Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her aşamayı birlikte yaşarız inşallah canlardoğum...doğum sonrası..Allahım bize teker teker nasip etsinWalla öyle oldu elim bana ve hepimize uğurlu gelsin sevgili topic dostlarım. Listemiz full çeksin. Sonra 9 ayı yine birlikte bekleyelim....
Çok sevindim inşallah ikisi de tutar bebislerininKızlar selam yeni geldim eve. Çok şükür transferimi oldum. 15:30 dendi 17:30 da anca kondu. Zor dayandım erkenden sıkışık olunca.heheheh. Ama Yenidelhi nin dediği gibi kaliteleri çözünce artmış 2 tane 5. Gün 4aa embriyolarimi ( kuzularimi) transfer ettiler. Darısı isteyen, bekleyen, pes etmeyen herkesin başına. Ben de bekleme sırasına geçeyim artikin pls....
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin kızlar son iki günüm kaldıWalla öyle oldu elim bana ve hepimize uğurlu gelsin sevgili topic dostlarım. Listemiz full çeksin. Sonra 9 ayı yine birlikte bekleyelim....
Olabilir canım bende geçen transferde kullanmıştım bunda ilk kontrolde 9.5 ml çıkmıştı gerek görmedi sadece estrofem kullanıyorum ama bant gerçekten kalınlaştırma da işe yarıyorEvet siz ilac ta kullaniyormussunuz ondandr. Benim gecen transferde 7.4 mu ne olmus rahim kalinligi cok kalinlasmamis bunu denemek istedi sanirim d rum
Ay ay masallah insallah ikisi de saglikla tutunur heyecanli bekleyis basladiKızlar selam yeni geldim eve. Çok şükür transferimi oldum. 15:30 dendi 17:30 da anca kondu. Zor dayandım erkenden sıkışık olunca.heheheh. Ama Yenidelhi nin dediği gibi kaliteleri çözünce artmış 2 tane 5. Gün 4aa embriyolarimi ( kuzularimi) transfer ettiler. Darısı isteyen, bekleyen, pes etmeyen herkesin başına. Ben de bekleme sırasına geçeyim artikin pls....
İnşallah sımsıkı tutunurlar canım güzel haberlerini bekliyoruzŞu an tüp bebek merkezindeyim. Az sonra işleme alınacağım... İnşallah canım..
Canim doktorunla yada hemsirenle görüş hemenKizlar climore bant iki eczanede de bulamadim ya bugun baslicaktim haberl bekliyorum depoya bakalim dedi biri olmadi yarin diyor gec olmazmi
Ayy ne güzel olur inşallahWalla öyle oldu elim bana ve hepimize uğurlu gelsin sevgili topic dostlarım. Listemiz full çeksin. Sonra 9 ayı yine birlikte bekleyelim....
Bizim 40bini buldu ve nakit istiyorlar kredi karti banka karti geçmiyor kisim kisim aliyorlar tabi toplu değil
Gebe kaldiniz mi tuttu mu tup.bebekBizim 40bini buldu ve nakit istiyorlar kredi karti banka karti geçmiyor kisim kisim aliyorlar tabi toplu değil
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba?Bana bu ilaclari vermis bu sefer progestan kalcadan yok gobisten:)belki daha iyi olur her gun igne vurdurmaya gitmcm
Ben folidoce bir de decavit vermis yarin alacagim insallah.Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
Ben de transfer öncesi Vitaminler kullanıyordum transferden sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. Doktorum kullanabilirsin bir sorun olmaz dedi ama yine de korktum kullanmaktan.Ben folidoce bir de decavit vermis yarin alacagim insallah.
Dr bir sakincasi yok dediyse kullanim bence zaten folik asit 3 aya kdr kullaninBen de transfer öncesi Vitaminler kullanıyordum transferden sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. Doktorum kullanabilirsin bir sorun olmaz dedi ama yine de korktum kullanmaktan.
Herkese merhaba, beni de listeye ekleyebilir misiniz? 1. Denemeden bir oğlum var. 4. Denemem bu. 5. Gün embriyosu. 9 Martta 4BB tek embriyo transfer edildi. 19 mart test günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahListemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart Sonuç 20 Mart gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 11 Mart Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 12 Mart Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart Sonuç 13 Mart The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 13 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart Sonuç 15 Mart Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart mellovin 1. deneme/ Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 9 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 13 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 16 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 17 Mart Hifa27 2. deneme ? Transfer tarihi 17 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün 1 embriyo 4ab ? demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? Sabr-Sukur-Dua 1. deneme / Ankara Memorial 5. gün embriyosu Rahim dinlendirmede. Nisan
Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin insallahHerkese merhaba, beni de listeye ekleyebilir misiniz? 1. Denemeden bir oğlum var. 4. Denemem bu. 5. Gün embriyosu. 9 Martta 4BB tek embriyo transfer edildi. 19 mart test günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Dondurulmusmu hepsi yeni tedaviyle mi denednz ?hangi merkezde,)Herkese merhaba, beni de listeye ekleyebilir misiniz? 1. Denemeden bir oğlum var. 4. Denemem bu. 5. Gün embriyosu. 9 Martta 4BB tek embriyo transfer edildi. 19 mart test günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Dondurulmuş kalmamıştı, yeniden başladık sürece. Toplam 4 tane 5. Güne giden embriyo oldu. 1ini transfer etti doktorum, 3ü donduruldu. Acıbadem Altunizade’de bütğnndenemelerim.Dondurulmusmu hepsi yeni tedaviyle mi denednz ?hangi merkezde,)
Insallah tutunur bebisiniz iki tane siz mi istemediniz ?dr nuz kimDondurulmuş kalmamıştı, yeniden başladık sürece. Toplam 4 tane 5. Güne giden embriyo oldu. 1ini transfer etti doktorum, 3ü donduruldu. Acıbadem Altunizade’de bütğnndenemelerim.