Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de rahimde bebegin yerlesecegi yerdeydi 2cm. 3 hafta once aldirdim. Aldirdiktan sonra 7 gun pembe kan geldi. Sonra adetim de erken geldi azicik oldu bitti. Amin insallah Rabbim hakeden bakabilecek herkese versin insallah

Harika Bütün bunların sonunda inşallah emeklerin karşılığı böyle sonuçlanır

Canım birde adet biriminden itibaren 3-5 gün içşnde çekilmesi gerekiyormuş
Evet canım bunu doktorum söyledi ben de o yüzden bekliyorum.sızıntı gibi geliyo leke olarak bir türlü tam başlayamadı.bitince gidicem ben de.bana bin lira dediler fiyat.senin daha uygunmuş hangi şehirdesin canım

Bana da bekle ya da değerlendir demedi ama ben normalde pazar günü başlamayı düşünüyordum. Henüz karar vermedim. Bedenimi takip ederim yumurtlamaya dair işaretler görürsem değerlendiririz.

Umarım hem senin hem de eşinin sonuçları gayet güzel çıkar

Son düzenleme:
Sizin hsg çekiminiz nasıl oldu anlatırmısınız, ne kadar sonra ilk değerlendirme yaşandı
Hsg dün çekildi. Özel bir laboratuvar da oldu. İşlem beş dakika kadar sürdü. Regl ağrısı gibiydi. İlaç verilirken sanki idrara sıkışık gibi hissettim. İşlem bitiminde yine 5-10 dakika hafif sancım oldu ama normal ayaktaydım. Mutlaka ped takıp hazırlıklı gidin. Sonra normal hayatıma döndüm yani inanın bir kaç dakikalık bir süreç.
Sonuçlarım temiz çıktı. Bir tane polip tespit edildi ancak o da çok gerideymiş.
Değerlendirme henüz olmadı canım pazar günü düşünüyorum.

Kızlar folik asit gebeliği kolaylaştırır mı ne kullanaym bilgisi olan var mı
Bildiğim kadarıyla folik asit gebelik başladığında bebeğin gelişimi için önemli olduğu. Doktorum q folin verdi. İçinde folik asit de var. Doktorumun bana dediği folik asit gebeliği kolaylaştırmak için değil bebeğin gelişimi için kullanılır. İstersen kendi hekimine danışabilirsin.

Evet canım bunu doktorum söyledi ben de o yüzden bekliyorum.sızıntı gibi geliyo leke olarak bir türlü tam başlayamadı.bitince gidicem ben de.bana bin lira dediler fiyat.senin daha uygunmuş hangi şehirdesin canım
Bursadayım ben siz nerdesiniz, adetin kaçıncı günü sizin,sorgu sual

Tmm yarın nöbetçi eczane bulursam alayım
Evet canım ilk fırsatta hemen başla .folik asit kullanımına gebelik düşünmeye başladığımızda bir kaç ay önceden başlamalıyız demişti doktor 400 mg lik..Çünkü gebe kalınınca ihtiyaç duyulan folik asitini karşılayabilmek için önceden alım gerekiyormuş .bebeğin merkezi sinir sistemi için çok önemliymiş canım.

Yaa çok güzel anestizi olmadan yaptırdınız sanırım, ya doktorunuz gördümü sonucunuzu yani korunun gibi bi öneride bulundumu 10-15 gün

Amin canım ama doktor ilk ay korunun dermi acaba, yoksa benim iş nisana kalacak
Yok sanmıyorum canım ya korunun diyeceğini hatta rahim filminden sonra gebe kalma ihtimalin artabilir bile.. olası bi basit tıkanıklık vs varsa açılıyormuş ve spermlerin yolu açılıyor inşallah sorun çıkmaz çok güzel sonuçlar alırsın

Doğrudur canım banada aynı şeyi söyledi doktor gebeliğe katkısı yok bebek gelişimine faydası var bende öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…