- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Laboquick kaset aldim internetten gayet guzel anlaşılır testi dogru yapinca dogru cikiyorBu ay ilk deneme diye akışına bıraktık, ovulasyon testi almadım fakat bu ay olmazsa önümüzdeki ay için ben de yumurta takibi yapmak istiyorum. Hangi markaları önerirsiniz? İnternetten almayı düşünüyorum ama bozuk çıkma gibi bir durum söz konusu olur mu diye tereddütlerim var.
Bende kleksan iğne kullandım. Allah bşr daha sağlıkla nasip eder inşallahKesinlikle insan kendisi gibi olanları görünce bir umut oluyor rahatlıyor kendisini yanlız hissetmiyor dediğin gibi. Benimde 3. Ayim. 1 tane oğlum var 4.5 yasinda onda da ben kan sulandırıcı iğne vurularak doğumumu yapmıştım
Bende bu ay surelab sipariş ettim gelecek kullanan var mı acaba nasıl merak ediyorum kaset test dimi bu daBen iki kere kullandım hiç bozuk çıkmadı ayrıca test tarihlerine bakarsın geçmiş ise kullanmaz yollarsın onun dışında laboquick kaset tipi olanını kullandım strip çubuk gibi olanları da çok güzeldi memnundum. Şimdi suralab sipariş ettim birde onu deneyeceğim
Kaset evet ayyy valla seninle biz niye bu kadar aklın yolu bir işliyoruz acaba yaBende bu ay surelab sipariş ettim gelecek kullanan var mı acaba nasıl merak ediyorum kaset test dimi bu da
LH değerin FSH dan üstün olması iyi bir durum değil canım yumurtanın çatlamasını engelleyebilir. Bunu doktorun daha iyi bilir aslında bilmiyorım ne dedi sanaKızlar hormon sonuçlarım
FSH : 6.04
LH : 10.31
Estradiol :81.20
Prolaktin : 23.28
Tsh: 1.16
Nasıl sizce?
Canım 28 gün adet döngüm. Ama 14 değil 12 de çatladı benim yumurta. Ben önceki aylar 14 e göre filan ayarlamıştım. TutmamıştıAdet döngünüz kaç gün acaba. Kendi çatlama günümü bulmak için sordum. Benim 16-21. günler arası değişiyor çatlama. Buraya baktığımda çoğu kişi daha önce yumurtluyor.
İyiki burası var. Hepimiz birbirimizden bi sürü şey öğreniyoruzYa geçen ay bende bende aynen öyle oldum bunu söylediniz emin oldum. Pik günüm ve çatlama gecem kasık ağrım olmuştu. Çok da emindim kendimden umut bağlamıştım adet olunca çok üzülmüştüm. Doktor demiş ya durumu onaylamış oldum bilmiş oldum ne yaşadığımı tam olarak. Bu bilgi için teşekkürler iyi ki varsınız
Çatlama gününden itibaren olur. Çünkü çatlama olmadan döllenme olmuyor zaten canım. O net.Yumurtladığın günü mü çatlama olduğu günden itibaren mi 10.günde belli oluyo
Canım ben acıbadem e gidiyorum. Özel olduğu için sanırım randevu almakta hiç sıkıntı yaşamadım.Özel miydi devlet mi peki, devlet hastanelerinde birkaç gün sonrasına randevu kolay alınmıyor diye soruyorum.
Anladım. Hayırlısı olsun bakalım ne der onlarDaha gitmedim yarın gideceğim.
Maşallah canım baya erken yumurtlama olmuşCanım 28 gün adet döngüm. Ama 14 değil 12 de çatladı benim yumurta. Ben önceki aylar 14 e göre filan ayarlamıştım. Tutmamıştıdemekki erken yumurtlama oluyor.
İyiki burası var. Hepimiz birbirimizden bi sürü şey öğreniyoruz
Çatlama gününden itibaren olur. Çünkü çatlama olmadan döllenme olmuyor zaten canım. O net.
Kaset evet ayyy valla seninle biz niye bu kadar aklın yolu bir işliyoruz acaba yasesli güldüm şuan. Kimse kullanmadıysa seninle bizim tecrübemiz olacak ne zaman başlayacaksın yapmaya?
otururken olanını yaptım, ama ben yatarak yaptım yine de faydasını gördüm sanırım, bu ay yumurtlama döneminde daha fazla akıntı oldu, yumurtam geçen aya göre daha fazla büyümüş.Ebru hanimin hangi videosunu yapiyorsunuz acaba?otururken olan videosu mu?yoksa ayakta yaptigi mi?ikisinin farkini anlamadim ben
aynı adet günü görenler dahi ruhsal ve çevresel farktörlerden etkilenerek kendi yumurtalama dönemleri değişebiliyor. en sağlıklısı ovülasyon testi kullanın.Adet döngünüz kaç gün acaba. Kendi çatlama günümü bulmak için sordum. Benim 16-21. günler arası değişiyor çatlama. Buraya baktığımda çoğu kişi daha önce yumurtluyor.
Bol şans diliyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.. Amh kaç çıktı acaba? eşinizde herhangi bir sorun var mı?Kızlar merhaba hepinize, bugün moralim biraz kötü, geçenlerde hormon tahlili ve hsg çektirmiştim belki hatırlayanlarınız vardır, tüm tahlillerim ancak toparlandı bugün doktora gösterdim, tüm tahlillerim çok iyi yalnız amh çok düşük çıkmış, doktorum herhangi bir ilaç vs vermedi, bu aşamada çok zor dedi, yumurta rezervim çok azalmış malesef, iki kez aşılama sonrasında tüp bebek deneyebiliriz dedi, sen düşün taşın karar verirsen gel dedi, evde ovül testi yaptım fotoda göreceğiniz üzere bugün yumurtlama günü, testi yaparken inşallah değildir bugün olmasın derken kıpkırmızı çıktı, bugünü ve yarını değerlendiricem umudumuz baki,inşallah tez zamanda yüzümüz gülecek
canım ovü testlerinde yumurtalamayı görebilirsin evet.. yumurta yoksa pik de olmuyor, ben öyle biliyorum.. illa sancı hissetmek gerekmez, ben hissetmiyorum ama yumurtlama oluyor...Ben yumurtlama günümü reglden bir hafta kadar sonra anlıyordum böyle yumurta beyazı gibi ince bir şey geliyor . Bazen yoğun oluyordu bazen az .ama öyle kasik ağrısı vs hissetmiyorum. Reglim sancılı olduğu için belki o sancıyi pek hissetmiyor olabilirim. İllaki sancı vs hissetmek mi gerekiyor yumurtlamada