Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ilk deneme diye akışına bıraktık, ovulasyon testi almadım fakat bu ay olmazsa önümüzdeki ay için ben de yumurta takibi yapmak istiyorum. Hangi markaları önerirsiniz? İnternetten almayı düşünüyorum ama bozuk çıkma gibi bir durum söz konusu olur mu diye tereddütlerim var.
Laboquick kaset aldim internetten gayet guzel anlaşılır testi dogru yapinca dogru cikiyor

Kizlar iyi aksamlar kasıklarıma bıçak batıyor sanki bata on gün var test yapsam mı ağrı kesici içsem mi

Kesinlikle insan kendisi gibi olanları görünce bir umut oluyor rahatlıyor kendisini yanlız hissetmiyor dediğin gibi. Benimde 3. Ayim. 1 tane oğlum var 4.5 yasinda onda da ben kan sulandırıcı iğne vurularak doğumumu yapmıştım
Bende kleksan iğne kullandım. Allah bşr daha sağlıkla nasip eder inşallah 🙏

Ben iki kere kullandım hiç bozuk çıkmadı ayrıca test tarihlerine bakarsın geçmiş ise kullanmaz yollarsın onun dışında laboquick kaset tipi olanını kullandım strip çubuk gibi olanları da çok güzeldi memnundum. Şimdi suralab sipariş ettim birde onu deneyeceğim 😊🙈
Bende bu ay surelab sipariş ettim gelecek kullanan var mı acaba nasıl merak ediyorum kaset test dimi bu da

Bende bu ay surelab sipariş ettim gelecek kullanan var mı acaba nasıl merak ediyorum kaset test dimi bu da
Kaset evet ayyy valla seninle biz niye bu kadar aklın yolu bir işliyoruz acaba ya 😂😂😂sesli güldüm şuan. Kimse kullanmadıysa seninle bizim tecrübemiz olacak 🙈ne zaman başlayacaksın yapmaya?

Kızlar hormon sonuçlarım
FSH : 6.04
LH : 10.31
Estradiol :81.20
Prolaktin : 23.28
Tsh: 1.16
Nasıl sizce?
LH değerin FSH dan üstün olması iyi bir durum değil canım yumurtanın çatlamasını engelleyebilir. Bunu doktorun daha iyi bilir aslında bilmiyorım ne dedi sana 🤔

Adet döngünüz kaç gün acaba. Kendi çatlama günümü bulmak için sordum. Benim 16-21. günler arası değişiyor çatlama. Buraya baktığımda çoğu kişi daha önce yumurtluyor. 🙄
Canım 28 gün adet döngüm. Ama 14 değil 12 de çatladı benim yumurta. Ben önceki aylar 14 e göre filan ayarlamıştım. Tutmamıştı😁 demekki erken yumurtlama oluyor.
Ya geçen ay bende bende aynen öyle oldum bunu söylediniz emin oldum. Pik günüm ve çatlama gecem kasık ağrım olmuştu. Çok da emindim kendimden umut bağlamıştım adet olunca çok üzülmüştüm. Doktor demiş ya durumu onaylamış oldum bilmiş oldum ne yaşadığımı tam olarak. Bu bilgi için teşekkürler iyi ki varsınız 🤗
İyiki burası var. Hepimiz birbirimizden bi sürü şey öğreniyoruz 🤗🤗
Yumurtladığın günü mü çatlama olduğu günden itibaren mi 10.günde belli oluyo
Çatlama gününden itibaren olur. Çünkü çatlama olmadan döllenme olmuyor zaten canım. O net. 🙃

Canım 28 gün adet döngüm. Ama 14 değil 12 de çatladı benim yumurta. Ben önceki aylar 14 e göre filan ayarlamıştım. Tutmamıştı😁 demekki erken yumurtlama oluyor.

İyiki burası var. Hepimiz birbirimizden bi sürü şey öğreniyoruz 🤗🤗

Çatlama gününden itibaren olur. Çünkü çatlama olmadan döllenme olmuyor zaten canım. O net. 🙃
Maşallah canım baya erken yumurtlama olmuş 😍

Kaset evet ayyy valla seninle biz niye bu kadar aklın yolu bir işliyoruz acaba ya 😂😂😂sesli güldüm şuan. Kimse kullanmadıysa seninle bizim tecrübemiz olacak 🙈ne zaman başlayacaksın yapmaya?
😂😂 Bu ay inşallah bir işler hamile kalırız 🙏🙏😂😂 valla Kargoya yeni verildi mart 3 gibi başlarım senin geldi mi

Bata son 13 kaldı. Ama hiç yaşamadığım yumurtlama ağrısını kaç gündür dibine kadar yaşıyorum. Hala sancıyor ya ilk defa başıma geliyor böyle bişey. Batı erken olanlar sizde varmı belirti veya tahmin 🌸🌸🌼

Merhaba kızlar,

Bu ay ilk defa deneyeceğiz denemeden önce testlerimi yaptırmak istedim sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı daha çıkmasını beklediğim 2 sonucum var, sizce sonuç nasıl ? Doktora henüz göstermedim

Tsh 1,12
Lh 8,95
Fsh 8,39
Estradiol 39

Ebru hanimin hangi videosunu yapiyorsunuz acaba?otururken olan videosu mu?yoksa ayakta yaptigi mi?ikisinin farkini anlamadim ben
otururken olanını yaptım, ama ben yatarak yaptım yine de faydasını gördüm sanırım, bu ay yumurtlama döneminde daha fazla akıntı oldu, yumurtam geçen aya göre daha fazla büyümüş.

Adet döngünüz kaç gün acaba. Kendi çatlama günümü bulmak için sordum. Benim 16-21. günler arası değişiyor çatlama. Buraya baktığımda çoğu kişi daha önce yumurtluyor. 🙄
aynı adet günü görenler dahi ruhsal ve çevresel farktörlerden etkilenerek kendi yumurtalama dönemleri değişebiliyor. en sağlıklısı ovülasyon testi kullanın.

Kızlar merhaba hepinize, bugün moralim biraz kötü, geçenlerde hormon tahlili ve hsg çektirmiştim belki hatırlayanlarınız vardır, tüm tahlillerim ancak toparlandı bugün doktora gösterdim, tüm tahlillerim çok iyi yalnız amh çok düşük çıkmış, doktorum herhangi bir ilaç vs vermedi, bu aşamada çok zor dedi, yumurta rezervim çok azalmış malesef, iki kez aşılama sonrasında tüp bebek deneyebiliriz dedi, sen düşün taşın karar verirsen gel dedi, evde ovül testi yaptım fotoda göreceğiniz üzere bugün yumurtlama günü, testi yaparken inşallah değildir bugün olmasın derken kıpkırmızı çıktı, bugünü ve yarını değerlendiricem umudumuz baki, 😊 inşallah tez zamanda yüzümüz gülecek 🙏🏻🙏🏻
Bol şans diliyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.. Amh kaç çıktı acaba? eşinizde herhangi bir sorun var mı?

Ben yumurtlama günümü reglden bir hafta kadar sonra anlıyordum böyle yumurta beyazı gibi ince bir şey geliyor . Bazen yoğun oluyordu bazen az .ama öyle kasik ağrısı vs hissetmiyorum. Reglim sancılı olduğu için belki o sancıyi pek hissetmiyor olabilirim. İllaki sancı vs hissetmek mi gerekiyor yumurtlamada
canım ovü testlerinde yumurtalamayı görebilirsin evet.. yumurta yoksa pik de olmuyor, ben öyle biliyorum.. illa sancı hissetmek gerekmez, ben hissetmiyorum ama yumurtlama oluyor...

X