Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıldı canım hsg, simir, hormon testi, sipermiogram hepsi çekildi, ama doktor eşimin testi ile ilgili olumsuz bişey söylemedi, hepsi normal yalnız amh düşük dedi, hemen tüp bebek demedi de , önce iki kez aşılama yapılır sonrasında tüp bebek denenir dedi, valla doktordan doktorada farkediyor tabi, inşallah en kısa yoldan Alkah hepimizin dualarını kabul ederde gerek kalmaz 🙏🏻
Haklısın canım, her doktor ayrı telden birşey söylüyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Benimde 8 mart :) hadi inşallah sizin olurda banada umut olur 🤲🏻🤲🏻
Kız neden ben sana umut oluyorum.. aynı ya BATlar aynı anda test yapabiliriz birbirimize umut oluruz. İnşallah ikimizde hamilelik hbaeri alacağız inanıyorum :)))

Kızlar bakarmışsınız ilk kez gecesine çatladı gece 3 te yaptım ve çatlamıştı değerlendirdim 21i 22 ye bağlana gece de 1 de değerlendirmiştim dün sabaha pikti gece 3 te kalkıp yaptım ve çatlamış hemen değerlendirdim şimdi nasıl devam edeyim
Silikleşti ise bir de yarın yapıp tam emin olmuş olursunuz. Benim genelde böyle büyüyüp çatlaması kısa sürer. Direk silinir. Şunu merak ediyorum hafif de olsa silik oluyor ya o silikliğin bir derecesi var mı onu bilmiyorım ama bilen varsa öğrenmek isterim. yumurta çatladığı zaman ki silik mesela o son yaptığın test gibi koyulukta olabiliyor mu?

Kızlar günaydın adetime 10 gün var daha yumurtlama dönemim geçti ve çok verimli bir şekilde değerlendirdik 🙈bu sabah kahverengi lekelenmem olmuş 🤷 bu neyin lekesi
Bana bir fikir verin kızlar nedir bu lekelenme kafamda deli sorular
Kuzum normal böyle şeyler, yerleşme kanaması da olabilir. Bazen çok kasarsın kendini bir harekette veya gaz vs girer affedersin o zaman da kısa süreli kan gelebiliyor.. biz bayanların vücudu cok hassas...
günaydın kızlar benım hala silik bir belirginleşmedi gitti :) bugun 13.günüm ve bekliyorumm
canım ne testi bu? ovü mü, gebelik mi? gebelik ise git kan ver en azından sonucu öğrenip rahatlarsın.. İnşallah gebeliktir :)))

Kızlar bakarmışsınız ilk kez gecesine çatladı gece 3 te yaptım ve çatlamıştı değerlendirdim 21i 22 ye bağlana gece de 1 de değerlendirmiştim dün sabaha pikti gece 3 te kalkıp yaptım ve çatlamış hemen değerlendirdim şimdi nasıl devam edeyim
evet 22 si çatlamış canım.. bir var bir yok dene ta ki çizgi çok ama çok silik olana kadar.

Silikleşti ise bir de yarın yapıp tam emin olmuş olursunuz. Benim genelde böyle büyüyüp çatlaması kısa sürer. Direk silinir. Şunu merak ediyorum hafif de olsa silik oluyor ya o silikliğin bir derecesi var mı onu bilmiyorım ama bilen varsa öğrenmek isterim. yumurta çatladığı zaman ki silik mesela o son yaptığın test gibi koyulukta olabiliyor mu?
Valla ben hep böyle slindiği gün bıraktım yapmayı testlerim boşa gitmesin diye ama bu sefer devam edeceğim erken yumurtladım ve erken çatladı bu gün adet sonrası 11. Gün ama çatladı bile belki birkez daha yumurtlarım bilemedm

Kuzum normal böyle şeyler, yerleşme kanaması da olabilir. Bazen çok kasarsın kendini bir harekette veya gaz vs girer affedersin o zaman da kısa süreli kan gelebiliyor.. biz bayanların vücudu cok hassas...
Çok teşekkür ederim canım umarım adete çevirmez dediğin gibi yerleşme kanaması olur 😑

Testler çok güzel canım ben kullandım. Silik olmasada siliğe yakın olmalı senin o testin olmamıştı.sonradan tekrar silik mi çıktı üstünden gün geçti bu msjın diğer yaptıklarını atar mısın?
Hep kaset test kullandım ya bunlar tuhaf geliyor bana tam kırmızı değil diğer çizgi bile atarım canım

Pardon burada silik olmasada siliğe yakın demişim koyu olmasada koyuya yakın olmalı demek istemiştim k. Bkma yanlıl yazdım üstteki msjı başım ağrıyor birazda. Siz testleri hep bir araya koyun çekin isterseniz tekrar atın buraya bakabilirim.

Eklentiler

• 20210223_115537.jpg
    20210223_115537.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 56
Testlerin c çizgisi bile çok silik. yumurtlama gününde tam koyu bir pik olmuyorsa bu testlerle yakalamak çok zor olur

23 subat pik degil bence canim pik yasanmis ve bitmis lh dalgalaniyor öyle

evet canım kaset test al bidahakine istersen
Valla canım herkes çok övüyor bu testleri bi gebenin günlüğünden aldım ilk defa yapıyrm zaten ovu testi ama şimdi böyle görünüyor yaa ilk yaptığımda kırmızı renk görüyorum sonra böyle rengi soluyor

evet canım kaset test al bidahakine istersen
Valla canım herkes çok övüyor bu testleri bi gebenin günlüğünden aldım ilk defa yapıyrm zaten ovu testi ama şimdi böyle görünüyor yaa ilk yaptığımda kırmızı renk görüyorum sonra böyle rengi soluyor sanki 7 gün biraz daha koyu her iki çizgide bana mı öyle geldi bilmiyrm

X