Benimde LH 5,98, FSH 6,99 çıktı,LH 5,15
FSH 7,89
Normal sanırım değil mi?
Ben de takip ediyorum o bayanı, denedim ama olmadı geçen ay, birde dizlerini ve dirseklerini yere koyup totoyu yukarıda başı aşaıda bırakıyosun, önce bunu denedim sonra yüz üstü yatmıştımArkadaşlar birgebeningünlüğü sayfasında ilişkiden sonra yüzüstü yatmanında gebe kalmada çok etkili olduğunu okumuştum. Çoğunlukla ters rahimli kadınlar deniyormuş ama normal olupda hamile kalan çokmuş. Hiç denediniz mi? Bir umut bu ay bunuda denemeyi düşünüyoruminşallah güzel haberler alacağımız bir ay olsun
Bugün benimde 2. Günüm hormon ve cmer testi verdim, hormon testim çıkmış e nabızda görünüyor, pazartesi rahim filmi çekilecek bizimdeSelam kızlar. Reglimin 3. Günü bugün. Doktora gittim. Tüp bebek yapalım artık Ağustostan beri deniyoruz olmuyor filan diye gittim. Bir ay daha bekleyelim dedi Dr. Tahlil verdim. Hormon vs bakacak. Yarın çıkacak sonuçlarım. Yumurta takibi yapalım bu ay bide öyle deneyelim dedi. Biz demekki beceremiyoruz
Haftaya kontrol. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek? Tüp bebek ortlama 15 bin maliyeti. Ama olmazsa mecbur o yolu deniycez. Allah bu ayı hayırlı kılsın hepimize inşallah
İlk ay olmadı ama bu ay neden olmasınBen de takip ediyorum o bayanı, denedim ama olmadı geçen ay, birde dizlerini ve dirseklerini yere koyup totoyu yukarıda başı aşaıda bırakıyosun, önce bunu denedim sonra yüz üstü yatmıştım
Umut oldun vallaBide bunu deneyelimben aslında ilk hamileliğimde 6 ay uğraşmıştım. 6. Ay o pozisyon ile hamile kalmıştım
Katılıyorum, çalışmalara devam o zamanİlk ay olmadı ama bu ay neden olmasın
Benim yarın çıkacak sonuçlar. Bakalım ne diyecek Dr. Rahim filmi demedi bana. Dese de niyeyse çok korkuyorum ya ben o yaptırmaktanBugün benimde 2. Günüm hormon ve cmer testi verdim, hormon testim çıkmış e nabızda görünüyor, pazartesi rahim filmi çekilecek bizimde
Amin canım inşallah ya.. Uğurlu gelsin.. Mübarek olsunKızlar hadi hepimize uğur getirsin o zaman gazamız mübarek olsuninşallah mutlu haberlerinizi duyarım bende müjdeli haberi veririm
Amiiiin..Umut oldun vallahadi inşallah tekrarı nasip olsun
Anlayan biri yorumlasa ya kızlar? Yarını bekliyorum bende ne çıkacak acabaBenimde LH 5,98, FSH 6,99 çıktı,
Gayet güzel değerleriniz. Fsh 10 üzeri olduğunda sıkıntı demektir. Lh da ideal içinizi ferah tutun.Benimde LH 5,98, FSH 6,99 çıktı,
İnşallah inşallah ne güzel olurYaa inşallah bu ay hep birlikte faydasını görürüz, mart ayında pembecik çizgilerimiz çıkar inşallah
Yaa teşekkür ederim, doktorum rahim filmi sonrasında değrkendirecek, önden bilgi almak güzel oluyorGayet güzel değerleriniz. Fsh 10 üzeri olduğunda sıkıntı demektir. Lh da ideal içinizi ferah tutun.
Mart size güzel geliyor inşallah sağlıklı bir bebiş haberi alırızİnşallah inşallah ne güzel olurben geçen sene martta kaldım ama kimyasal oldu inşallah bu sene martta sağlıklı gebeliğim ve gebeliklerimiz olur
30 yaşındayım Diyarbakırda başlıcam canımHayırlı sonuçlar almanı yürekten temenni ediyorum canımDoktora nerede gidiyorsun canım yaşın kaçtı bu arada
Diyarbakır bahçecide yaptırcam canım hidropenks sebebi ile alındı tüpünBen daha doktorla görüşmedim canım geçen sene yumurta takibi yapıldı gebelik oldu ama kimyasallar sonuçlandı zaten ondan sonra pandemi vs bıraktık bizde. Şimdi 2 aydır yeniden deniyoruz bakalım bu ay da geçsin iyi bir doktor bulmam lazım. 1 sene olacak doktora gitmeyeli durumu ne önce ona bakalım da 5 senedir evliyiz bu sene Allah nasip ederse ne gerekirse yapıp kucağımıza alalım istiyoruz. Tüpün neden alındı canım dış gebelik mi? Bende yaşadım tıkanıklık çıktı bende sağ tarafta açıldı 2018 de. Ay hadi inşallah çok çok güzel ilerler ve bebek haberini verirsin bize. Nerde yaptıracaksın peki?
Yumurtlama döneminde olmalisiniz şuan galibaMerhaba yaşım 28
Çikolata kistim var sol overde
Multivitamin kullanıyorum
Bat 27 şubat bu gruba mı girmem gerekir