Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sizin adınıza çok üzüldüm inşallah tüm dualarınız kabul olur inşallah en kısa zamanda bu mutlu haberi rabim size nasip eder inşallah sağ salim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah cnm ❤❤

LH 5,15
FSH 7,89
Normal sanırım değil mi?
Lh fsh dan büyük olmaması gerekiyordu sanırım yanlış bilmiyorsam böyleydi.O yüzden normal bence canım...fsh 10 ları geçince sıkıntılı oluyormuş...sağlıklı beslenme, yürüyüş , moral motivasyon..Balık, bol bol sebze, avakodo, ceviz,badem götürrr şansını daha da yükselt inşallah Mart bizlere güler doktorunla ne zaman konuşacaksın

Kizlar bu arada bugun adet bitimi 11.inci gun dun itibari basladim ovulasyona dun baya silikdi bugun bu cikti bilen eden arkadaşlar yoruma aliyorum

Eklentiler

• C51FFD54-C45E-4104-8697-30C03CC762A4.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 0B29F140-1B00-4708-9A4F-4F4C2BF086E3.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar bu arada bugun adet bitimi 11.inci gun dun itibari basladim ovulasyona dun baya silikdi bugun bu cikti bilen eden arkadaşlar yoruma aliyorum
Testini her gün aynı saatte yapıyorsun di mi canım? Biraz daha koyulaşacak sanırım ..Yaklaştın gibi

1 - 2 gün içinde pik olacak gibi duruyor silikleşene kadar yapmaya devamm
Tamam kuzum zaten iki gunde bir iliski yapiyoduk adet bitimi itibari dun gec degerlendirdik bugun yapmicaz yarin ve bir gun arayla denicez bu ay aralıklı düşünüyorum artik cunku hergun iliski kalitelisperm oluşturmuyor

Genelde 11de yapiyorum ac karnina ikinci idrarda diger turlu cikmadi benim denedim hep.. bugun geciktim 12bucuga dogru oldu unuttum yeni baslayinca:))
Şimdi bugünü es geçip sonra günaşırı ilişki devam edebilirsin canım.çünkü yaklaşmışsın altta senin de dediğin gibi hergün ilişki spermlerin performansını düşürebilir..poponun altına yastık koyup 30 dk yatmayı unutma

Bal corek otu tarcin kürü yapiyorum ben de, eşime de keciboynuzu pekmezi yediricem. Preseed jel alsam mi almasam mi cok kararsızim fiyati yuksek

Kızlar bende kuru inciri küçük parçalara ayırıp saf zeytinyağı ile karıştırıp karanlık bir odaya koydum kavanozun içinde 5 gün kalacak..Sonra sabah akşam yicem yumurtlama günlerime denk gelecek tahminen ..Eşim okumuş biryerde artık nasıl bilinçaltına işlediyse denedim bakalım

bu ay yastik olayi yapmiyorum ayaklarida dikmiyorum niyese bu ay kendi halindeliğim üstümd kizlar anlayamadim bende :))

Arkadaşlar birgebeningünlüğü sayfasında ilişkiden sonra yüzüstü yatmanında gebe kalmada çok etkili olduğunu okumuştum. Çoğunlukla ters rahimli kadınlar deniyormuş ama normal olupda hamile kalan çokmuş. Hiç denediniz mi? Bir umut bu ay bunuda denemeyi düşünüyorum inşallah güzel haberler alacağımız bir ay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…