- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Peki sadece gonalf mı ben hem 225 gonalf hem de 75 menopur vuruluyordumCagırdı cnm 300 e cıkardı gonalf ı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sadece gonalf mı ben hem 225 gonalf hem de 75 menopur vuruluyordumCagırdı cnm 300 e cıkardı gonalf ı
48 saatte bir iki tane tabi artarak devam etck bant nerelerine yapistiriyorsun cnm gobek cevresi kalca bacak ici kolllar dediBen estrofemle başladım daha sonra bantta verdi doktorum ikisini de kullanmaya devam ediyorum. Kaç günde bir değiştireceksin?
Ben koluma yapıştırıyorum gün aşırı 4 tane48 saatte bir iki tane tabi artarak devam etck bant nerelerine yapistiriyorsun cnm gobek cevresi kalca bacak ici kolllar dedi
Ben koluma yapıştırıyorum. Bana 5 günde bir dedi. Ben estrofemle kullanıyorum ya o yüzden sanırım48 saatte bir iki tane tabi artarak devam etck bant nerelerine yapistiriyorsun cnm gobek cevresi kalca bacak ici kolllar dedi
Siz de sadece bant mi 2 taneyle baslayip 4 e kdr cikck bnm deBen koluma yapıştırıyorum gün aşırı 4 tane
Ust kol ic kismina di mi?Ben koluma yapıştırıyorum gün aşırı 4 tane
Yok estrofem diğer ilaçlar da var. Transfer günü 4 tane yapıştırmaya başladım kolumun üst kısmına doktor koluna yapıştır demiştiSiz de sadece bant mi 2 taneyle baslayip 4 e kdr cikck bnm de
Merhaba benim de 10 martta transferim oldu bugün ikinci günüm 20 Mart test tarihim hepimiz güzel haberler alırız inşallahMerhaba kızlar, beni de alır mısınız?
Trakya üniversitesi ilk denemem 5 gün emriyosu 9 Mart koyulacak. Umarım gelisinleri iyidir.
Bende amh 0.6 ama 10 yumurta toplandı.
Eşimin degerlerleri de dalgalı.
Allah her isteyene nasip etsin.
300 gonalf 150 merional cnmPeki sadece gonalf mı ben hem 225 gonalf hem de 75 menopur vuruluyordum
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba, Diyarbakırdan yazıyorum 23 yaşındayım pco ve tek yumurtalık sebebiyle bu yola baş vurdum 1 aşılama ve 1 tüp bebek negatif sonuçlanan tedavim var. 5 Mart 2021 de 2. transferimi yaptırdım. 2 adet dondurulmuş aa kalite 5. Gün blast embriyo transfer edildi bugün transfer günü hariç 6. Günüm test gününü bekliyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ❣
Insallah pozitif haberlerini alirsinizMerhaba benim de 10 martta transferim oldu bugün ikinci günüm 20 Mart test tarihim hepimiz güzel haberler alırız inşallah
İnşallah ben dahil hepimiz güzel günler görürüzInsallah pozitif haberlerini alirsiniz
Bana estrfomsiz verdi bklm bugun baslicam insallah ilk kan sonuclarm normal cikmis sukurYok estrofem diğer ilaçlar da var. Transfer günü 4 tane yapıştırmaya başladım kolumun üst kısmına doktor koluna yapıştır demişti
Şu an tüp bebek merkezindeyim. Az sonra işleme alınacağım... İnşallah canım..MorDeno canımm transfer oldun mu nasıl geçti güzel haber bekliyorum senden
Ay cok heyecanli bebisine kavusacaksin insallah tutunsun annesineŞu an tüp bebek merkezindeyim. Az sonra işleme alınacağım... İnşallah canım..
harika geçsin inşallah bebişin seni bekliyorrrŞu an tüp bebek merkezindeyim. Az sonra işleme alınacağım... İnşallah canım..
Hayirli haberlerle inşallah caniim tutunurlar inşallahhŞu an tüp bebek merkezindeyim. Az sonra işleme alınacağım... İnşallah canım..
Sıkıntısız geçsin inşallah transferin bebişlerine kavuşuyon Bi 9 ay misafir olsunlar orda inşallah kucağına almak ta nasip olsunŞu an tüp bebek merkezindeyim. Az sonra işleme alınacağım... İnşallah canım..
Sizin de bugun muydu transfer?,)Rahim kalınlığın çok iyi. Hayırlısıyla tutunur bebişlerin inşaallah Benimde cuma kontrolüm vardı 6bucuk 7 dedi rahim kalınlığına . Günde 3 kez estrofem kullanıyorum birde bant verdi doktorum. Salı kontrolüm var tekrar muayne olurum rahim kalınlığı iyiyse progesteron için tahlil yaptırıp gün verirler Perşembeye diye düşünüyorum. Nasip olursa aynı gün olur transferimiz. Sen ne kullanıyorsun sadece estrofem mi? Benim önceki tedavim rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu korkuyorum yine kalınlaşmazsa diye.