Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm Almanyadayim ben öyle sorunu düzelteyim diye bi takviye vermediler bize y gelin asilama yapalim yadabekleyin diyolar malesef öyle ma oglumdaki denedigim seyleri simdide deniyorum e vitamini keciboynuzu özü ari sütü bal propolis l carnitin bunlari dönüsümlü aliyo kendi doktorum kendim oldum bide iste iliski arasini 48 saate cikardim oglumda care ararken yazdiklarima baktim böyle yapmisim ama cogunu hatirlamiyorum bile o asilamadan biraz korkuyorum insallah bi mucize olur
ben de Almanyadayım canım, sen ne taraftasın? aslında tam da dediğim takviyeler o söyledikleriniz, L karnitin daha fazla sperm ve üstelik daha fazla hareketli sperm anlamına gelir.

😂😂 Bu ay inşallah bir işler hamile kalırız 🙏🙏😂😂 valla Kargoya yeni verildi mart 3 gibi başlarım senin geldi mi
Yok gelmedi çarşamba ancak gelir ben erken başlamıyorum teste 10.gün başlıcam hep erken başladım testlerim boşuna gitti 😂sen trendyoldan mı aldın peki 😊

ben de Almanyadayım canım, sen ne taraftasın? aslında tam da dediğim takviyeler o söyledikleriniz, L karnitin daha fazla sperm ve üstelik daha fazla hareketli sperm anlamına gelir.
Yaa 😍 ben Stuttgart'tayim sen ?ozaman biliyosundur burayi Kw zentruma gittik esim uzun süre sigara ictiginden düzelmez diyip kestirip atti doktor simdi gün alicaz Aok ya mektup yollicaz ama bu ayida bu sekil degerlendirim dedim oglumdada termin aldim gitmeden yine denedim olmustu ama ona güveniyorum bosuna ümitleniyorum sanirim, bu L carnitini ocakta almaya basladi hatta suanda L carnitin ve E vitaminini birlikte aliyo sigarayi günde 2 ye düsürdü 1 paketten ama suanlik bi kimyasal gebelik bile yok henüz oglum öyle istiyoki yataga yatinca allahim kardes ver diyo icim parcalaniyo

Kizlar bunlar benim ovulasyon testlerim tik attiklarim degerlendirilen günler ve 13.günde degerlendirildi bu ay böyle 1 gün arayla denedim sizce tutma ihtimali varmi ? 2 yildir deniyorum ya artik strateji degistirdim bu ay 🤭
Tutadabilir tutmayadabilir 🙈bilinmez ki sen yapmışsın artık Allah kerim 🌸

Yaa 😍 ben Stuttgart'tayim sen ?ozaman biliyosundur burayi Kw zentruma gittik esim uzun süre sigara ictiginden düzelmez diyip kestirip atti doktor simdi gün alicaz Aok ya mektup yollicaz ama bu ayida bu sekil degerlendirim dedim oglumdada termin aldim gitmeden yine denedim olmustu ama ona güveniyorum bosuna ümitleniyorum sanirim, bu L carnitini ocakta almaya basladi hatta suanda L carnitin ve E vitaminini birlikte aliyo sigarayi günde 2 ye düsürdü 1 paketten ama suanlik bi kimyasal gebelik bile yok henüz oglum öyle istiyoki yataga yatinca allahim kardes ver diyo icim parcalaniyo
Çok enteresan bir durum oldu şimdi... benim Aysun adında bir arkadaşım da Almanyada ve hatta Stuttgartta.. ay bilmem mi süreci ya. biz de süreci hızlandıralım dedik KWZ ye gönderdiler. ağızlarından cımbızla laf alıyoruz. sormasak oh ne ala. eşim yıllar önce ürolojiye gitmişti testlere baktım araştırdık, şuan değerleri iyi ama eşim dedi ki bana yıllar önce kötü çıkan sonuçlara göre ilerde evlenirsen ... ilacını öneririm. biz de onu aldık, hız sayı ve güç artsın diye kendi çapımızda çırpınıyoruz :)))) güya ikimizde de sorun yok fakat bebek olmuyor..

Çok enteresan bir durum oldu şimdi... benim Aysun adında bir arkadaşım da Almanyada ve hatta Stuttgartta.. ay bilmem mi süreci ya. biz de süreci hızlandıralım dedik KWZ ye gönderdiler. ağızlarından cımbızla laf alıyoruz. sormasak oh ne ala. eşim yıllar önce ürolojiye gitmişti testlere baktım araştırdık, şuan değerleri iyi ama eşim dedi ki bana yıllar önce kötü çıkan sonuçlara göre ilerde evlenirsen ... ilacını öneririm. biz de onu aldık, hız sayı ve güç artsın diye kendi çapımızda çırpınıyoruz :)))) güya ikimizde de sorun yok fakat bebek olmuyor..
Haha ciddimi bide tanisiyomusuz🤭 yaa aynen öyle aslinda suan bizdede durum ayni yani doktora kalirsa bekleyin diyo yani ben ovulasyon testiyöle bikac aydir yapiyorum onun disinda korunmiyodum sadece ama bu testlere baktigimda hormon testlerindede bisey yok oglumdada aynisini söylediler söylediklerinde hamileydim ben ve arkadasimada asilama önerdiler suan 3. Cüye hamile normal yolla olmaz demislerdi hepside normal yolla oldu pespese yani senin dedigin gibi kendi kendimize cirpiniyoruz bende sikildim beklemekten diyorumki biran öncr her ay oldumu olmadimi stresi yasamaktansa denemis olurum diyorim ama birazda korkuyprum en azindan bu ayida denemel istedim gercekten🥰 senin ismin ne tam olarak 🤗

Bsk o dedigin ilaci bizede verdiler ben siparisi aksam vericektim sabah hamile oldugumi ögrendim su dm deki vitaminler varya onlarla halada onu kullaniyo mesela onlara bi bak canim doppelherz yada kendi markalarini

eşinizin değerlerine bakılmadan nasıl tüp bebek deniliyor anlamadım doğrusu.. bnm amh 0,67 tüp felan demedi ..
Bakıldı canım hsg, simir, hormon testi, sipermiogram hepsi çekildi, ama doktor eşimin testi ile ilgili olumsuz bişey söylemedi, hepsi normal yalnız amh düşük dedi, hemen tüp bebek demedi de , önce iki kez aşılama yapılır sonrasında tüp bebek denenir dedi, valla doktordan doktorada farkediyor tabi, inşallah en kısa yoldan Alkah hepimizin dualarını kabul ederde gerek kalmaz 🙏🏻

1-Beklenen Adet Tarihiniz 12.03.2021
2-Yaşınız 27
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler folik asit 1 aydır
4-Ne zamandır deniyorsunuz 1 ay

Selam kızlar aşılama yaptıran var mı yada aşamasında olan?

Bende kızım da 6 ay uğraşmıştım. 8 sene geçti üstünden. Sıfırdan başlamak çok tuhaf duygu 😁 bende bu ay da deniyorum. Yumurta takibi şu bu bişiler. Bakalım ya nasip. Olmazsa önümüzdeki ay önce polip aldıracağım sonra tüp bebek🤷‍♀️ Allah hepimize yardım etsin valla🤗
Bu polip bende de var. almazsak tup bebek yapilmaz dedi doktor🤔😕

Kızlar bende bal çörek otu tarçın ve hayıt suyu kullanıyorum normalde yarın yumurtlama günüm.. gecen gün kasıklarımda biraz agrı alt karnımda adet gibi sancı oldu bi iki gün sürdü ama geçti. Ateşim yükselmedi hiç akıntım da yok. Afedersiniz normalde yumurtlama yokken bile akıntım cok oluyordu. Bu ay kuru geciyor hayatımda ilk defa. Ovulasyon testi yapmadım yine yumurta olmadı gibi hissediyorum ya😓

Kızlar dün sabah test yapmıştım pik ti ya benimde pikler 2 gün sürüyordu önceki akşam seviştim die bu akşam boş demiştim gece 12 gibi tam yatarken bi sızı hissettim kasıklarda gece kalkıp 3 te test yaptım yumurta çatlamış ben şoook hemen işe koyuldum .... bu iyi bişi mi yakaladım die çatlamayı kafam çok karıştı öpüyorum sizi

X