- 23 Şubat 2017
- 65
- 70
- 30
Allah'ım inanamiyorum teşekkür ederimmCanim gozun aydin bebisin gorunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım inanamiyorum teşekkür ederimmCanim gozun aydin bebisin gorunuyor
Çook teşekkür ederiiiimmHayırlı uğurlu olsun
Belirtim yok deyince umudum yeşeriyor benim de 4.gunum ve tek belirtim yok insallah ben de senin gibi belirtisiz hamilelik yasiyorumdurYaaaaa 7.gune kadar bel ağrım oluyordu birden kesildi. Hatta neden kesildi olmadı kesin dedim kendi kendime. İnan hiç belirti olmuyormuş boşuna kendimde birşeyler görmüşüm sadece dünden beri felaket derecede gribim yatak döşek yatıyorum ilaç da alamadım tabii.
İnşallah herşeyden önce hayırlısıni dileyelim hiç belirti arama kendini hırpalama diliyorum bebişin seninledirBelirtim yok deyince umudum yeşeriyor benim de 4.gunum ve tek belirtim yok insallah ben de senin gibi belirtisiz hamilelik yasiyorumdur
Tek embryomuydu cnm deggerin de cok guzel cikacak inslalahAllah'ım inanamiyorum teşekkür ederimm
Ikisi de tutmustur insallahBenide eklermisiniz.8 nisan transfer 1 deneme 3.gün embriyosu ve 2 embryo
Benim 2 embriyo transferim oldu inşallah değerim de güzel çıkar yaTek embryomuydu cnm deggerin de cok guzel cikacak inslalah
Cnm fulyaya yakından bahceciden ayrılan mustecep kavrut var kendine yer açtı benim kizlarin Dr çok iyi onla da bir görüş fiyatları yada direk doğum yapacağın hastanede bul Dr cnmKizlar size bir se danisabilir miyim? Simdi benim dr um korona olmus cuna kese icin gidecektim merkezdeki baska bir dr bakacak dr sordum istersen dis merkezde de baktirablrsn keseye dedi bana atablrsn dedi. Benim merkezin 750 tl muayene ucreti simdi yeni bir dr buldum arastirdim intden hem yakin hem ozel muayene hem riskli gebelik bakiyormus tuo bebek falan yapiyormus acaba direk kese icin de ona mi gitsem 180 tl ????simdi kafam karisti ilaclari yine kendi merkezime sorabilirim tabiki ama boyle daha mantikli gibi bilemedim
Onu duymustum yer mi acmis bilmiyrdum kuzum karsidadr muhtemelen:)Cnm fulyaya yakından bahceciden ayrılan mustecep kavrut var kendine yer açtı benim kizlarin Dr çok iyi onla da bir görüş fiyatları yada direk doğum yapacağın hastanede bul Dr cnm
ben öğrendim canım sincan koruda doğum paketı nakit 5.750 taksitli 6.000 tlSincan koru hastanesin de canım ama paket mi yoksa tek doğum mu bilmiyorum. Öğrenir yazarım
Dogum paketine ne dahil canimben öğrendim canım sincan koruda doğum paketı nakit 5.750 taksitli 6.000 tl
Aynen bahcecinin yan binasiOnu duymustum yer mi acmis bilmiyrdum kuzum karsidadr muhtemelen:)
Kacti canim yaz bakım diger degerleriBugün dip köşe temizlik yaptım camdan değiliz diyerekten şimdi yatiyorum belim ağrıdı bugün tahlil verdim asıl günü bugün du zaten kadın dogumcum istedi tekrar et dedi bende yaptırdım 1579 Galiba bu sefer tek tuttu
9. Gün 280 13. Gün 1579 kendi Dr um artış gayet iyi Pazartesi gelebilirsin dedi merkeslzde ki Dr kese için Çarşamba demişti ama ben merkeze gitmicem Dr um belli hastanem belli o yüzden kendi Dr uma gidicen direkKacti canim yaz bakım diger degerleri
Harika cikmis canim ikiz olup olmadigi belli olmaz bence kese de gorunur hadi hayirlisi bi ikiz daha gelirse 49. Gün 280 13. Gün 1579 kendi Dr um artış gayet iyi Pazartesi gelebilirsin dedi merkeslzde ki Dr kese için Çarşamba demişti ama ben merkeze gitmicem Dr um belli hastanem belli o yüzden kendi Dr uma gidicen direk
Sanmam ya kızlarda değerlerim daha yuksektiHarika cikmis canim ikiz olup olmadigi belli olmaz bence kese de gorunur hadi hayirlisi bi ikiz daha gelirse 4
Kac katti mesela hatrlionmuSanmam ya kızlarda değerlerim daha yuksekti
Ben onlarda 10. Günü 1000 felan almıştım sonucu çok yuksektiKac katti mesela hatrlionmu