Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"yumurtlama günü geldiğinde kıvamı yumurta akı gibi şeffaf olur. Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak (bulanık) hale gelir."

yazıyor internette
Yumurta akı gibi evet ama seffaf mi su katılmış sut olurya oyle gordum farkettim sormak istedim

ilski sonrasi sabah kalktigimda fazla meni gelmesinin yani sira parmaknkalin akintida oluyor ama bu gun icinde olan akinti ince seffaf sut gbi kaygan gbi akinti evet
Bende tam aynı şeyi diyecektim canım şu zamanları çook iyi değerlendir

Kuzum ocakda her gun iliski oldu maalesef kirmizilari gordum bunay birgun ikigun arayla iliski oluyor misal dun gece oldu bugun olmicak yarin olucak ara ara olarak deniyoruz bu kez insallah tutar
Sperm kalitesi yönünden önerilen o canım beniim İnşallah olacak Allahın izniyle

Canım sen yap bakalım ortaya karışık mart uğurlu olacak. Kedi modundayız
Kuzum ocakda her gun iliski oldu maalesef kirmizilari gordum bunay birgun ikigun arayla iliski oluyor misal dun gece oldu bugun olmicak yarin olucak ara ara olarak deniyoruz bu kez insallah tutar
Canım gün aşırı önerilen. Daha sağlıklı sperm kalitesi için. İnşallah tutar Allah gönlüne göre versin inşallah..

Yumurtlama günlerindeyim. Program ile takip ediyorum. Gün aşırı ilişkim var şu bir aydır. Bu arada 1 buçuk senelik evliyim. Ama ben hiç süt gibi akıntı gormedim kendimde. Ara sıra şeffaf akıntı oluyor o da silince. Anlatılanlar gibi fosur fosur akıntı yok. Acaba yumurtlama da sorun mu var. Hormonlara bakıldı normal dendi.

Bat 9 mart Yaş 29 korunmasız 3 ay oldu deneyeli şuan adetim 4.ay olacak hiçbir şey kullanmiyorum faydası olursa kullanayim

Başladım canım salı günü bitecek. Doktora kontrole gideceğim. İnşallah sağlıklı ve uygun boyutta yumurtam olur.
Hadi inşallah yeterince büyür yumurtalar beni de klomen kullandıktan sonra çağırdı kontrole de bu süreiç değerlendirmeyi düşüyormusun? Doktor bana bekle ya da değerlendir vs bişey demedi aklıma takıldı ?

Anlatırım canım 3 gündür aklımdan çıkmıyor nasıl olacak diye,reglimin 2. Günü gittim hormon testi yaptırmak için, kısaca anlattım durumumu,o gün regli olduğumu söyledim hemen muayene dedi, yani regliykende vajinal muayene hazırlıklıydım ama yinede çok zormuş hastanenin anlaşmalı olduğu bir tıp merkezinde yaptırcaz, telefonla bilgi aldım 850 dediler, anestezi uygulamaları yokmuş, ağrsız rahim filmi dedi,pazartesi anlatırım artık ağrılımı oldu ağrısızmı aynı günün sabahı eşimde sperm testi vericek,dört bi koldan giriştik bu ay, hayır çakşır aslanpençesi de cabası

Canım birde adet biriminden itibaren 3-5 gün içşnde çekilmesi gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…