Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülmenize sevindim hep gülelim inş. hiç sorma küçük afacanlar da soru yağmuruna tutmakta bire birler :)hahah güldürdünüz beni sabah sabah :)
Bu arada geçen eşimle konuşuyoruz bugün yumurtlama günüm bak ona göre vs meğer oğlum uyanıkmış :) ve o malum soru geldi anne kim yumurtlıcakkk bende inşallah ben yavrucum dedim baya gülmüştük ailecek tabi o anlamadı garibim :)
Bende yenı keşfettim :)))gülmenize sevindim hep gülelim inş. hiç sorma küçük afacanlar da soru yağmuruna tutmakta bire birler :)
bu arada emoji yapmayı öğrendim korkun benden
Yaaaahahah güldürdünüz beni sabah sabah :)
Bu arada geçen eşimle konuşuyoruz bugün yumurtlama günüm bak ona göre vs meğer oğlum uyanıkmış :) ve o malum soru geldi anne kim yumurtlıcakkk bende inşallah ben yavrucum dedim baya gülmüştük ailecek tabi o anlamadı garibim :)
Ben dün yumurtlamayı hissettim ama dünü değerlendiremedik eşim il dışındaydıBat 1mart olanlar burda mı hanımlar. Yumurtladiniz mı ne asamadasiniz merak ediyorum
belirtilerin hamilelikle ilgili. bende her belirtiyi yaşayıp hamile kalamayan biri olduğumdan adetten birkaç gün geçip o şekilde test yapıcam. oluyorsa çıkıyor zaten boşa heyecana strese gerek yok . tabi bu benim düşüncem . içinden ne geliyorsa o şekilde davranArkadaslar bisey sorcam benim şubat adetim henuz olmadi 1 gun gecikti bu surecte agizda aci tat kasikta segirme gogus hassasiyeti koyu renk idrar gibi yasadigim farkliliklar oldu ama 3 4 gundur akinti yasamiyorum garip geldi bana hamileligin olacagini pek dusunmuyorum ama test yapmali miyim beklemeli miyim bilemiyorum
Akinti olmayinca bende yok mu acaba diye dusundum cunku cogu kisi akintim cok falan demisbelirtilerin hamilelikle ilgili. bende her belirtiyi yaşayıp hamile kalamayan biri olduğumdan adetten birkaç gün geçip o şekilde test yapıcam. oluyorsa çıkıyor zaten boşa heyecana strese gerek yok . tabi bu benim düşüncem . içinden ne geliyorsa o şekilde davran
evet akıntısı çok oluyor bazısının . vücudun farklı bir tepkide vermiş olabilir. hakkımızda hayırlısı olsun canım . tek çaremiz malesef beklemekAkinti olmayinca bende yok mu acaba diye dusundum cunku cogu kisi akintim cok falan demis
Günaydın kızlar.. Canım 8 yaşında bir kızım var. Benim kızım özel durumlu. Kromozom bozukluğu var. Dolayısı ile yıllarca korktuk ikinci çocuk istemedik. İki gere daha gebelik yaşayıp sonlandırmak zorunda kaldık. Herşeyden vazgeçtik dediğimiz yerde bi gece rüyamda bir kızım olduğunu ve adını Atiye koyduğumu gördüm Atiye hediye demek sonra tekrar çocuk yapmalıyız diye karar aldık. Ağustostan beri korunmuyoruz. Ama öyle yumurta takibi vs bişi yapıpta pek odaklanmamıştık. Bu ay kısmetse full hazırlık modundayız.. NasipCanım hiç gebe kaldın mi öncesinde
varsın tabloda hadi hayırlısı olsunLavi12 canım dün doktorum klomene başlattı. Benim bilgilerime ekleyebilir misin?
Hsg temiz çıktı hanımlar bu ay klomen ile deniyoruz. Hafta içi yumurta takibine gideceğim.
Ahh canım benim ya Rabbim hediyeni en hayırlısıyla nasip etsin Filme gerek görmemiş ya doktorun ondan merak etmiştim canım İnşallah gönlünce olurGünaydın kızlar.. Canım 8 yaşında bir kızım var. Benim kızım özel durumlu. Kromozom bozukluğu var. Dolayısı ile yıllarca korktuk ikinci çocuk istemedik. İki gere daha gebelik yaşayıp sonlandırmak zorunda kaldık. Herşeyden vazgeçtik dediğimiz yerde bi gece rüyamda bir kızım olduğunu ve adını Atiye koyduğumu gördüm Atiye hediye demek sonra tekrar çocuk yapmalıyız diye karar aldık. Ağustostan beri korunmuyoruz. Ama öyle yumurta takibi vs bişi yapıpta pek odaklanmamıştık. Bu ay kısmetse full hazırlık modundayız.. Nasip
Belirtilerin var gibi canım ama her kişi aynı belirtiyi yaşayacak diye kesin bir kaide yok değişebilir .. adetin 1 gün gecikmiş hamile de olsan daha çok yeni yani öyle çok belirti hissedeceğin zamanlar değil şu an..o yüzden akıntı var yok takılma..test yap canım inşallah gebesindir haber ver bize hadi hayırlısıArkadaslar bisey sorcam benim şubat adetim henuz olmadi 1 gun gecikti bu surecte agizda aci tat kasikta segirme gogus hassasiyeti koyu renk idrar gibi yasadigim farkliliklar oldu ama 3 4 gundur akinti yasamiyorum garip geldi bana hamileligin olacagini pek dusunmuyorum ama test yapmali miyim beklemeli miyim bilemiyorum
Nasıl hisseetiniz ağrı mi oldu akıntı miBen dün yumurtlamayı hissettim ama dünü değerlendiremedik eşim il dışındaydı
Mutlaka haber vereceğimOlur haber veririm size sizde bana haber verin olurmu memnun oldum bende derin ben de çok duygulandım çünkü hayatımda ilk defa birine bişeyler anlatıyorum yinede çok tsk ederim sizi tanıdığıma çok sevindim ❤❤
Akıntı ve kasıklarda ağrı olduNasıl hisseetiniz ağrı mi oldu akıntı mi