- 14 Ocak 2015
- 64
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşşekür ederim canımTaze fasulye bir gebenin günlüğünde var kızlar inceleyebilirsiniz.
mesela ilişkiyide (afedersiniz ) o şekilde ters olarak yapıyorsunuz. bittikten sonra yüz üstü yatıyorsunuz yatağa.
bende bu ay o şekilde denedim bence sperm rahime daha yakın oluyor bunu hissediyorsunuz. açıkçası klasik yönteme göre şunları fark ettim .
1 ) klasik yöntem denediğimde ilişkiden bir gün sonrası kasıklarımda böyle kuşun kanat çırpması gibi birşey hissederdim
ters rahim denediğim gün aynı hissi ilişkiden ilk yarım saat sonra hissettim
2) klasik yöntemde ilişkiden bir gün sonra ayağıma kramp girerdi
ters rahim denediğim gün aynı kramp ilişkiden ilk yarım saat sonra oldu.
3) spermin vijanamdan dışarı çıkış oranı da bayağı azaldı
4) klasik yöntem denediğimde günlerce kasıklarımda sürekli batma ve ağrı hissederdim. hatta hep bu ay hamileyim derdim ama sonuç hep hüsran olurdu
ters rahim denediğimde diğer günlerimde çok rahattım hiçbir ağrım olmadı.
benim kendimde farkettiklerim bunlardı. belki bir faydası olur diye yazmak istedim .başkasında aynı şeyler olur mu bilemiyorum .
Artımed oldukça kaliteli bence ben onu kullanıyorumKızlar ovulasyon testi kullanıyorsunuz öneriniz var mı ?
Aynen çok bereketliydi hele ilk başları o kadar sevindim ki bize de vurur sandım ama vurmadı napalım belki bu ay olur başı sonu herkes hamile kalır inşallah herkes kalırsa ben yine olamazmişim gibi hissiyatım varYaaa canım aynen yanlış yazmışım Ben de seni Şubat topigine yazdın sandım .Görünce ..Hoşbuldum canım .Burda bekleyen herkesle beraber müjdeli haberi aliriZ inşallaj.Subat topigi baya bereketliydi ama bana vurmadı
Bi kaç gün önce yazınızı görmüştüm bat günüm sizinle aynı ve göğüs hasasiyeti bendede var devam da ediyor sizin de ediyor mu? Kan sonucunuzu merak ettim inş pozitiftir:) burda bekleyen tüm anne adaylrnda benim de Allah yardmcmz olsun hayallerimiz gerçek olur inş ♡Doğru diyorsun ben kan vereyim bakalım ne olucak sonuç hüsran olursa burda yerimi alırım artık napim
Usanmak manasında dememiştim aslında spermlerin oluşması da çok zaman alırmış ya o da kolay olmazmış ondan dedim yani harcamayın boşa birikime fırsatı olsunValla adam usanmıyor bende allahtan ama ben usanıyorum tükeniyorum
ben denedim canım, yumurta çatlayana kadar yapmalısın.. pik gününden sonra ikinci çizgi koyuluğu gidince...Kızlar yumurtlama masajını ne zamana kadar yapıyoruz pik olana kadar mı benim bu gün eşit çizgiler yarın pik olur nasıl yapayım deneyen varmı
ben yaptım bir kere ama ağrım oldu. ebru hanım videosunda ağrınız olursa devam etmeyin dedi bende bıraktım.ben denedim canım, yumurta çatlayana kadar yapmalısın.. pik gününden sonra ikinci çizgi koyuluğu gidince...
evet cnm hafif bir ağrı yapıyor.. hatta yumurtalamaya yakın hafif pembe leke geldi bende..o zaman daha yavaş yaptım ama yaptım...ben yaptım bir kere ama ağrım oldu. ebru hanım videosunda ağrınız olursa devam etmeyin dedi bende bıraktım.
yanlış brşey yaptımda ondan mı ağrıdı acbaa
Tamam aynen öyle yapalım peki yarın akşam yerine yarın sabah yapsam ne diyorsun fikrini merak ettim yarın tam pik olur ya akşam değilde yarın sabahUsanmak manasında dememiştim aslında spermlerin oluşması da çok zaman alırmış ya o da kolay olmazmış ondan dedim yani harcamayın boşa birikime fırsatı olsun
bu ay tekrar başlarım cnaım tşklerevet cnm hafif bir ağrı yapıyor.. hatta yumurtalamaya yakın hafif pembe leke geldi bende..o zaman daha yavaş yaptım ama yaptım...
Hoşbuldum canım, ya ben zaten beklemiyordum çünkü günümü karıştırdım yumurta çatlama dan değerlendirme olmadı belki onun rahatlığı vardı değerlendirseydik üzülebilirdim sonuç burdayım umarım bu ay bize hayırlı olur bende döngümğ karıştırmam sen nasılsın ilk şok gitmiştir tabiHoş geldin leycacım nasılsın iyi misin? İnşallah bu ay bizlere iyi gelir şubat ayının sonunda hayır yokmuş başlarında herkes pozitif pozitif testler sonu genelde kırmızıya bağladı bizler
Yok canım olmaz bişi kafana takma koruyan kollayan Rabbim var hiç kafana takma inş bebişin senledir güzel haberini alırızkızlar merhaba 18 şubat perşembe günü çatlatma iğnem vuruldu. cuma günüden beri gün aşırı ilişki dedi doktor bugün sabah işe giderken ayağım kaydı düştü sizce cuma ve pazar günü ilişkim tuttuysa düşme ihtimali var mıdır ? aşırı tedirgin oldum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Benim ilk değil ama kafama takıldı sorun değil sanırım böyle olmasıBende 2 gundur hep silik hayalet cizgi gibi yarim saat sonra bugununkunu yapicam bakalim bana da garip geldi ilk kez demiyorum ama bi fikrim yok
Yok kızlar dalgalanmalar olur önemli olan pik olması ve sonra silinmesi herkesin bünyesi ve yumurta kalitesi farklı bekleyin inş güzel olacak benimde hep sildikten başlar ve pik yapar sonra tekrar siliniyor hatta 2 gün pikte kalıyorBenim ilk değil ama kafama takıldı sorun değil sanırım böyle olması
Ebru hanimin hangi videosunu yapiyorsunuz acaba?otururken olan videosu mu?yoksa ayakta yaptigi mi?ikisinin farkini anlamadim benevet cnm hafif bir ağrı yapıyor.. hatta yumurtalamaya yakın hafif pembe leke geldi bende..o zaman daha yavaş yaptım ama yaptım...
Kendimden örnek veriyim 15 inde testim çok silik çıktı 16sı tam pik oldu 17 si devam etti pik 18 i çatladı silikleşti 19 unda da hafiften görünüyordu sonraki gün tek çizgi yine. yumurtlamaya kadar silikte olsa görmemen normalKızlar size bir şey soracağım bu ovulasyon testlerinde benim hep silik çıkıyor yumurtlama günü koyu çatlama günü silik oluyor ama genel olarak yumurtlamaya kadar çizgi bile görmüyorum normal mi acaba fikri olan var mı
Ben o pozisyonu sevmiyorumDoggy pozisyonunda İlişkiden sonra yüz üstü uzanıyorsun bir süre. Bazı kadınlarda işe yaramış denemekte fayda var