- 24 Aralık 2014
- 641
- 1.728
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli geceler bebisinizle insallahArkadaşlarım güncellemeleri ve yeni eklenmek isteyenleri yarın listemize eklerim. Bugünlük bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Ee haliyle heyecan yaptım dün gece, uyuyamadım. Iyi geceler diliyorum
Merhaba ben hem estrofem hem bant kullandım hala da kullanıyorumBahceci umut simdi ciktim kan verdim e2 ve progstn eger iyi cikarsa baslickmisim tedavye insallh estrfm yerine bant verdi bna ilk kez kullncm kullanan var mi?
Merhaba Climara fort bant ismi benimkinin sizin farklı mi nerdeyse hicbir eczanede yokmus cok ilginc esim ayri ben ayri sorduk bugun simdi yarin icin siparis verdim bekliom:)))Merhaba ben hem estrofem hem bant kullandım hala da kullanıyorum
Genelde ilaçların etkisi oluyor. İnşallah tutunma belirtisidirKızlar 5.gün embriyosuyla geç tutunma olabilirmi? Bugün 6.gün göğsüme ağrıdan dokunamıyorum her yeri sivilce oluştu ve dün geceden beri ayağım çok ağrıyor namazımı oturarak zor kılıyorum
Evet benim de Climara fort bulmak biraz zor dediğiniz gibiMerhaba Climara fort bant ismi benimkinin sizin farklı mi nerdeyse hicbir eczanede yokmus cok ilginc esim ayri ben ayri sorduk bugun simdi yarin icin siparis verdim bekliom:)))
Benim ilk kontrolümde 6,3 dü sonra bantla falan zat zor 6,8 olmuştu. Bana nar suyu tavsiye etmişlerdi meyve olunca denemenin zararı olmaz diye düşündüm. 1 hafta içtim sadece gittiğimde 10,4 düEvet siz ilac ta kullaniyormussunuz ondandr. Benim gecen transferde 7.4 mu ne olmus rahim kalinligi cok kalinlasmamis bunu denemek istedi sanirim d rum
Aaaa harika tavsiyeniz icin cok tesekkurler normal yesek te olur mu ben de deneyecegim insallahBenim ilk kontrolümde 6,3 dü sonra bantla falan zat zor 6,8 olmuştu. Bana nar suyu tavsiye etmişlerdi meyve olunca denemenin zararı olmaz diye düşündüm. 1 hafta içtim sadece gittiğimde 10,4 dü
Dün transferimin 8. Günüydü kanda 181 cikti yarin tekrar kan vericem artis olacak mi bakmak icin yani şimdilik pozitif görünüyor ama tabi kesin diyememGebe kaldiniz mi tuttu mu tup.bebek
Gevitamax kullaniyorum ben transfer sonrasi. Yumurta toplamadan önce de gonamax kullanmişimVitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
Hade insalah wardir emekleriniz.boşa gitmez kan sonucu guzel cikmis ama insallah saglikli gebeliktirDün transferimin 8. Günüydü kanda 181 cikti yarin tekrar kan vericem artis olacak mi bakmak icin yani şimdilik pozitif görünüyor ama tabi kesin diyemem
Yarin benimde 5. Gunum bende yaptircamDün transferimin 8. Günüydü kanda 181 cikti yarin tekrar kan vericem artis olacak mi bakmak icin yani şimdilik pozitif görünüyor ama tabi kesin diyemem
Kabızlık için akşamları yarım ölçek duphalac önerdiler bana sormuştum olursa diye. Dene istersen canım ve bol su iç.çok ağrı olursa da parol dediler. Ama ağrı normalmiş.Bende 4 gun once transfer oldum ama mutsuz bi surek geçiriyorum bi yandan kabiz oldum lavabodan cikamiyorum umudum bitti bi yandan ağrılarım hic gecmiyo gebelik olmuyosa agri ne alaka ben onu cozemedim
İciyorum günde 3 litre cok gerginim artik agrilarim cok varKabızlık için akşamları yarım ölçek duphalac önerdiler bana sormuştum olursa diye. Dene istersen canım ve bol su iç.
Yukarda düzenledim çıkmamış ağrı için de parol demişlerdi.İciyorum günde 3 litre cok gerginim artik agrilarim cok var
Peki normalmi bukadar agri olmasiYukarda düzenledim çıkmamış ağrı için de parol demişlerdi.
Benim de regl olacak gibi oldu normalmiş. Çok dayanamayacak gibiysen bi druna danış istersen canım kafan rahat eder en azından.Peki normalmi bukadar agri olmasi
Peki sonucun ne canım seninBenim de regl olacak gibi oldu normalmiş. Çok dayanamayacak gibiysen bi druna danış istersen canım kafan rahat eder en azından.