Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee şu durum bende öyle oldum geçen ay geç geldi hep 28 günde bir adet olurum. Sonra naptım biliyor musun iki takvim indirdim 😂28 günde bir adet olsaydım yumurtlamam ne zaman olurdu diğerine 30 adet oldum ne zaman olurdu işaretledim 🙈sonra ovulasyon testiyle takip ettim hangi güne denk geliyor diye 28 günde bir adet olduğum güne denk geldi pik ve çatlama bunu iki ay yaptım artık 14.pik onu biliyorum yine tedirgin de olmuyor değilim 😂😂😂çilgın işlerle meşgulüm belki ama o benle oynarken bende onla oynuyorum delirdi adetim 😂
😂😂😂 Benim yumurtlamam 30 güne göre oluyormuş canım daha doğrusu yumurta çatlaması bende tescilledim bakalım artık 14. Gün başlıcam değerlendirmeye birde böyle az deneyim kızımda 14. Gün tek ilişki ile olmuştu belki yine öyle olur deneme tahtasına döndü olay 😂😂

Canım aynı bende senin gibi bat tarihlerimiz yakın ve bende de pıhtılaşma sorunu var rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah
Amin inşallah insan kendisi gibi olanları görünce bir rahatlıyor değil mi yalnız hissetmiyor 🥺 Amin inşallah benim 3. Ayım olacak bu ay denemede 1 kızım var senin kaçıncı ayın

Amin inşallah insan kendisi gibi olanları görünce bir rahatlıyor değil mi yalnız hissetmiyor 🥺 Amin inşallah benim 3. Ayım olacak bu ay denemede 1 kızım var senin kaçıncı ayın
Kesinlikle insan kendisi gibi olanları görünce bir umut oluyor rahatlıyor kendisini yanlız hissetmiyor dediğin gibi. Benimde 3. Ayim. 1 tane oğlum var 4.5 yasinda onda da ben kan sulandırıcı iğne vurularak doğumumu yapmıştım

Merhaba arkadaşlar, Ben de Şubattan transfer olanlardanım 😊 Bu ay denemede 3.ayım olacak ama Şubat ayında yumurtlamam geç oldu ve biz de yanlış günleri değerlendirmiştik, gebelik gelişmedi tabi sonuç olarak 😃 Bakalım bu ay ben de ovulasyon testi alıp bu ayı kontrollü şekilde değerlendirmeyi planlıyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 21 Mart
2-Yaşınız? 32
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folidoce, arı sütü bal polen karışımı
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 3 ay

😂😂😂 Benim yumurtlamam 30 güne göre oluyormuş canım daha doğrusu yumurta çatlaması bende tescilledim bakalım artık 14. Gün başlıcam değerlendirmeye birde böyle az deneyim kızımda 14. Gün tek ilişki ile olmuştu belki yine öyle olur deneme tahtasına döndü olay 😂😂
Bende böyle düşünüyorum 😂 olacaksa onun ne bahanesi var ne sebebi. Gelişigüzel yaşıyorum artık. 🤗Zaten kocam yok tatili olur olmaz birde o var 🙈kocam olsa hiç takmam işin keyfine bakarım da yok ya ayrı engel bana 🙊

Kızlar bu hormon test sonuçlarından anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi. Bugün yaptirmistim. Dr. Perşembe günü görüşeceğim merak ettim.
Prolaktin = 9,59
E2 = 20,53
LH = 6,01
TSH = 2,10

Benimde amh 0.91 ovulasyonda pik goruyrm ama gebelik yok henüz bu ay yumurtlama olmadı daha adetin 12.gunu
Benim amh’ı biliyorsunuz zaten. Kafaya takmamak lazım. 12. Gün daha mutlaka bir kaç güne görürsün inşallah piki. Yumurta rezervin az diye kalitesiz yumurtan olacak diye bir kaide yok. Onu kafamızdan çıkaralım bence. Eminim güzel haberler alacağız benim inancım tam canım🌹

Fsh değeriniz yok mu onu ö
Kızlar bu hormon test sonuçlarından anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi. Bugün yaptirmistim. Dr. Perşembe günü görüşeceğim merak ettim.
Prolaktin = 9,59
E2 = 20,53
LH = 6,01
TSH = 2,10
FSH değeriniz yok muydu bunlar arasında peki?

Bu ay ilk deneme diye akışına bıraktık, ovulasyon testi almadım fakat bu ay olmazsa önümüzdeki ay için ben de yumurta takibi yapmak istiyorum. Hangi markaları önerirsiniz? İnternetten almayı düşünüyorum ama bozuk çıkma gibi bir durum söz konusu olur mu diye tereddütlerim var.

Canım benide ekler misin. Henüz regl olmadım 25 Şubat bat önümüzde ki ay aşılama yapacağı 27 Mart diğer bat yaşım 28 2 yıldır istiyoruz hafif PCo var
Mart ayında hamilelik planlayan güzel anne adayları

Birlikte takip edip güzel haberler alalım :KK200:

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyeceğim

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Yaşınız?
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
4-Ne zamandır deniyorsunuz?

Fsh değeriniz yok mu onu ö

FSH değeriniz yok muydu bunlar arasında peki?
Bugün doktora gittiğimde hocaya adetimin 2. günündeyim hormon tahlilleri istiyorum dedim. Şimdilik çıkan sonuçlar bunlar canım ama yumurtaliklarima da baktı gayet çok güzel bir sıkıntı yok dedi. Degerlerde de sıkıntı çıkacağını sanmiyorum ama bi bakalım dedi. Acaba istedi de çıkmadı mı bilmiyorum canım

Bugün doktora gittiğimde hocaya adetimin 2. günündeyim hormon tahlilleri istiyorum dedim. Şimdilik çıkan sonuçlar bunlar canım ama yumurtaliklarima da baktı gayet çok güzel bir sıkıntı yok dedi. Degerlerde de sıkıntı çıkacağını sanmiyorum ama bi bakalım dedi. Acaba istedi de çıkmadı mı bilmiyorum canım
Bencede değerlerin çok güzel. Belki dediğin gibi çıkmamıştır.

Bu ay ilk deneme diye akışına bıraktık, ovulasyon testi almadım fakat bu ay olmazsa önümüzdeki ay için ben de yumurta takibi yapmak istiyorum. Hangi markaları önerirsiniz? İnternetten almayı düşünüyorum ama bozuk çıkma gibi bir durum söz konusu olur mu diye tereddütlerim var.
Ben iki kere kullandım hiç bozuk çıkmadı ayrıca test tarihlerine bakarsın geçmiş ise kullanmaz yollarsın onun dışında laboquick kaset tipi olanını kullandım strip çubuk gibi olanları da çok güzeldi memnundum. Şimdi suralab sipariş ettim birde onu deneyeceğim 😊🙈

X