AMinnn n şu mübarek gece hürmetine İNŞALLAH sizin adınıza çok çok çok sevindim RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu arada başınız sağolsun mekanı cennet olsun İNŞALLAHInşallah kavuşur ve hiç ayrilmazsiniz bebişlerinizle
Bir arkadaşımın ikiz olduğu halde 6. Günde çıkmamış sonra pozitifi görmüştü. Canınızı sıkmayın. Henüz çok erken. BEvet biraz sabırsızlandım test günüm cumartesiydi ama ben pazartesiye kadar bekleyeceğim İnşallah
Amin çok teşekkür ederimAMinnn n şu mübarek gece hürmetine İNŞALLAH sizin adınıza çok çok çok sevindim RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu arada başınız sağolsun mekanı cennet olsun İNŞALLAH
Çok duygulandım okurken . Eşiniz bu zor zamanında güzel bir haber aldı. Pozitifliğiniz de takdire şayan. Sağlıkla ilerlesin inşallahAmin çok teşekkür ederim
Amin inşallahBende hiç rahat edemedim oturarak ama risk de almak istemedim. Allah kabul etsin inşallah
Inşallah çok teşekkür ederimÇok duygulandım okurken . Eşiniz bu zor zamanında güzel bir haber aldı. Pozitifliğiniz de takdire şayan. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben yaşamadim canim istersen doktorun veya hemsirenle bi görüşGunaydın kızlar dun gece atesim yukseldi hemde üşüme vardı.37.7 cikti ates.simdide 36.7. Transfer sonrası yasayan varmı
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBir arkadaşımın ikiz olduğu halde 6. Günde çıkmamış sonra pozitifi görmüştü. Canınızı sıkmayın. Henüz çok erken. B
Cagırdı cnm 300 e cıkardı gonalf ıDoktor iki güne bir kontrole çağırmadı mı peki ona göre ilaçların dozunu artirirdi
Hayirlisi olsun canim belki de kaliteleri iyi olmayacakti boşuna o kadar ilac almana gerek kalmayacak iyi yönlerinden bak
Devam etseydi aramayı düsünüyodum ama gectiBen yaşamadim canim istersen doktorun veya hemsirenle bi görüş
Canım taze transfer isen ohss olma riskin var beta hormonu tetikliyor sonradan böyle bir rahatsızlık oluyor ki hemen dr.volkan beye ulaş derim gebeliğe bağlı ohss...Kızlar acil yardım benim gibi olan var mı? Karnım şuan aşırı şiş ve tam ortasında yumru gibi sert transferin 11. Günü, nefes alamaz oldum, hareketimi kısıtlıyor?
Normal doğru ama artması durumunda büyük sıkıntı kuzum inş artmaz böyle atlatırsın bol protein ağırlıklı beslenHer gün arıyorum ama aynı şeyi söylüyorlar normal, ama bana bu karnım hiç normal gelmiyor
9.günü test yaptıgım da 134 çıktı gebelik var şuan ama asistanı dahil normal diyor. Ohss ilk defa duydum. Randevu almadan direk gidecegim birazdanCanım taze transfer isen ohss olma riskin var beta hormonu tetikliyor sonradan böyle bir rahatsızlık oluyor ki hemen dr.volkan beye ulaş derim gebeliğe bağlı ohss...
Bahceci umut simdi ciktim kan verdim e2 ve progstn eger iyi cikarsa baslickmisim tedavye insallh estrfm yerine bant verdi bna ilk kez kullncm kullanan var mi?Hepimiz için en hayırlısı olsunn en güzeli olsun İNŞALLAAHHhangi merkezde yaptırıyorsunuz tedavinizi
Ben estrofemle başladım daha sonra bantta verdi doktorum ikisini de kullanmaya devam ediyorum. Kaç günde bir değiştireceksin?Bahceci umut simdi ciktim kan verdim e2 ve progstn eger iyi cikarsa baslickmisim tedavye insallh estrfm yerine bant verdi bna ilk kez kullncm kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?