Aynen öyle çok beğendiğim bi bayan doktor vardı o da 8.500 dedi devlete gitsen işini uyduramıyorsun insan gibi davrananıda ara ki bulasıngünaydın bende ankaradayım hiç uygun bir yer bulamadım 5bine bile yok doğum birazda fırsatçılık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle çok beğendiğim bi bayan doktor vardı o da 8.500 dedi devlete gitsen işini uyduramıyorsun insan gibi davrananıda ara ki bulasıngünaydın bende ankaradayım hiç uygun bir yer bulamadım 5bine bile yok doğum birazda fırsatçılık ya
bazen diyorum git şehirde doğum yap o parayı da başka şeye kullanAynen öyle çok beğendiğim bi bayan doktor vardı o da 8.500 dedi devlete gitsen işini uyduramıyorsun insan gibi davrananıda ara ki bulasın
Benim değerlerim ve senin değerlerin benziyor canım. Benimde tekti 12. Gün 783 dü 14. Gün 2 bin küsürdü ama tek oldu. Bende çok istemiştim ikiz . Tek embriyo konulmuştu ama doktorum bölünebilir demişti. Rabbim sağlıklıca büyümek nasip etsin hepimizeHahaha sorma ya eşimde korkmaya başladı yoksa ikizmi diye
İçime su serptin amin canım cümlemizeBenim değerlerim ve senin değerlerin benziyor canım. Benimde tekti 12. Gün 783 dü 14. Gün 2 bin küsürdü ama tek oldu. Bende çok istemiştim ikiz . Tek embriyo konulmuştu ama doktorum bölünebilir demişti. Rabbim sağlıklıca büyümek nasip etsin hepimize
Ya insan düşünmüyor değil ama aynı doktora denk gelmek bile mucize randevusuz kesnlkle almıyorlar resmen çilebazen diyorum git şehirde doğum yap o parayı da başka şeye kullan
Olsa da güzel olurdu ama ya . İnşallah senin de gönlündeki istediğin olurİçime su serptin amin canım cümlemize
Canım bende ankaradayım. Ankara Sincan da koru hastanesi var orda 5 bine yaptı benim arkadaşım düşünürsen eğer. Ben kendi kliniğime devam ediyorum. Anlaşmalı hastanesinde yapıcam büyük ihtimal. Koruya da iyi diyorlar.Ankda en düşük özel 6.500, ve sigortalarında düşük kapsamına tüp bebeği almıyorlar
Tabi güzel olurdu biraz korkutucu geliyor kulağa ama amin canım teşekkür ederim sağolasınOlsa da güzel olurdu ama ya . İnşallah senin de gönlündeki istediğin olur
Sincan koru biraz daha uygun fiyatı ama çok ters, keçiören tarafındaym benCanım bende ankaradayım. Ankara Sincan da koru hastanesi var orda 5 bine yaptı benim arkadaşım düşünürsen eğer. Ben kendi kliniğime devam ediyorum. Anlaşmalı hastanesinde yapıcam büyük ihtimal. Koruya da iyi diyorlar.
Demekki degerler yaniltici olabiliyorBenim değerlerim ve senin değerlerin benziyor canım. Benimde tekti 12. Gün 783 dü 14. Gün 2 bin küsürdü ama tek oldu. Bende çok istemiştim ikiz . Tek embriyo konulmuştu ama doktorum bölünebilir demişti. Rabbim sağlıklıca büyümek nasip etsin hepimize
Ben de istiyordum nasip ama ya hic farketmez saglikli olsundaTabi güzel olurdu biraz korkutucu geliyor kulağa ama amin canım teşekkür ederim sağolasın
Aynen sağlıklı olsunda rabbim ne verirseBen de istiyordum nasip ama ya hic farketmez saglikli olsunda
Hm aslında benim de klinikle aramada 1.5 saat var ve doğumu kliniğin anlaşmalı hastanesinde yaparsam 2 saat olucak. Ben çok takılmıyorum mesafe farkına.Sincan koru biraz daha uygun fiyatı ama çok ters, keçiören tarafındaym ben
Kesinlikle sen ne yaptın heyecan artıyor mu cuma da geliyoDemekki degerler yaniltici olabiliyor
Heyecanliyim valla insallah mutlu sekilde gecerKesinlikle sen ne yaptın heyecan artıyor mu cuma da geliyo
Öf öf öf maş sen nerede tedavi görüyorsunHm aslında benim de klinikle aramada 1.5 saat var ve doğumu kliniğin anlaşmalı hastanesinde yaparsam 2 saat olucak. Ben çok takılmıyorum mesafe farkına.
Geçer geçer inşallah bende pazartesiyi iple çekiyorum 7. Haftaya girmek üzereyim kalp atışını da bi duysamHeyecanliyim valla insallah mutlu sekilde gecer
Ankara Gürgan klinikte anlaşmalı hastanesi medikalpark, güven hastanesi annemler Eryaman da doğuma yakın anneme geçmeyi planladım.Öf öf öf maş sen nerede tedavi görüyorsun
Ay az kaldi senin de kuzum insallah duyacaksinbulantilar basladmiGeçer geçer inşallah bende pazartesiyi iple çekiyorum 7. Haftaya girmek üzereyim kalp atışını da bi duysam
Benim bebek tutunduğundan beri var bulantım canım sabah başlıyor gece sahura bile kalktığımda hemen geliyo. Gözümü açmam yeterli. Çıkarma yok henüz ama bulantı felaket şekilde var . Senin var mı ?Ay az kaldi senin de kuzum insallah duyacaksinbulantilar basladmi