Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa şimdi 110 dediğiniz gibi diyelim 80 TL işimi gördüyse o kadarını vermek istemedim tabi ki daha net görmek isteyen verir. Öyle diyen arkadaşlara saygı duyarım alsınlarda çok güzel innovita ama ebru abla kendisi çok bilgili çok yardımcı oldu bana ya biraz ondan aldım. testi başkasından almıştım onada yazıp sormuştum o zaman başkasının testini yolladım ona bile yazdı bana minnet duydum. İnsan anlaşılmayı herşeyin üstünde tutuyor.aralıkta almışım ben 110 muş pardon. belki artmıştır o zman
Aynen benimde o kadar yoğun değil ama her lavaboya gittiğimde görüyorum inşallah güzel şeylere işarettir ilk kez hergün görüyorumBenimde var canım ,yumurtlamada olduğu kadar yoğun olmasada..
Canım başka bir belirtin var mı peki?Bat cuma günü zaten belki daha erken diye çıkmadı bilmiyorum ki ama 19-20-21 inde kahverengi lekelenme yaşadım daha dün bitti o leke olayı yerleşme kanaması mı diye düşündüm arkası gelmedi biraz umutlandım sanırım bu defa
Göğüslerim acımıyor ama çok büyüdü uçlar çıktı normalde küçücüktür benim göğsüm regl zamanımda da çok şişmezler öyle bi de hafif bir bel ağrım var başka bişeyim yok şu an için canımCanım başka bir belirtin var mı peki?
aynen canım bende bu ay ebru ablayla takip yapıyorum. bakalım yumurtlama dedi testime beklemedeyim bende :)Yaa şimdi 110 dediğiniz gibi diyelim 80 TL işimi gördüyse o kadarını vermek istemedim tabi ki daha net görmek isteyen verir. Öyle diyen arkadaşlara saygı duyarım alsınlarda çok güzel innovita ama ebru abla kendisi çok bilgili çok yardımcı oldu bana ya biraz ondan aldım. testi başkasından almıştım onada yazıp sormuştum o zaman başkasının testini yolladım ona bile yazdı bana minnet duydum. İnsan anlaşılmayı herşeyin üstünde tutuyor.
İnşallah canım bende umutlanıyorum İnşallah güzel sonuçlar alırızAynen benimde o kadar yoğun değil ama her lavaboya gittiğimde görüyorum inşallah güzel şeylere işarettir ilk kez hergün görüyorum
O zaman doğru düşünmüşüm hayırlı olsun bekle bakalım yarın ne olacakaynen canım bende bu ay ebru ablayla takip yapıyorum. bakalım yumurtlama dedi testime beklemedeyim bende :)
İnşallah değerlerin artar hamilesindir dilerim canımGöğüslerim acımıyor ama çok büyüdü uçlar çıktı normalde küçücüktür benim göğsüm regl zamanımda da çok şişmezler öyle bi de hafif bir bel ağrım var başka bişeyim yok şu an için canım
Ayy evet hadi inşallah yaaaikimizin bat aynı gün şimdi gördüm :) bakalım birbirimize dua edelim kadınlar gününde annelik müjdemizi alalım inşallahhh
Hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanırGöğüslerim acımıyor ama çok büyüdü uçlar çıktı normalde küçücüktür benim göğsüm regl zamanımda da çok şişmezler öyle bi de hafif bir bel ağrım var başka bişeyim yok şu an için canım
Allahım yaa bişey diyim mi kafa aynı senle yeminle düşünmedim değil dur yapacamNe yap biliyor musun şimdi geçen ay geçikmen olmuş ya takvime regl gününü geçikme olmasa o olacağın tarihi gir birde öyle bak pik hangi güne denk geliyor. İlk defa geçiktiyse o geçikme de olduğun hasta günün pik günü değilde geçikmeseydi adet olsaydın o günün pik günü olblr ben iki takvim kullanıyorum birinde geçikmem ile olan yumurtlama günüm diğerinde geçikmeden adet oldum diye işaretledim hangisinin yumurtlaması tutuyorsa onu takib ettim çılgınlık belki ama çok azimli olunca insan
Ben de oyle olur diye korkuyodum da koyulasmaya basliyo 11. Gun bugun herlade 14. Gun pik olurSelam kızlar ben bu ay yine yumurtlama görmeyeceğim herhalde ufacık bir koyulaşma bile yok testlerde bugün reglin ilk gününden sayarsak 12. Gün
Yaptım valla bu sefer hiç tutmadı birbirini ovu dönemimin sonunda gösteriyor anlamadım gitti Yusra-61Allahım yaa bişey diyim mi kafa aynı senle yeminle düşünmedim değil dur yapacam
Napayım evde boşum bu aralar hep böyle aklıma herşey geliyor.Allahım yaa bişey diyim mi kafa aynı senle yeminle düşünmedim değil dur yapacam
Ben çatlama görmüştüm sonra arada bir ovulasyon yapmıştım ne oluyor buralarda diye bat ne zaman bu aradaO zaman doğru düşünmüşüm hayırlı olsun bekle bakalım yarın ne olacak
benim sat 9 şubatta başladı lekelenmem canım. kürtajdan sonra düzensiz geliyor en geç geçen ay 27. gün gelmişti. ama yumurtlamaya göre hesapladım ben 14 gün ekledim üstüne 5 mart la 8 mart arası test yapmam gerekiyor tabi öncesinde adetim gelmezse..Ayy evet hadi inşallah yaaa
Canım senin Sat 8 şubat mıydı kaç günde bi oluyrsun sen