Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben geçen ay denedim olmadı bu ay denemeye devamm edicem inşallah olurrr:))

Şubat topiğinde yüzüstü pozisyonu deneyip hamile kalan bir arkadaş vardı.omu vesile oldu başka birşey mi oda tam bilemiyor ama ilk defa denemiş ve hamile kaldığını söylemişti

Ovulasyon testine ne zaman başlamalı? Yumurtlama gününe 6 gün var görünüyor takvimde?

Ya ben de benzer bişiy duydum Ama ilişki de bu şekilde olcakmış ve o şekilde bir müddet yatılcakmış Denemedim hiç ama deneyelim artık ne varsa

İnsallahh yuz ustu denemedim hic genelde siet ustu yada dog durusta oluyo deneriz onuda :))

Bunu ilk kez duydum canım inşallah sonuç alırsın bu yumurta beslemek için mi

Bende geçen ay öğrendim canım bu ay bu şekilde deneyimlemek istiyorum inşallah olur

İncir kırandaysa
İbni Sina nın her derde deva diye bahsettiği bi karışımmış canım ,incir kurandada geçiyor ..

Yumurta çatlattığınıda söyleyenler var.Faydalı diye duyduğumuz ne varsa yiyoruz bakalım hayırlısı

Selam kızlar. Reglimin 3. Günü bugün. Doktora gittim. Tüp bebek yapalım artık Ağustostan beri deniyoruz olmuyor filan diye gittim. Bir ay daha bekleyelim dedi Dr. Tahlil verdim. Hormon vs bakacak. Yarın çıkacak sonuçlarım. Yumurta takibi yapalım bu ay bide öyle deneyelim dedi. Biz demekki beceremiyoruz
Haftaya kontrol. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek? Tüp bebek ortlama 15 bin maliyeti. Ama olmazsa mecbur o yolu deniycez. Allah bu ayı hayırlı kılsın hepimize inşallah

Tmm canım teşekkürler aklımda bu da deneyeceğim

Bide bunu deneyelim ben aslında ilk hamileliğimde 6 ay uğraşmıştım. 6. Ay o pozisyon ile hamile kalmıştım

Son düzenleme:
Kuzum ekledim seni tabloya varsin
Merhaba. Benide ekler misiniz lütfen tam da aradığım topik :)
1)beklenen adet tarihiniz : 01.03.2021
2 ) yaşınız : 30
3) gebelik için kullandığım ilaç yok
4) ne zamandır deniyorsunuz : yeni başlayacağım

Lavi12

Amin inş bnde de ters rahim var ama bu ay ilk defa yüz üstü drngecem bide ovulasyon testi inşallah herkes hamiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…