Seni takipteyim Semiha hanım. İnşallah aynı anda bu güzel haberi alırız.Bende yeni basladim adetim biteli 11.inci gunum ovulasyona basladim varla yok arasi henuz 4gun sonrayi gösteriyor telefonumdaki hesaplamada ama bi bi gun arayla iliski yapiyoruz zaten
gerek yok canım.Kızlar bi sorum olucak. Adet bitiminden bi sonraki adete kadar gün aşırı ilişki yaşanırsa ovulasyon testi almaya gerek var mı ?
Ya sizin adınıza çok üzüldüm inşallah tüm dualarınız kabul olur inşallah en kısa zamanda bu mutlu haberi rabim size nasip eder inşallah sağ salim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah cnmEkledim seni de kuzum. Bat 3 şubat olan arkadaşlar şubattan umudu kesti artık martı bekliyor. Bense melek annesiyim ❤ 20 haftalık hamileydim 6 ay önce kaybettim kızımı sezeryan olduğum için bekleme sürem vardı Mart'ı bekliyorum umutla.. ilk aydan olur mu bilmem ama gün gün duayla saydim bekledim günleri. Hepimize çok dua ediyorum
Ben geçen ay içtim eşimede içiridim ama bu ay regl geldi hemde tam zamannda hiç sekmediEvet canım ya öyleymiş bende yeni öğreniyorum birde testere dişli aslan pençesi aldım kargoda
Testere dişli aslan pençesiBen geçen ay içtim eşimede içiridim ama bu ay regl geldi hemde tam zamannda hiç sekmedişimdi yeniden içmeye başlyacağız bakalım inşallah bu aya kısmet olur
Lh fsh dan büyük olmaması gerekiyordu sanırım yanlış bilmiyorsam böyleydi.O yüzden normal bence canım...fsh 10 ları geçince sıkıntılı oluyormuş...sağlıklı beslenme, yürüyüş , moral motivasyon..Balık, bol bol sebze, avakodo, ceviz,badem götürrr şansını daha da yükselt inşallah Mart bizlere gülerLH 5,15
FSH 7,89
Normal sanırım değil mi?
Bunlar gizil güçler canımmTestere dişli aslan pençesiAllahıııııım ne isimler kızlar bunlar böyle, içerken gülme gelir insana
İnsallahh canim benim burdaki tum guzel kalpliler bu ay mutlu kapatir bu ayıSeni takipteyim Semiha hanım. İnşallah aynı anda bu güzel haberi alırız.
Testini her gün aynı saatte yapıyorsun di mi canım? Biraz daha koyulaşacak sanırım ..Yaklaştın gibiKizlar bu arada bugun adet bitimi 11.inci gun dun itibari basladim ovulasyona dun baya silikdi bugun bu cikti bilen eden arkadaşlar yoruma aliyorum
Genelde 11de yapiyorum ac karnina ikinci idrarda diger turlu cikmadi benim denedim hep.. bugun geciktim 12bucuga dogru oldu unuttum yeni baslayinca:))Testini her gün aynı saatte yapıyorsun di mi canım? Biraz daha koyulaşacak sanırım ..Yaklaştın gibi
1 - 2 gün içinde pik olacak gibi duruyor silikleşene kadar yapmaya devammKizlar bu arada bugun adet bitimi 11.inci gun dun itibari basladim ovulasyona dun baya silikdi bugun bu cikti bilen eden arkadaşlar yoruma aliyorum
Tamam kuzum zaten iki gunde bir iliski yapiyoduk adet bitimi itibari dun gec degerlendirdik bugun yapmicaz yarin ve bir gun arayla denicez bu ay aralıklı düşünüyorum artik cunku hergun iliski kalitelisperm oluşturmuyor1 - 2 gün içinde pik olacak gibi duruyor silikleşene kadar yapmaya devamm
Şimdi bugünü es geçip sonra günaşırı ilişki devam edebilirsin canım.çünkü yaklaşmışsın altta senin de dediğin gibi hergün ilişki spermlerin performansını düşürebilir..poponun altına yastık koyup 30 dk yatmayı unutmaGenelde 11de yapiyorum ac karnina ikinci idrarda diger turlu cikmadi benim denedim hep.. bugun geciktim 12bucuga dogru oldu unuttum yeni baslayinca:))
Çokkça amiiinn canımmİnşallah katıldıgımız son topik olur
inşallah burdan ekim annelerine doğru yol alırız
Bat 4 mart
Yaş 38
2 yıl
Folik asit,b12,arı sütü bal polen propolis
Lavi12
bu ay yastik olayi yapmiyorum ayaklarida dikmiyorum niyese bu ay kendi halindeliğim üstümd kizlar anlayamadim bende :))Şimdi bugünü es geçip sonra günaşırı ilişki devam edebilirsin canım.çünkü yaklaşmışsın altta senin de dediğin gibi hergün ilişki spermlerin performansını düşürebilir..poponun altına yastık koyup 30 dk yatmayı unutma