- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
inşallah canımPztsi olur ohalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımPztsi olur ohalde
Ben seninle bir daha gidip kan veririm, kan verirken bayılan ben şimdi gizli gidip veriyorum eşlik edebilirimYok canım ctesi bakacağını söylemedi kan ver dedi sadece benimkisi gelecek haftayı bulur doktor karından bakmak istiyor anlaşılan
Pers bi daha verBen seninle bir daha gidip kan veririm, kan verirken bayılan ben şimdi gizli gidip veriyorum eşlik edebilirim
Pers bi daha ver
Sen daha neye kan vereceksin canım beta 155278292 milyon çıksın diye mi gizli kan verme hobisi olacak sende yakındaBen seninle bir daha gidip kan veririm, kan verirken bayılan ben şimdi gizli gidip veriyorum eşlik edebilirim
Dusunsene doguma gtcek hala kan veriyorSen daha neye kan vereceksin canım beta 155278292 milyon çıksın diye mi gizli kan verme hobisi olacak sende yakında
haha sedyeyle giderken canlandı suan gözümde o haliDusunsene doguma gtcek hala kan veriyor
Hamilelik takibini onlar yapmicak mi ki ? Keseye kalp atışına baksalarmis bari :))Aaaaa ama takip ediyorum ben tüp bebek 2.kanı haber ver demişti,o zaman aradm hemşireyle görüştüm iyi bundan snra gebe polikliniğine git dedi. O yüzden hırs yaptım kendi takibimi yapıyorum
Benim de yapmiorlar sadece muayene ucreti verip kalp atisina kdr gidecegm ins sonra dr arastiriyorumHamilelik takibini onlar yapmicak mi ki ? Keseye kalp atışına baksalarmis bari :))
Sen hangi ildeydin cnm,)istanbul yokmuEvet benmde bakmıyorlar, direk kadın doğuma yönlendirdiler ama benmki devlet normaldir yani allahtan orada tanıdığım bi doç.var, tüp bebekteyde kuruldaydı. Kalp atışınıda duyduktan sonra özele devam edeceğim bende doktor araştırıyorum
Amin cumlemizin insallah canimŞaka bir yana şu mutluluk daim olsun kızlar. Rabbim yüzümüzğ hep güldürsün inşallah
Ankaradayım canım benSen hangi ildeydin cnm,)istanbul yokmu
Ayni doktorla devam etmek istersen pahalı mı olur ki acaba yada kabul ederler mi ? Sen devlette mi arastiriyorsun canım?Benim de yapmiorlar sadece muayene ucreti verip kalp atisina kdr gidecegm ins sonra dr arastiriyorum
Bahceci gebelik takibi yapmiyor diye biliyorum zatenn asiri pahali 750 tl kalp atisa kdr bakiolr ama para verrsen ben ozel isterm devlet ilgilenmio ya ne zmn gitsem memnun kalmiomAyni doktorla devam etmek istersen pahalı mı olur ki acaba yada kabul ederler mi ? Sen devlette mi arastiriyorsun canım?
benim merkez doğum falan yaptırıyor ama pahalı mıdır acaba hiç bilmiyorum sormadım da. Gidince bir sorayım yoksa benim de araştırmam gerek daha hic bakmadımBahceci gebelik takibi yapmiyor diye biliyorum zatenn asiri pahali 750 tl kalp atisa kdr bakiolr ama para verrsen ben ozel isterm devlet ilgilenmio ya ne zmn gitsem memnun kalmiom