Yoksa eniştemin ya da büyükannelerinin yanında söylediğini düşünsenize 'teyzemin yumurtaları büyümüyormuş' diye :))))Bunu büyüyünce ona anlatacağım, Allah ömür verirse. :)))
Merhaba canımMerhaba güzel annelerim ve adaylarımbenimde reglim bitmek üzere.Düzenli regl oluyorum.ovülasyon kullanmam gerekli değil demi ilk defa başlıcaz çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun canım güzel gelişmeler olur inşallahMerhaba canım ben de bu ay başladım. Neler olacak bekleyip göreceğiz
aman kist oluşmasın bi de hepsini bir içmeeeKızlarrrr anacıma geldim salıya kadar tatildeyimSızıntı gibi kanamam da bir dursa artık alışverişimi yapıp marta hazırlaniyim diyorum vitaminler cevizler bal polenler avakodolar aslanpençesi hayıt incir vs vs...ne varsa toplayacağım inşalllah kimyam iyice bozulmaz bir de burdan yakalım bakalım neler olacak
Ayyy kuzum benim iğneyle bile zor bir tane gelişmişti zamanında ...olmaz sanıyorum zor gelişiyor benim..şimdi bir de böyle deneyeyim diyorum ama tabi gene Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkmasınaman kist oluşmasın bi de hepsini bir içmeee
"yumurtlama günü geldiğinde kıvamı yumurta akı gibi şeffaf olur. Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak (bulanık) hale gelir."Kizlar bisey sorucam yumrtlamama iki gun var subat 14 du yumrtlamam:) ama iki iliskidir süt gibi ne sulu ne katı akinti oluyo deminde lavaboya ciktim idrara yine sut gibi rengi geldi ne oluyo hu sormak istedim