Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın verilir belki o da yazarsın canım..Bence sorun yok ama doktorun inşallah güzel şeyler söyler önemli olan o..Hayırlı bir sonuç olur inşallah güzel Rabbim hepimizi sevindirsin
Ahh amin inşallah, herşeyin hayırlısını versin hepimiz için

Fiyat msj yazmıştum ama bulamadım diye yeniden yazıyorum ilaçlar ile beraber 15.000 olacak tahmin ettiğim bu
Merhaba canım tüp bebek yapcaksınız sanırım öncelikle inşallah Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırır ve bebeğine kavuşursunBen de hangi doktora gittiysem yaşın ilerlemiş, şansın düşük tüp bebek dediler ama hem maliyet sorunu oldu hem de öncesinde denemek istedim ..3-5 ay daha deneyeceğim belki sonrasında ben de düşünebilirim vaktim azalıyor gibi çünkü..Sürecini bizimle paylaş lütfen gerçekten çok merak ediyorum nasıl ilerleyecek

Bende çok merak ediyorum süper olur

Amin inşallah canım Çakşır eşim için aldık, ben ilk kez denicem

Merhabalar ben Mine 25 yaşındayım. Henüz 6aylık evliyim Biz de hamileliği ilk bu ay için planlamaya başladık. Tabiki düşüncemiz vardı bi kaç aydır lakin epilepsi olduğum için ilaç değişimi vs zaman geçti. folidoce kullanıyorum 3 aydır. Aynı zamanda epilepsi için hergün epixx 500mg alıyorum. Bat 22 Şubat gösteriyor ama bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah sağlıkla. Hepimiz bekleyişte olacağız heyecanla

Ca
Canım yaş kaçdı? Bende başlıcam inşallah artık. Çok geciktirmek iyi değil tabi biz de bekledik doğal olsun ama nasip işte. İki tarafda da sıkıntı yoksa başlamayı tavsiye ediyorlar. Rabbim ol der olur gerçi. İnşaAllah gönlüne göre olur. Hangi doktora gittin bu arada? İstanbul da mıydın

Amin inşallah canım Çakşır eşim için aldık, ben ilk kez denicem
İnşallah çok iyi gelir Çakşır erkeklerde spermleri çoğaltıyormuş ama kadınların da yumurta kalitesini arttırıyormuş diye duydum o yüzden biz de içelim bence

Ya ben baya geç kaldım bu işlere gercekten de geç evlendim bebek için özel bişiy yapmadık olur mu diye bekledik..olmayınca bir kaç doktora gittim yaşın ilerlemiş şansın düşük dediler tüp bebeğe yönelmemi istiyorlar ama maliyetli ve şu an durumlar uygun değil..Yaş39 zamanım az kalmış gibi hissediyorum ama yine de ümitsiz olmak tarzım değil Allah dilerse neler olmaz ki ..Yeter ki yazımıza yazmış olsun..Dilerim bu topik uğurlu olur ve ben de dahil herkesin güzel haberlerini duyarız

Bu arada unutmuşum yazmayı izmirdeyim

ozmut Tabikide paylaşırım bütün aşamaları eğerrr doktorlar tüp diyorsa bence hiç aksatmayın beklemeyin benim doktorum kendisi çok iyi biri herkese tavsiye ederim aslında bu tarafta olan 1 aşılama sonrası hiç bekleme yapmadan direk tüp dedi eşimde sorun yok benimde tahlillerim yumurtlamam herşeyim normal sadece temmuzda sol tüpüm alında şuanda olmaması için bir sebep yok ama 3 senedir hiç hamile kalmadım o yüzden direk tüp e yöneltti doktorumuz bakalım 2 3 güne başlarım tedaviye sanırım adet olmama çok az kaldı

Hayırlı sonuçlar almanı yürekten temenni ediyorum canım Doktora nerede gidiyorsun canım yaşın kaçtı bu arada

Ben daha doktorla görüşmedim canım geçen sene yumurta takibi yapıldı gebelik oldu ama kimyasallar sonuçlandı zaten ondan sonra pandemi vs bıraktık bizde. Şimdi 2 aydır yeniden deniyoruz bakalım bu ay da geçsin iyi bir doktor bulmam lazım. 1 sene olacak doktora gitmeyeli durumu ne önce ona bakalım da 5 senedir evliyiz bu sene Allah nasip ederse ne gerekirse yapıp kucağımıza alalım istiyoruz. Tüpün neden alındı canım dış gebelik mi? Bende yaşadım tıkanıklık çıktı bende sağ tarafta açıldı 2018 de. Ay hadi inşallah çok çok güzel ilerler ve bebek haberini verirsin bize. Nerde yaptıracaksın peki?

teşekkür ederizz inşallah gelmene gerek kalmaz canım gelirsen de başımızın üstüne zzabbaha kadar burdayız
Mart ayını iple çektim hepimize şans getirmesini diliyorumm
İnşallah katıldıgımız son topik olur
inşallah burdan ekim annelerine doğru yol alırız

Bat 4 mart
Yaş 38
2 yıl
Folik asit,b12,arı sütü bal polen propolis
Lavi12

Evet canım ya öyleymiş bende yeni öğreniyorum birde testere dişli aslan pençesi aldım kargoda
Biz senle aynı şeyleri içiçez galiba canım Ben de aldım Aslan pençesi ama başlamadım çakşırı da alayım dacgün içinde hepsine bir saat vererek birlikte içeyim diyorum

Hanımlar benim adetim bitti bugün. 10. Gunumdeyim şuan. Yumurtlamaya doğru gidiyorum bakalım. Ovulasyona başlayacağım inşallah yarın. Bugün başlasam iyi olurdu aslında. Ama ovulasyonum gelmedi. Benim bat 1mart
Bende yeni basladim adetim biteli 11.inci gunum ovulasyona basladim varla yok arasi henuz 4gun sonrayi gösteriyor telefonumdaki hesaplamada ama bi bi gun arayla iliski yapiyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…