Bende şu durumda var cnm kansızlık için ilaç kullanıyorum ondan mı birde prolaktinim bir süre önce çıkmıştı ilaç kullandım o mu çıktı tam bunu çözemedim açıkcası. Ama gögüslerim uçları çok çektirdi bana çooook bir yere vurmaya gelmezdi. Doktoruma gittim yoktu bunu öğrenemedim nedendir bu ay. Bende ocak adetim bitmeyle gögüs hafif hafif arttı yumurtlamamda daha arttı acıma adet olana bitene kadar öldürdü beniInsallah cnm cok sagol senin icinde hersey guzel olsun. Acaba hsg mi etkiledi göğüs hassasiyetimi. Aslında hassasiyetten ziyade uçları neden hiç inmiyor ona anlam veremedim sürekli sızlıyor ve çıkık. Seninde öylemiydi cnm
Yok canım ne kusuru estağfurullah dediğini anladım da bizim için hepimiz için dedim birgebeningünlüğü testi o fiyatta o kadar gösterir gönül ister ki innovita gibi olsun ama maalesefbliyorum ben innovita da kullandım hala da kullanıyorum iki testle de denedim. bende lh hep yüksek çıktıgı için çizgileri ayıramıyorum demek istedim. ama tabiki bu testler soluk innovitalar kırmızı çıkıyor. fikir olsun diye söylemiştim. kusura bakmayın
Ay valla ne olcak böyle yaBende şu durumda var cnm kansızlık için ilaç kullanıyorum ondan mı birde prolaktinim bir süre önce çıkmıştı ilaç kullandım o mu çıktı tam bunu çözemedim açıkcası. Ama gögüslerim uçları çok çektirdi bana çooook bir yere vurmaya gelmezdi. Doktoruma gittim yoktu bunu öğrenemedim nedendir bu ay. Bende ocak adetim bitmeyle gögüs hafif hafif arttı yumurtlamamda daha arttı acıma adet olana bitene kadar öldürdü benişuan iyi adetim bitti dün. Bunun sebebi olmalı diye düşünmüyor değilim de herşeyi birşeye bağlamak istemiyorum doktor sorsam normal diyecek bu hallerimiz ne olacak
İnşallah buluruzSen bu lh yüksek kısmı boş geçme. Tamam sabah yaptıysan akşam gerek yok. devam et testi yap bakalım koyuluk artacak mı yoksa nasıl olacak onu görelim ebru abla döner sen sürekli yaz. Pike yakın değil de derse sana sen hiç stres etme testi devam et. Sakın hiç bırakıp vazgeçme. Silikleşene kadar devam test yapmaya o yumurta bulunacakzaten sorunun da yokmuş. Senin telde takvimde hangi gün pik günü
Üsütmemeye dikkat etmelisin eğer akıntı sümük gibiyse özellikle üşüyünce oluyor. Ama akıntı çökelek gibi kesik kesik ise güzel şeyler oluyodur der sevindirici haberler alırız inşlh diyorumKızlar yumurtlamadan sonra hergün beyaz akıntım oluyo normal mi bu durum önceden hergün görmezdim ara ara olurdu
bu testlerle innovita arasında çok fark yok canım ya biri 80 biri 100 tl. ben minnak kurabiyerler sayfasından almıştım. bu ay tutmazsa gene innovita testlere dönücem bakalım bebişler gelene kadarYok canım ne kusuru estağfurullah dediğini anladım da bizim için hepimiz için dedim birgebeningünlüğü testi o fiyatta o kadar gösterir gönül ister ki innovita gibi olsun ama maalesefben bilgi amaçlı testlerde paraya göre hatta son kullanma tarihine göre sonra yakın tarihli testler bile ucuz olabiliyor diye dedim eğer paraya kıymak isteyen varsa olur ki innovita alsın dmeek istedim. Benim imkanım olsaydı onu alırdım
Hımm en iyisini yapıyrsun canm devam et belki tekrar yumurtlarsın bnde son güne kadar devam edecembence de et bazen 2 kere yumurtlama olurmuş. yok benim bu ayki testim 17/18 yumurtlama gördüm. nasip rabbim nasip etcekmi bakalım. ama bende devam ediyorum hala yumurtlama olursa gene kaçırmayım diye.
ikimizin bat aynı gün şimdi gördüm :) bakalım birbirimize dua edelim kadınlar gününde annelik müjdemizi alalım inşallahhhHımm en iyisini yapıyrsun canm devam et belki tekrar yumurtlarsın bnde son güne kadar devam edecem
Bilsem bilmek isterdim ama bilemicem doktor yumurtlamada olur diyecek doktorlar bazen beni yiyor. Birde adetim erken oldu şubatta 4 gün ilk defa bunun için acile gittim kadına test yaptıracağım dedim. Düşük yaptım korkuyorum dedim dedi ki düşük olması için aşırı kanaman olmalıAy valla ne olcak böyle yasen ilac kullaniyorsun ondan belki benimde diger aylardan farki hsg çektirdim bide folik asit e başladım bunlar etki etti belkide . Gerci geceleri hararetde basıyor o karda soğukta bile oldu o neyden acaba
Bu ara üşütmemeye dikkat ediyorum canım üşüttüğümü sanmıyorum merak ettim önceden nadir görürdüm bazen şimdi hemen hemen hergün beyaz süt yapışkan değil jel gibi değil yani .inşallahÜsütmemeye dikkat etmelisin eğer akıntı sümük gibiyse özellikle üşüyünce oluyor. Ama akıntı çökelek gibi kesik kesik ise güzel şeyler oluyodur der sevindirici haberler alırız inşlh diyorum
Ne zaman aldın bana geçen ay sordum 120 striplerin fiyatı çıktı dedibu testlerle innovita arasında çok fark yok canım ya biri 80 biri 100 tl. ben minnak kurabiyerler sayfasından almıştım. bu ay tutmazsa gene innovita testlere dönücem bakalım bebişler gelene kadar
moralini bozma canım cuma ola hayrola ... testini yaptır, sonuca göre hareket edersin. Şimdiden üzülmenin bir faydası yok. belki de vardır, moralin bozuk olursa belki de yükselmez değerin, öyle düşün.2.80 çıktıCuma günü tekrar kan vermemi söylediler ya yok ya da çok yeni dediler dün akşam kaset test yaptım negatif
aralıkta almışım ben 110 muş pardon. belki artmıştır o zmanNe zaman aldın bana geçen ay sordum 120 striplerin fiyatı çıktı dediöyle olsa alırdım ki
Ah cnm ya cok gecmis olsun . Vakti zamani var herseyin ama beklemek cok zor anlıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun nediymBilsem bilmek isterdim ama bilemicem doktor yumurtlamada olur diyecek doktorlar bazen beni yiyor. Birde adetim erken oldu şubatta 4 gün ilk defa bunun için acile gittim kadına test yaptıracağım dedim. Düşük yaptım korkuyorum dedim dedi ki düşük olması için aşırı kanaman olmalıya benim kanım yok birde düşük yaparken kanamam olmaz benim bebeğim içimde öldü kontrole gidince öğrendim dedim kadın pes dedi ağzını açtı baktı testi yaptı. Herkesin bazen bildiği doğru değil birde bizi anlamaları önemli. Yaşayan ne yaşadığını biliyor. Düşük herzaman kanamayla gelmez bunu böyle bilenler insanı çileden çıkartıyor madem bilmiyorsun bilene engel olma dinle demi bir ağladım ki kendimi anlatmak mı zor bebeğim yok olması mı yoruldum bu ay hiç istek kalmadı geçen aya göre. Saldım olduğu kadar zorlayınca olmuyor en azından ben zorladım biliyorum birşeyi çok zorlamak iyi değil rahat olursan oluyor.
Bat cuma günü zaten belki daha erken diye çıkmadı bilmiyorum ki ama 19-20-21 inde kahverengi lekelenme yaşadım daha dün bitti o leke olayı yerleşme kanaması mı diye düşündüm arkası gelmedi biraz umutlandım sanırım bu defamoralini bozma canım cuma ola hayrola ... testini yaptır, sonuca göre hareket edersin. Şimdiden üzülmenin bir faydası yok. belki de vardır, moralin bozuk olursa belki de yükselmez değerin, öyle düşün.
Benimde var canım ,yumurtlamada olduğu kadar yoğun olmasada..Kızlar yumurtlamadan sonra hergün beyaz akıntım oluyo normal mi bu durum önceden hergün görmezdim ara ara olurdu
Ne yap biliyor musun şimdi geçen ay geçikmen olmuş ya takvime regl gününü geçikme olmasa o olacağın tarihi gir birde öyle bak pik hangi güne denk geliyor. İlk defa geçiktiyse o geçikme de olduğun hasta günün pik günü değilde geçikmeseydi adet olsaydın o günün pik günü olblrİnşallah buluruz
Oohooo pik günü 26 şubat ila 4 mart arası 3 mart gösteriyor ama işte geçen ay 1 hafta gecikti diye bu ay da böyle gösteriyor ama geckmez bi defaya mahsus oldu hiç gecikmez çünkü dediğim gibi yanlış gösteriyor bu ay
Cümlemizin o geçti gitti Rabbim kimseye yaşatmasın dilerim azcık da olsa anne oldum çok güzel duygu ya mis gibi kokan miniğim olsaydı nasıl mutlu olurdum bilemedimAh cnm ya cok gecmis olsun . Vakti zamani var herseyin ama beklemek cok zor anlıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun nediym