Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey soracaktım size.Yumurtlama zamanlarım değerlendiriyorum.Biraz önce lavobaya gittim 2damla pembe kanama gördüm 17snden beri değerlendiriyorum bugunde değerlendirecektim ama endişe ettim ne yapmalıyım sizce neden olmuştur

Bende öyle birşey hissettim gidip bende mi test yapsam ya inşallah burdasındır arkadaşım

Kızlar günaydın adetime 10 gün var daha yumurtlama dönemim geçti ve çok verimli bir şekilde değerlendirdik bu sabah kahverengi lekelenmem olmuş bu neyin lekesi

Canım o bende de oldu muhtemelen ovulasyon kanaması, pembe ise ve oldu geçti ise korkmana gerek yok. Bende aynı senin gibi tedirgin olmuştum sonra araştırdım gayet normal bir durum hatta bugünü değerlendirmekte yarar var

Beni de listeye ekler misiniz rica etsem? BAT17 Mart -Folifor duo kullanıyorum. 34 yaşındayım. Bu ay 3.deneme olacak.

Aynen öyle demek istedim yumurtladımmı diye ama sonraki günler de yaptım daha çok silik çıktı kafam karıştı anlamadım bu testleri renkleri çok soluk
Testler çok güzel canım ben kullandım. Silik olmasada siliğe yakın olmalı senin o testin olmamıştı.sonradan tekrar silik mi çıktı üstünden gün geçti bu msjın diğer yaptıklarını atar mısın?

Pardon burada silik olmasada siliğe yakın demişim koyu olmasada koyuya yakın olmalı demek istemiştim k. Bkma yanlıl yazdım üstteki msjı başım ağrıyor birazda. Siz testleri hep bir araya koyun çekin isterseniz tekrar atın buraya bakabilirim.

Benimde on gün var batma vardı. Bugünde hafif bel ağrısı birde rahmin sanki gıdıklaniyor. Şuan bunları yazarken sanki daha öncede böyle yazmışım sonra hamile olduğum ortaya çıkmış bunu yaşamış gibi oldum dejavu oldu. Ya da kafayı yedim

günaydın kızlar benım hala silik bir belirginleşmedi gitti :) bugun 13.günüm ve bekliyorumm

Canım inşallah nasip olur bakalım ben ilk defa böyle biley yaşıyorum

Günaydınn 17. 20. günlerde görenler var stres yapma devam
şunu belirtmek istiyorum testle daha iyi olur dedım ters psıkoloji oldu yani hergun ,gün aşırı artık neyse ilişki ye girmek beni yoruyor vaktim yok buda stres yaptı şahsi fikrim sıvıyı kes zamanında yap vs.

Canım devam et yapmaya benim geçen ay 16. Günde oldu birden artacaktır pik olacaktır

Canım devam et yapmaya benim geçen ay 16. Günde oldu birden artacaktır pik olacaktır
tamam yapıyorum artık çıktık bir yola zaten program şuanda 26 sını gösteriyor bakalım aynı olcak mı ama aynı olsa bıle her ay bu döngünün değiştiği kesin testle mantıklı yani somut bır delıl oluyor elımızde en azından :)

Kızlar bakarmışsınız ilk kez gecesine çatladı gece 3 te yaptım ve çatlamıştı değerlendirdim 21i 22 ye bağlana gece de 1 de değerlendirmiştim dün sabaha pikti gece 3 te kalkıp yaptım ve çatlamış hemen değerlendirdim şimdi nasıl devam edeyim

Eklentiler

• 3B71C25F-0F96-4C52-AB89-E4A83B29CC56.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 72
Bsk o dedigin ilaci bizede verdiler ben siparisi aksam vericektim sabah hamile oldugumi ögrendim su dm deki vitaminler varya onlarla halada onu kullaniyo mesela onlara bi bak canim doppelherz yada kendi markalarini
dm deki hangi takviyeler canım? bizde ordan birsürü birşeyler alıyoruz. Hatta ben geçen yıl demir ilacı almıştım, doktor yetmez dedi, ferro sanol vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…