- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
çnkayadaki koru ya sordum 9bin demiştiCanım bende ankaradayım. Ankara Sincan da koru hastanesi var orda 5 bine yaptı benim arkadaşım düşünürsen eğer. Ben kendi kliniğime devam ediyorum. Anlaşmalı hastanesinde yapıcam büyük ihtimal. Koruya da iyi diyorlar.
Senin planın güzel benimde o tarz imkanım olsa düşünmem tabiAnkara Gürgan klinikte anlaşmalı hastanesi medikalpark, güven hastanesi annemler Eryaman da doğuma yakın anneme geçmeyi planladım.
zaten çankaya taraflarına çıktıkça yükseliyorçnkayadaki koru ya sordum 9bin demişti
Canım orası koru park die geçiyor. İkisi farklı yer. Benim arkadaşım yeni yaptırdı şimdi görümcemde oraya gidecek 5.300 demişler ona da.çnkayadaki koru ya sordum 9bin demişti
Benim henuz baslamadi ilki gibi olursa 7 hafta gibi hergun cikarma seklindeydi okdr olmaz belki:s Allah yardimcin olsun canimBenim bebek tutunduğundan beri var bulantım canım sabah başlıyor gece sahura bile kalktığımda hemen geliyo. Gözümü açmam yeterli. Çıkarma yok henüz ama bulantı felaket şekilde var. Senin var mı ?
Yat kalk dua et olmasın gerçekten çok zormuşBenim henuz baslamadi ilki gibi olursa 7 hafta gibi hergun cikarma seklindeydi okdr olmaz belki:s Allah yardimcin olsun canim
Oyy biliyorum cok zor amma geçecek Allah yardim etsn canimYat kalk dua et olmasın gerçekten çok zormuş. Hiç yaşamadığım için bilmezdim ben şimdi öğrenmiş oldum
Bende doktoruma sorucam hangisi iyi yardımcı olurum demişti bakalım. Keşke klinikte doğum da olsa çok saçma bu işte.zaten çankaya taraflarına çıktıkça yükseliyorkeçiören medikalpark 7.500 ama bildiğim takip ettiğim ya da duyduğum doktor yok
Aminnnn inşallahOyy biliyorum cok zor amma geçecek Allah yardim etsn canim
Bende öyle doktoruma soracağım o önersin bari özelde biriniBende doktoruma sorucam hangisi iyi yardımcı olurum demişti bakalım. Keşke klinikte doğum da olsa çok saçma bu işte.
Doğuma ne zaman geçtiniz kizlar ben daha keseyi bile görmedim suan dogum yeri düşünemiyorumzaten çankaya taraflarına çıktıkça yükseliyorkeçiören medikalpark 7.500 ama bildiğim takip ettiğim ya da duyduğum doktor yok
Yani kendi doktorun olmayacaksa orda muayene olmanın bir anlamı olmicak canım daha uygunsa ve güvenilir bir doktorsa ona git bence.Kizlar size bir se danisabilir miyim? Simdi benim dr um korona olmus cuna kese icin gidecektim merkezdeki baska bir dr bakacak dr sordum istersen dis merkezde de baktirablrsn keseye dedi bana atablrsn dedi. Benim merkezin 750 tl muayene ucreti simdi yeni bir dr buldum arastirdim intden hem yakin hem ozel muayene hem riskli gebelik bakiyormus tuo bebek falan yapiyormus acaba direk kese icin de ona mi gitsem 180 tl ????simdi kafam karisti ilaclari yine kendi merkezime sorabilirim tabiki ama boyle daha mantikli gibi bilemedim
Biz baya hızlandık. Böyle pozitif düşünelim ki güzel şeyler olsunDoğuma ne zaman geçtiniz kizlar ben daha keseyi bile görmedim suan dogum yeri düşünemiyorum
Asıl takibini yapacak olan doktorunu seçmen daha iyi olur canım. Rutin kontrollerini, her şeyini takip eder hiç değilse. Ben artık doğuma kadar perinatologumla devam edeceğim, çok memnunum.Kizlar size bir se danisabilir miyim? Simdi benim dr um korona olmus cuna kese icin gidecektim merkezdeki baska bir dr bakacak dr sordum istersen dis merkezde de baktirablrsn keseye dedi bana atablrsn dedi. Benim merkezin 750 tl muayene ucreti simdi yeni bir dr buldum arastirdim intden hem yakin hem ozel muayene hem riskli gebelik bakiyormus tuo bebek falan yapiyormus acaba direk kese icin de ona mi gitsem 180 tl ????simdi kafam karisti ilaclari yine kendi merkezime sorabilirim tabiki ama boyle daha mantikli gibi bilemedim
nereye 5.300 demişler bende doğum paketı arastırıyorum benımde haftaya kalp atısından sonra bır yer bulmam lazım :)Canım orası koru park die geçiyor. İkisi farklı yer. Benim arkadaşım yeni yaptırdı şimdi görümcemde oraya gidecek 5.300 demişler ona da.
Nerde doktorun canim?Asıl takibini yapacak olan doktorunu seçmen daha iyi olur canım. Rutin kontrollerini, her şeyini takip eder hiç değilse. Ben artık doğuma kadar perinatologumla devam edeceğim, çok memnunum.
Evet simdi yazdim konuscam mumkunse telefonda bu doktorla icime sinerse insallah ona muayene alcmYani kendi doktorun olmayacaksa orda muayene olmanın bir anlamı olmicak canım daha uygunsa ve güvenilir bir doktorsa ona git bence.
Aynen canım zaten degistirecektin konuşunca içine sinerse bundan sonra o doktorla devam edersin. Ben daha hiçbir şey arastirmadim öncelik kendi doktorum olsun istiyorum ama bakalım ücretini sormam lazım olmazsa arastirmalara baslicam. Kalbi duymadan daha tam hamile olduğumu idrak edemedim sanırımEvet simdi yazdim konuscam mumkunse telefonda bu doktorla icime sinerse insallah ona muayene alcm
Kendi doktorun Tabi ki daha guzel olur tatlim ben arayistaydim tevafuk dun gordum instagramda hem ozel muayenehane cok istiyordm hastaneden ziyade insallah hepimiz memnun kalirizAynen canım zaten degistirecektin konuşunca içine sinerse bundan sonra o doktorla devam edersin. Ben daha hiçbir şey arastirmadim öncelik kendi doktorum olsun istiyorum ama bakalım ücretini sormam lazım olmazsa arastirmalara baslicam. Kalbi duymadan daha tam hamile olduğumu idrak edemedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?