Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
malesef ovü testi inşallah gebelikde yaparız hep beraber:)

22 sabah yaptığım pik değil mi sonraki 23 sabaha karşı gece 3 baktım silik değerlendirdim

Kızlar birşey soracağım. Ben amh değerimi bilmiyorum. İlçede oturuyorum kadın doğum doktoru burada bakılmıyor rezerve dedi. Merkezde belki bakılıyordur dedi. Merkezde eğitim araştırma hastanesi var oradan randevu alacağım amh ye bakılması için. Bunun için adetin hangi gününde gitmek gerekiyor. Aynı diğer hormonlar gibi 3. günü için mi randevu alayım.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım benimde eklermisiniz
23.03.2021
32
Ocean mummy ,evicap ,devit ,glucophage,gonal f
3 ay

Bence devam et biraz daha silikleşsin. sen testini iki gün daha devam et. Birde gece test yapma gece yapılan lh testleri işe yaramaz. Zaten bunların saat aralığı var genelde. Hani çatladı diyorsun silik ya gece yaptıgın işte bu sabah yaptığın testinde onun gibi olmalıydı tam tersi koyulukta çıkmış.

A Angell77 baktom şimdi senin testine ben kaset yaptım pik az gösterdi bu stripler daha net göstermişti. Şimdi senin adetin kaç günde bir oluyor ki onu merak ettim belki geç yumurtlarsın yumurtlama değişir bazen. Düzenli adet görüyor musun?

Canım sen benim dediklerimi dinle arkadaşlarım ilk haliyle kalmadığı için bu testler yanıltabilir şuan ki görüntüsü bende kullandım oradan aldım bitti pahalı almak istemedim netten kaset aldım. Çok memnun kaldım hatta sana atabilirim ben kullandığım testi örnek senin yumurtlaman gelmemiş ya da bir yanlışlık var yaparken

Bana hic amh bakilmadi. Ultrason degerlendirmesinde suphelenirlerse istiyorlar galiba

İlk denemen olduğu İçin stres yapıyorsun canım inşallah bu ay bebiş olurda gerek kalmaz sonraki aya .önceden ovulasyon testiyle baksaydın hangi gün yumurtlaman olduğunu öğrenip o günlerde yapardın testi .stresten uzak dur olcak görecen elbet piki

Valla cnm ben çok düzenli olurum aydan aya oluyorum 6 gün sürüyorum 1 aralıkta kürtaj oldum ya tam 1ocakta adet gördüm sonra bi adet gördükten sonra hemn bebek düşündük ama 1 hafta gecikti ilk defa hiç şaşmaz normalde stresten herlde gecikti anlamdım şimdi geçen ay gecikince uygulamda bat 16 mart 1 hafta gec gösteriyor ama hep aydan aya olduğum için bnce 8 martta olurum bi defa gecikti sonuçta ayy böyle çok uzun oldu kusura bakma canım

Bnc
Evet gelmemiş adetten ilk gününden 16. GününYumurtlwma olur dedi herlde doktorum geçen hafta muayene oldum kontrol amaçlı yani fazladan da var yumurta gayet iyi diypr ama neden olmuyor bilmiyorum herşey allahtsn gene şükrediyrm Beklyrm hayırlısıyla doğru zamanı
Canım bu arada hangi marka senin testlerin

Amh herhangi bir gün herhangi saatte bakılabiliyor. Diğer hormonlara da baktıracaksan reglin 2. 3. günü gidip hepsine bir baktırabilirsin

Nedense bebek düşünmeye başlayınca gecikmeler başlıyor. İnsan da kendini hamile sanıyor. Psikolojimiz daha da bozuluyor

kızlar yumurtlamadan sonraki tam 14. gün regl başlar genelde bu düzen şaşmaz diyor internetteki bilgiler. Her ay ovulasyon yapan arkadaşlar bilir, pikten sonra 14. gün mü geliyor regliniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…