- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Evet sor fiyat fln al kendi doktorun olsa super olur tabibenim merkez doğum falan yaptırıyor ama pahalı mıdır acaba hiç bilmiyorum sormadım da. Gidince bir sorayım yoksa benim de araştırmam gerek daha hic bakmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sor fiyat fln al kendi doktorun olsa super olur tabibenim merkez doğum falan yaptırıyor ama pahalı mıdır acaba hiç bilmiyorum sormadım da. Gidince bir sorayım yoksa benim de araştırmam gerek daha hic bakmadım
Ortalama fiyatları bile bilmiyorum canım muayene ücreti doğum ücreti falan nasıldırEvet sor fiyat fln al kendi doktorun olsa super olur tabi
150 200 250 muaeyene bulsan cok iyi. Dogum valla bende bilmiom kesin cok pahalidir ya sgk miz da yok:)Ortalama fiyatları bile bilmiyorum canım muayene ücreti doğum ücreti falan nasıldır
Benim doktor prof olduğu için 500den aşağı değildir doğum bi sefer olacak bir şey veririz onu mecbur napalim150 200 250 muaeyene bulsan cok iyi. Dogum valla bende bilmiom kesin cok pahalidir ya sgk miz da yok:)
tek olsa da ikiye bölünmül olabilir yaniYok yaaa tek embriyo transfer edildi benm embriyo değişik demekki. Gidiyorum beta-hcg vereceğim diyorum, belirti varmı diyorlar tüp bebek transferi oldum diyorum veriyorum eve gelip e-nabızdan takip ediyorm
3 4 binmidir hic bilmiom ya hastanelere yazdm cevap vermiolar ararim bir araBenim doktor prof olduğu için 500den aşağı değildir doğum bi sefer olacak bir şey veririz onu mecbur napalim
3 4 bin olsa verirlerdi canım 10 bin falandır bence duyup kacma diye dememislerdir3 4 binmidir hic bilmiom ya hastanelere yazdm cevap vermiolar ararim bir ara
Medical de arkadaşm doğurdu sezaryen 5bin3 4 binmidir hic bilmiom ya hastanelere yazdm cevap vermiolar ararim bir ara
Dogrudur ya bakalim doguma Allah kerim once muayenemizi olalim daMedical de arkadaşm doğurdu sezaryen 5bin
Kendi içinde bölünmüştür belki tek yumurta ikiziSeninki nasıl tek ya senin embriyo coşmuş valla canım maşallah beta salgılamakta baya bonkör
Bence de kesin öyleKendi içinde bölünmüştür belki tek yumurta ikizi
Ben daha yeni baslicam tedaviye tahlilleri yaptırıyorum yumurta toplama ve transfer süresi ne kadar oluyor arkadaşlar transferden bir ay önce aşı yaptirma dediler onun öncesi yaptırabilirsin dedilerBen saglik calisaniyim tup bebek doktorum bana aşiyi yaptirmamami soyledi fetal etkiler bilinmedigi icin ikinci doz transfer zamanna geldigi icin yaptirmadim
Onu bazı hastaneler doğumda yapıyor ikiz olunca extra fiyat istiyorlar birinde şey demiştim neden hazır aciyon ha bır ha iki ektra malzeme yok demiştimHaha keşke toplu indirim ayagin alışsın indirimi falan yapsalar
Kız o kanlar sana lazım bir şırınga bir şırınga eksiltmeAaaaa ama takip ediyorum ben tüp bebek 2.kanı haber ver demişti,o zaman aradm hemşireyle görüştüm iyi bundan snra gebe polikliniğine git dedi. O yüzden hırs yaptım kendi takibimi yapıyorum
Kişiye göre tedavine göre değişiyor yumurta toplanıyor embriyo gelişmeye başlıyor en geç 5 günlük bazı arkadaşların 6 da olmuş transfer ediyorlar Dr lara göre 12 gün sonra da kan değerine baktiriyosun ama burda bizden pek bekleyen olmadıerkenden yaptırdı herkesBen daha yeni baslicam tedaviye tahlilleri yaptırıyorum yumurta toplama ve transfer süresi ne kadar oluyor arkadaşlar transferden bir ay önce aşı yaptirma dediler onun öncesi yaptırabilirsin dediler
Transferden 1ay once yaptirdin diyelim ilk doz diyelim gebe kaldin ikinci dozu yaptiramamis olacaksin dondurulmuş transfer olursan yaklasik 2 ay surer surec aka taze olursan 15-20gun surerBen daha yeni baslicam tedaviye tahlilleri yaptırıyorum yumurta toplama ve transfer süresi ne kadar oluyor arkadaşlar transferden bir ay önce aşı yaptirma dediler onun öncesi yaptırabilirsin dediler
günaydın bende ankaradayım hiç uygun bir yer bulamadım 5bine bile yok doğum birazda fırsatçılık yaAnkda en düşük özel 6.500, ve sigortalarında düşük kapsamına tüp bebeği almıyorlar