- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kaçıncı gün embriyosuydu birde tek mi çift miKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
5. Gün embriyosu tek embriyo konuldu canımCanim kaçıncı gün embriyosuydu birde tek mi çift mi
Cok hafif silik gözüküyor bazen tutulması gec oluyor ondan tahlil geç koyulasiyor inşallah öyledir canim
Benimde 5. Gün embriyosuydu. 9. Gün silikti hatta 11. Günde silikti. Ama normal kaset testlerden yapmıştım. Inşallah pozitif görürsünüz. Bugünde kan verebilirsiniz ben 9. Gün vermiştim.Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Yarın sabah vereceğim canım böyle işte son hali testiBenimde 5. Gün embriyosuydu. 9. Gün silikti hatta 11. Günde silikti. Ama normal kaset testlerden yapmıştım. Inşallah pozitif görürsünüz. Bugünde kan verebilirsiniz ben 9. Gün vermiştim.
Insallah kanda güzel bir değer çıkar canim yarin güzel haberlerini bekliyoruz canim5. Gün embriyosu tek embriyo konuldu canım
Olmasa çıkmazdı herhalde diye düşünüyorum
İnşallah canım benimInsallah kanda güzel bir değer çıkar canim yarin güzel haberlerini bekliyoruz canim
Kızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
Doktorla görüştüm kanaması olup hamile olan çok var dediGenelde içtiğimiz ilaçlardan dolayı adet olmayız. Bence acil kan verin bunun sebebini en iyi doktorunuz anlar
Doktorla görüştüm kanaması olup hamile olan çok var dedi
Benim tüp bebek 10.günüm olduğu için endişelendim Kan verdim 2 saate çıkacakTabi öyle. Burdada çok kişi var kanaması olup gebeliğe devam eden. Ama hepsi önlem aldı. Progestan kullanımına başladılar. Kan verdiniz mi
Benim tüp bebek 10.günüm olduğu için endişelendim Kan verdim 2 saate çıkacak
Evet canım ilk deneme artık bakalım ne çıkacakBezimde tüp bebek canım çok zor beklemesi anlıyorum seni. Zaten 2 gündür çok zor geçiriyosun sen. Senin yerinde olsam 10. Günü beklemeden kan verirdim çok stres oldun. Ben burdan hissettim senin gerginliğini. İlk deneme mi
Cnm sonucun çıkmadımı bizde meraklandık .?Evet canım ilk deneme artık bakalım ne çıkacak
NegatifCnm sonucun çıkmadımı bizde meraklandık .?
Canim test yaptinmi hcg?Kızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
0.545 negatifCanim test yaptinmi hcg?
Hadiya cnm Rabbim en kisa zamanda guzel haberlerini almayi nasip etsin insallah0.545 negatif
İnşallah canımHadiya cnm Rabbim en kisa zamanda guzel haberlerini almayi nasip etsin insallah