Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ilacı bilmiyorum canım, doktorum q folin verdi.
Banada doktor verdi canım. Takviye amaçlı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş. O halde ben kullanmaya başlayayom bir faydasını görürsem söyleyeyim Seninki de bütün vitaminleri içeren bir takviye ilacı değil mi? İnşallah faydasını görürsün

Merhaba güzel annelerim ve adaylarım benimde reglim bitmek üzere.Düzenli regl oluyorum.ovülasyon kullanmam gerekli değil demi ilk defa başlıcaz çok heyecanlıyım
Kullanmanız da fayda var bence. Bazı zamanlar beklenen günler çatlama olmayabiliyor. Yani siz 28 günde bir regl görürsünüz ama 14. Gün çatlamayabilir. En azından takip edip yumurtanız büyüdümü, çatladımı kontrol edebilirsiniz. Yani en azından emin olursunuz. Ama ilk ayınız isterseniz akışına da bırakabilirsiniz tabiki. İnşallah fazla uğraşmadan mutlu haberi alırsınız

Bende tam olarak öyle düşündümm hani resmen aslında anlıyorum ağrımdan ve akıntımdan inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Yaa çok tatlısınız. Ben de dr kontrolündeyken ablamla görüntülü konuşuyorduk. Ablam naptın, ne dedi dr deyince ben de 'benim yumurtlama sorunum varmış, yumurtalarım büyümüyormuş' dedim. Yeğenim (4 yaşında) teyze senin yumurtaların büyümüyor mu? dedi. Biz tabi abla kardeş koptuk. Sonra hemen yeğenimin aklından bunu nasıl sileriz kısmını düşünmeye başladık, ablam kapatınca çözmüş. 'İnsanlar hiç yumurtlar mı kızım, teyzenin balkonuna güvercinler yuva yapmıştı ya hani, onların yumurtaları büyümüyormuş' demiş ve ilgiyi başka noktaya çekmiş. Yoksa eniştemin ya da büyükannelerinin yanında söylediğini düşünsenize 'teyzemin yumurtaları büyümüyormuş' diye :)))) Bunu büyüyünce ona anlatacağım, Allah ömür verirse. :)))

Son düzenleme:
amin inşallah :)

Merhaba güzel annelerim ve adaylarım benimde reglim bitmek üzere.Düzenli regl oluyorum.ovülasyon kullanmam gerekli değil demi ilk defa başlıcaz çok heyecanlıyım
Merhaba canım günaşırı ilişki olursa ovulasyonsuz da olalabilir ama o testler de böyle bir renk katıyor hayatımıza sankiben de bu aydan sonra düşünüyorum uzun zamandır yapmıyorum özledim

Kızlarrrr anacıma geldim salıya kadar tatildeyim Sızıntı gibi kanamam da bir dursa artık alışverişimi yapıp marta hazırlaniyim diyorumvitaminler cevizler bal polenler avakodolar aslanpençesi hayıt incir vs vs...ne varsa toplayacağım inşalllah kimyam iyice bozulmaz bir de burdan yakalım bakalım neler olacak

aman kist oluşmasın bi de hepsini bir içmeee

Merhabalar kızlar
Yaş 25
19 aydir evliyim hiç korunmadim çocuk istiyorum
3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım
Ağustosta sanırım kimyasal yaşadım değer biraz yükselmişti sonra düşmüştü tekrar
Eşim test yaptırdı
Benimde bütün testler tamam rahim filmi çekildim
Bu ay aşılamaya geçtik
13 Mart bat günum
Bugün gonal f 900 ilk iğneyi vurdurdum 75 ile başladım
Estrofem kullanıyorum günde 3 defa folik asit kullanıyorum
Beni de eklerseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler

aman kist oluşmasın bi de hepsini bir içmeee
Ayyy kuzum benim iğneyle bile zor bir tane gelişmişti zamanında ...olmaz sanıyorum zor gelişiyor benim..şimdi bir de böyle deneyeyim diyorum ama tabi gene Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkmasın

Kizlar bisey sorucam yumrtlamama iki gun var subat 14 du yumrtlamam:) ama iki iliskidir süt gibi ne sulu ne katı akinti oluyo deminde lavaboya ciktim idrara yine sut gibi rengi geldi ne oluyo hu sormak istedim

Kizlar bisey sorucam yumrtlamama iki gun var subat 14 du yumrtlamam:) ama iki iliskidir süt gibi ne sulu ne katı akinti oluyo deminde lavaboya ciktim idrara yine sut gibi rengi geldi ne oluyo hu sormak istedim
"yumurtlama günü geldiğinde kıvamı yumurta akı gibi şeffaf olur. Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak (bulanık) hale gelir."

yazıyor internette. ama katı gibiyse enfeksiyon da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…