Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayın 16sı 10.günümde yumurtlama muhtemelen gecesine de çatlama oldu, bugün çatlamadan itibaren 7. Günüm ama gram his yok. Zaten o kadar ümitsizim ki önümüz ay için doktordan randevu bile oluşturdum. İlk belirti yaşayanlar en erken kaçında hissediyor acaba?

aralıkta almışım ben 110 muş pardon. belki artmıştır o zman :KK43:
Yaa şimdi 110 dediğiniz gibi diyelim 80 TL işimi gördüyse o kadarını vermek istemedim tabi ki daha net görmek isteyen verir. Öyle diyen arkadaşlara saygı duyarım alsınlarda çok güzel innovita 🤗ama ebru abla kendisi çok bilgili çok yardımcı oldu bana ya biraz ondan aldım. testi başkasından almıştım onada yazıp sormuştum o zaman başkasının testini yolladım ona bile yazdı bana minnet duydum. İnsan anlaşılmayı herşeyin üstünde tutuyor.

Canım başka bir belirtin var mı peki?
Göğüslerim acımıyor ama çok büyüdü uçlar çıktı normalde küçücüktür benim göğsüm regl zamanımda da çok şişmezler öyle bi de hafif bir bel ağrım var başka bişeyim yok şu an için canım

0C4EC953-EBEC-4360-91A7-03877F8BFA6C.jpeg
Daha belirginleşti birgebenin günlüğünden almıştım tşk ederim kızlar bekle demiştiniz bugun 13.gün

Yaa şimdi 110 dediğiniz gibi diyelim 80 TL işimi gördüyse o kadarını vermek istemedim tabi ki daha net görmek isteyen verir. Öyle diyen arkadaşlara saygı duyarım alsınlarda çok güzel innovita 🤗ama ebru abla kendisi çok bilgili çok yardımcı oldu bana ya biraz ondan aldım. testi başkasından almıştım onada yazıp sormuştum o zaman başkasının testini yolladım ona bile yazdı bana minnet duydum. İnsan anlaşılmayı herşeyin üstünde tutuyor.
aynen canım bende bu ay ebru ablayla takip yapıyorum. bakalım yumurtlama dedi testime beklemedeyim bende :)

Ne yap biliyor musun şimdi geçen ay geçikmen olmuş ya takvime regl gününü geçikme olmasa o olacağın tarihi gir birde öyle bak pik hangi güne denk geliyor. İlk defa geçiktiyse o geçikme de olduğun hasta günün pik günü değilde geçikmeseydi adet olsaydın o günün pik günü olblr 😂 ben iki takvim kullanıyorum 😂birinde geçikmem ile olan yumurtlama günüm diğerinde geçikmeden adet oldum diye işaretledim 😂hangisinin yumurtlaması tutuyorsa onu takib ettim 😂😂😂çılgınlık belki ama çok azimli olunca insan 😂😂😂
Allahım yaa 😅🤣 bişey diyim mi kafa aynı senle yeminle düşünmedim değil dur yapacam😅

Ayy evet hadi inşallah yaaa 🤲🏻🥰
Canım senin Sat 8 şubat mıydı kaç günde bi oluyrsun sen
benim sat 9 şubatta başladı lekelenmem canım. kürtajdan sonra düzensiz geliyor en geç geçen ay 27. gün gelmişti. ama yumurtlamaya göre hesapladım ben 14 gün ekledim üstüne 5 mart la 8 mart arası test yapmam gerekiyor tabi öncesinde adetim gelmezse..

Lavi12 5-6 gün önce yazdım tabloya eklemedin. 1-2 gün önce seni etiketleyerek yine yazdim eklemedin. Listeye ekleme sonlanmıştır diye yazı yazmışsın. Neyse geç kaldım olsun dedim. Dün yine yazanlar olmuş tabloya eklemissin. Ben anlamadım bu işten. Canın sağolsun

Son düzenleme:
X