Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim Amh 0,67 doktor klomen çatlatma verdi.. direkt aşılama tüp demedi.. eşimde sorun yok ama... bilemedim ya... başka bir doktora mı görünsek

senin amh kaç canım, ben bilmiyorum :)

testleri birebeningünlüğü insta sayfasından alabilirsin canım.

Kizlar bunlar benim ovulasyon testlerim tik attiklarim degerlendirilen günler ve 13.günde degerlendirildi bu ay böyle 1 gün arayla denedim sizce tutma ihtimali varmi ? 2 yildir deniyorum ya artik strateji degistirdim bu ay

Eklentiler

• 20210217_160231.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar bunlar benim ovulasyon testlerim tik attiklarim degerlendirilen günler ve 13.günde degerlendirildi bu ay böyle 1 gün arayla denedim sizce tutma ihtimali varmi ? 2 yildir deniyorum ya artik strateji degistirdim bu ay
ay canım sen de tam belirsiz soru sormuşsun ya... kimse bilemez tutar da tutmaz da :)

Bol şans diliyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.. Amh kaç çıktı acaba? eşinizde herhangi bir sorun var mı?
Amin canım bilmiyorumki ya bu ay rahim filmi çekindim, aslan pençesi , hayıt suyu kullandım ara ara, multivitamin aldım, onlarla bir umudum var açıkçası ama olmazsada artık kendi haline bırakacağım 0,84 çıktı

Bence çok sistemli çalışmışsın stratejin doğru bence.
Allah hayırlısını nasip etsin ama bu sisteme bu ay güzel haber alırsın canım inşallah

ay canım sen de tam belirsiz soru sormuşsun ya... kimse bilemez tutar da tutmaz da :)
Hahahha yaaa evett yazarkende düsündüm ama yani hani asagi yukari günleri biliyo ya insan bu ay ikk kez böyle denedim normalde pespese hergün diyolar ama esimde marfoloji 2 o yüzden 2 yildir pespese pek fayda vermedide ondan seyettim

Bence çok sistemli çalışmışsın stratejin doğru bence.
Allah hayırlısını nasip etsin ama bu sisteme bu ay güzel haber alırsın canım inşallah
Yaa artik diyorum bi yerde yanlis yapiyorum galiba asilama icin randevu alicaz da son ayimi dedim bi böyle denim ama Rabbim nasip eder insallaj cümlemize acaba en önemli günleri es mi gectim dedim saol canimmm oglumdada 2 yil burdaydim yine sil bastan 2 yildir olmuyo

Bende kızım da 6 ay uğraşmıştım. 8 sene geçti üstünden. Sıfırdan başlamak çok tuhaf duygu bende bu ay da deniyorum. Yumurta takibi şu bu bişiler. Bakalım ya nasip. Olmazsa önümüzdeki ay önce polip aldıracağım sonra tüp bebek Allah hepimize yardım etsin valla

eşinizin değerlerine bakılmadan nasıl tüp bebek deniliyor anlamadım doğrusu.. bnm amh 0,67 tüp felan demedi ..

morfoloji için takviye aldı mı eşiniz?

Yaaa 6 ay icinde ilki oldu öylemi ikinci icinde 8 yildirmi ugrasiyosun canimm inankii cok zor hersey sil bastan oglumda 2 yil vajinismus 2 yilda bebek icin ugrasdim bide Almanyada öyle türkiyedeki gibi takipler yok ya kadin dojtoru yada tüp bebek merkezi suanda bile hani sadece bekleyin diyolar yada asilama deneyelim diyolat sorunu cözelim diyen yok oglumdada öyle oldu arastirarak bisiler kullandi esim 2. Ayina hamile kaldim bubdada ama uzun zamabdir kullaniyo bakalim yaa rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsinn olmayanlarada evlat nasip etsin

morfoloji için takviye aldı mı eşiniz?
Canimm Almanyadayim ben öyle sorunu düzelteyim diye bi takviye vermediler bize y gelin asilama yapalim yadabekleyin diyolar malesef öyle ma oglumdaki denedigim seyleri simdide deniyorum e vitamini keciboynuzu özü ari sütü bal propolis l carnitin bunlari dönüsümlü aliyo kendi doktorum kendim oldum bide iste iliski arasini 48 saate cikardim oglumda care ararken yazdiklarima baktim böyle yapmisim ama cogunu hatirlamiyorum bile o asilamadan biraz korkuyorum insallah bi mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…