Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuruma çizgisi büyük ihtimalle .İki defa başıma geldi..Emin olmak için yarın tekrar yapın bence .Varsa tekrar çıkacaktır .Güzel haberler almanizi dilerim .🙂
Teşekkür ederim yarın yapicam artik testi yanima alip is yerinde incelerim. Bana da kuruma cizgisi gibi geldi ama kenarindaki hafif koyuluk bile umutlandiriyor

Ovulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test

Ovulasyonu değerlendirdik üzerinden 4 gün geçti bugün ayaklarım çok üşüyor. çorap battaniye vs . ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama yine de emin olamıyorum. bu kadar erken belirti vermez herhalde en erken ne zaman test yapılabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı
Cok ilginc bu gebelik belirtisi mi? Benim de ayaklarim asla ısınmıyor yumurtlamadan beri.

Kızlar ankarada olan var mi aranizda. Sinirim bozuldu bu nasıl özel bir hastane anlamadım yaa. Dr. Fsh da istemiş diğer hormonlar cıktı. E-nabizdan dikkat etmesem dr. istememiş diyecem. Ama istemiş hastane bunu çıkarmamış. Ya da bu fsh sonucu geç mi çıkıyor anlamadım
Canım geçen akşam ben sana bunu sormuştum yok mu diye dikkatimi çekmişti. Uzun süren bir hormon değil hepsi aynı anda çıkıyor diğer çıkan testlerinle onların çıkması lazımdı. Bence bir yanlışlık olmuş ya istenmedi fsh hormonun ya da ölçen makina bozuk test edilmemiş olblr 😉sen perşembe gidecem sonuç için demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Gitmeden ara sor ne diyorlar öğren bunun için bir açıklamaları vardır.

Gerçi ben sabah buz pateni yapa yapa is yerine gidilen bir memlekette yaşıyorum simdi bunu belirtiye yormayim:)

Canım geçen akşam ben sana bunu sormuştum yok mu diye dikkatimi çekmişti. Uzun süren bir hormon değil hepsi aynı anda çıkıyor diğer çıkan testlerinle onların çıkması lazımdı. Bence bir yanlışlık olmuş ya istenmedi fsh hormonun ya da ölçen makina bozuk test edilmemiş olblr 😉sen perşembe gidecem sonuç için demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Gitmeden ara sor ne diyorlar öğren bunun için bir açıklamaları vardır.
Evet geçen gün doğru biz senle bunu konusmustuk. Yarın ilk işim dr. u arayıp soracam. Ben istedim derse vay o hastanenin haline. Çünkü benimde bildiğim tek şey lh ile fsn'nin karşılaştırılmasıdır. Ben böyle rezalet görmedim

Eklentiler

• 20210223_231040.jpg
    20210223_231040.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 50
18.02 yumurtan pik doğru demiş canım. Birgün sonrada çatlamış 🤗öyle arada lh var olduğu çıkar testlerde sonraki paylaştığın testte bir anlam yok o yüzden. sen bat gününü bekle 😇🙈 inşallah tutmuştur denemen dilerim 🙏
içime su serpildi ,deneyimli insanların görüşleri o kadar önemli ki :) üzülüyordum yumurtlamadım diye test yapmaya devam ediyordum en iyisi test yapmıyim daha , hayırlısıyla direk gebelik testi :)

içime su serpildi ,deneyimli insanların görüşleri o kadar önemli ki :) üzülüyordum yumurtlamadım diye test yapmaya devam ediyordum en iyisi test yapmıyim daha , hayırlısıyla direk gebelik testi :)
Ayy yapma canım testini ziyan etme ya 🙈 aynen direk gebelik testi yaparsın zamanında biraz sabırsız olur ama olsun 😍

Evet geçen gün doğru biz senle bunu konusmustuk. Yarın ilk işim dr. u arayıp soracam. Ben istedim derse vay o hastanenin haline. Çünkü benimde bildiğim tek şey lh ile fsn'nin karşılaştırılmasıdır. Ben böyle rezalet görmedim
Sen ara sor canım belki hastaneyle alakalıdır 😇

Ayy yapma canım testini ziyan etme ya 🙈 aynen direk gebelik testi yaparsın zamanında biraz sabırsız olur ama olsun 😍
Gerçekten öyle canım 😊 kendimi dinliyorum sürekli , ama en belirgin suan tansiyon düşüklüğüm 8 5 lerde bugün , birde bel ağrısı umarım tutmuştur ve benimledir bebeğim 🙏🏻 Allahım herkese nasip etsin 🤲🏻

Benimde 3 gündür ısınmıyor ayaklarım 2 kat çorap giyiyorum yine nafile,1 hafta oldu ovulasyondan bu yana. Ay bu mesajları okuyunca bi ümitlendim tüh 🙈 birde baktım başka başlııklara, çok olmuş bunu belirti olarak yaşayan

Selam kızlar bi sorum daha olacak sizlere yumurtlama dönemim bitti ovulasyon testinde t çizgisi baya silik çıkıyor teste devam ediyorum ama ilişki adet dönemine kadsr devam mı etmeli bi bilgisi olan var mı acaba?

X