Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Yaşınız?
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
4-Ne zamandır deniyorsunuz?

12/03/2021
FOLİK ASİT,DEMİR VE D VİTAMİNİ KULLANIYORUM
3 AY

BENİ DE EKLER MİSİNİZ?

gülmenize sevindim hep gülelim inş. hiç sorma küçük afacanlar da soru yağmuruna tutmakta bire birler :)

bu arada emoji yapmayı öğrendim korkun benden

Yaaaa

Arkadaslar bisey sorcam benim şubat adetim henuz olmadi 1 gun gecikti bu surecte agizda aci tat kasikta segirme gogus hassasiyeti koyu renk idrar gibi yasadigim farkliliklar oldu ama 3 4 gundur akinti yasamiyorum garip geldi bana hamileligin olacagini pek dusunmuyorum ama test yapmali miyim beklemeli miyim bilemiyorum

belirtilerin hamilelikle ilgili. bende her belirtiyi yaşayıp hamile kalamayan biri olduğumdan adetten birkaç gün geçip o şekilde test yapıcam. oluyorsa çıkıyor zaten boşa heyecana strese gerek yok . tabi bu benim düşüncem . içinden ne geliyorsa o şekilde davran

Akinti olmayinca bende yok mu acaba diye dusundum cunku cogu kisi akintim cok falan demis

Canım hiç gebe kaldın mi öncesinde
Günaydın kızlar.. Canım 8 yaşında bir kızım var. Benim kızım özel durumlu. Kromozom bozukluğu var. Dolayısı ile yıllarca korktuk ikinci çocuk istemedik. İki gere daha gebelik yaşayıp sonlandırmak zorunda kaldık. Herşeyden vazgeçtik dediğimiz yerde bi gece rüyamda bir kızım olduğunu ve adını Atiye koyduğumu gördüm Atiye hediye demek sonra tekrar çocuk yapmalıyız diye karar aldık. Ağustostan beri korunmuyoruz. Ama öyle yumurta takibi vs bişi yapıpta pek odaklanmamıştık. Bu ay kısmetse full hazırlık modundayız.. Nasip

Ahh canım benim ya Rabbim hediyeni en hayırlısıyla nasip etsin Filme gerek görmemiş ya doktorun ondan merak etmiştim canım İnşallah gönlünce olur

Belirtilerin var gibi canım ama her kişi aynı belirtiyi yaşayacak diye kesin bir kaide yok değişebilir .. adetin 1 gün gecikmiş hamile de olsan daha çok yeni yani öyle çok belirti hissedeceğin zamanlar değil şu an..o yüzden akıntı var yok takılma..test yap canım inşallah gebesindir haber ver bize hadi hayırlısı

Selam kızlar bata 2 gün kaldı. 2 gün sonra bende gelicem buraya psikolojik belirtileri bi kenara attıktan hemen sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…